CELEBRITIES

Άρης Τσάπης: Ο «Θανασάκης» του «Ευτυχισμένοι Μαζί» μίλησε για την καταγωγή του και την αναγνωρισιμότητα στην παιδική ηλικία

Instagram.com/a_tsapis

Στην τελευταία εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», για φέτος, βρέθηκε καλεσμένος ο Άρης Τσάπης. Ο Θανασάκης της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί» που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο Mega, έχει μεγαλώσει πολύ. Ο Άρης Τσάπης είναι πλέον 25 ετών κι έχει την τύχη να ασχολείται ακόμα με την υποκριτική που τόσο αγαπάει. Και βλέποντας την επιτυχία, την αναγνωρισιμότητα αλλά και την παιδική του ηλικία από την απόσταση που του προσφέρει ο χρόνος, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για όλα με ειλικρίνεια.

Ο Άρης Τσάπης μίλησε για τον ερχομό της οικογένειάς του από την Αλβανία στην Ελλάδα, τα δύσκολα χρόνια που ως οικονομικοί μετανάστες οι γονείς του, ξεκινούσαν την ζωή τους από το 0. Μίλησε για την ανέχεια των πρώτων χρόνων της ζωής του, αλλά και την αναγνώριση. Ο ίδιος έκανε και μία αποκάλυψη για την αμοιβή του στη σειρά.

Για τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα

«Γεννήθηκα στην Αυλώνα της Αλβανίας και ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν δυόμιση. Όταν πρωτοήρθαν οι γονείς μου στην Ελλάδα ήμουν μικρός, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Είναι δύσκολο για κάποιον οικονομικό μετανάστη να έρχεται και να αρχίζει τη ζωή του από το 0. Γιατί ουσιαστικά από 0 την αρχίζει. Οπότε, από τη στιγμή που ήρθαν όλοι, γιατί δεν ήρθαμε μόνο εμείς αλλά και θείοι και θείες μου, προσπαθούσαν να τα βγάλουν πέρα κάπως. Τώρα, να πληρώνεις ενοίκιο για κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα μόνος είναι λίγο δύσκολο. Μέναμε, το θυμάμαι ακόμα, σε ένα σπίτι με αυλή έξω τρεις οικογένειες με την τουαλέτα να είναι στην αυλή. Ούτε καν μες στο σπίτι» είπε ο Άρης Τσάπης στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Όταν η μητέρα μου έμαθε ότι περιμένει δίδυμα, σκεφτόταν να ρίξει το ένα παιδί γιατί δεν θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα. Για μια οικογένεια που δεν έχει στον ήλιο μοίρα είναι μεν χαρά αλλά είναι και σκέψεις χιλιάδες μέσα της», πρόσθεσε ο ίδιος.

Για τη δημοσιότητα

Ο Άρης Τσάπης γράφτηκε σε πρακτορείο μοντέλων μετά από παραίνεση της μητέρας του. Εκείνη ήταν που τον ρώτησε αν θέλει ποτέ να παίξει στην τηλεόραση. Κι η ζωή του Άρη Τσάπη άλλαξε. Σε τρυφερή ηλικία γνώρισε την επιτυχία με την εμφάνιση στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί». Μαζί με την επιτυχία γνώρισε και την έπαρση την οποία απέβαλε γρήγορα από τη ζωή του.

«Ο πατέρας μου με πολύ απλά λόγα με προσγείωσε όταν την ψώνισα από τη δημοσιότητα. Μου είπε “προσγειώσου γιατί δεν θα είσαι πάντα εκεί που είσαι τώρα και δεν θα είσαι πάντα αναγνωρίσιμος. Μακάρι, σ’ το εύχομαι, να είσαι πάντα και να ασχολείσαι με αυτό που σου αρέσει. Αλλά θα προσγειωθείς απότομα και μπορεί να πάθεις και κατάθλιψη”», είπε ο Άρης Τσάπης. Όπως σημείωσε τα λόγια του τον επηρέασαν από την πρώτη κιόλας στιγμή που ειπώθηκαν.

Όσο για το πόσο διαφορετική είχε γίνει η συμπεριφορά του μέσω της αναγνωρισιμότητας ο ίδιος είπε: «Ήμουν στην εφηβεία τότε. Δεν ήταν ευδιάκριτη η αλλαγή. Πέρασα έντονη εφηβεία, έβγαινα μέχρι το πρωί έξω, με έπαιρναν οι γονείς και δεν σήκωνα το τηλέφωνο ή έλεγα ψέματα. Άλλαξα παρέες, δεν έκανα πια παρέα με τα παιδιά με τα οποία είχα μεγαλώσει αλλά με τους πιο γνωστούς του σχολείου. Κάπως έτσι φαίνεται ότι ένα παιδί από εκεί που δεν το ξέρει κανένας, ψωνίζεται».

Ο Άρης Τσάπης αποκαλύπτει για την αμοιβή του στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Ο Άρης Τσάπης πλέον είναι 25 ετών. Η δουλειά του στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» ολοκληρώθηκε πριν από 11 χρόνια. Πώς διαχειριζόταν τότε το κομμάτι των αμοιβών του; Με τις δυσκολίες της ζωής να έχουν διαμορφώσει από νωρίς την προσωπικότητά του, ο Άρης Τσάπης έκανε αυτό που μάλλον φαντάστηκες με τα χρήματα που έπαρινε από τη σειρά. Τα έδινε στην οικογένειά του.

«Πληρωνόμουν στο “Ευτυχισμένοι Μαζί”. Θυμάμαι πως πήγαινε με το γύρισμα, αλλά δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς ήταν τα λεφτά. Θυμάμαι όμως πως είχα βγάλει πολύ καλά λεφτά. Έμπαιναν σε έναν λογαριασμό που είχα μαζί με τον πατέρα μου. Εγώ τα έδινα όλα στην οικογένειά μου. Τους έλεγα πως δεν θέλω από τη στιγμή που ζω μαζί σας. Θα ήταν πολύ εγωιστικό εκ μέρους μου να βγάζω δυο σεζόν πολύ καλά λεφτά και να μη βοηθήσω τους γονείς μου, ενώ βλέπω από πολύ μικρό παιδί τη μάνα μου να σκοτώνεται στη δουλειά από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να μη μου λείψει εμένα τίποτα», είπε χαρακτηριστικά στην Ελεονώρα Μελέτη.