ΤΑΙΝΙΕΣ

Η ζωή της Whitney Houston θα γίνει ταινία με τίτλο “I Wanna Dance With Somebody”

AP Photo Lennox McLendon

Whitney Houston. Ένα όνομα, δύο εκατομμύρια μελωδίες μέσα στο κεφάλι σου με την ανατριχιαστική φωνή της. Η απίστευτη τραγουδίστρια που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών, αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο κενό. Το ξέρω, ακούγεται κλισέ, αλλά στη δική της περίπτωση είναι αληθές.

Το 2017, είχε κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Whitney Houston, με τίτλο “Whitney: Can I Be Me?”, αλλά χωρίς να έχει τη συγκατάθεση της οικογένειάς της. Το 2018, ακολούθησε το “Whitney” είχε την έγκρισή της. Το επικείμενο όμως project δείχνει να είναι πολλά υποσχόμενο και να έχει πολύ σημαντικούς δημιουργούς στο τιμόνι.

Οι παραγωγοί της βιογραφικής ταινίας

Οι δύο εκπρόσωποι της περιουσίας της, Clive Davis και Pat Houston (που είναι η νύφη της), ετοιμάζουν το “I Wanna Dance With Somebody” και θα είναι οι παραγωγοί. Η ταινία θα διηγείται το μουσικό της ξεκίνημα μέχρι και τον τραγικό της θάνατο «σε μία χαρούμενη, συναισθηματική και σπαραξικάρδια γιορτή της ζωής και του έργου μίας από τις μεγαλύτερες γυναίκες τραγουδίστριες της R&B pop».

Η σκηνοθεσία και το σενάριο

Η Stella Meghie, που σκηνοθέτησε την ταινία του 2020, “The Photograph”, θα αναλάβει το νέο project για τη ζωή της Whitney Houston. Σεναριογράφος θα είναι ο Anthony McCarten, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις ταινίες “Bohemian Rhapsody”, “The Theory of Everything” και “Darkest Hour”.

Οι δηλώσεις των εκπροσώπων την Whitney Houston

«Γνωρίζοντας τη Whitney από την εφηβεία έως και το τέλος της, ξέρω ότι η ιστορία της δεν έχει ειπωθεί. Χαίρομαι που σε αυτήν την ταινία θα αποκαλυφθεί ολόκληρη η προσωπικότητά της, πώς επηρέασε το κοινό με τη φωνή της αλλά και οι δαίμονες με τους οποίους πάλευε», δήλωσε ο βετεράνος παραγωγός δίσκων και επί πολλά χρόνια συνεργάτης της  Anthony McCarten.

«Χαιρόμαστε που θα συνεργαστούμε με ανθρώπους που είναι όσο παθιασμένοι είμαστε εμείς με τη ζωή της Whitney Houston. Η κληρονομιά της αξίζει μόνο τα καλύτερα. Αυτοί οι συνεργάτες μας δίνουν έναν ακόμη λόγο να συνεχίζουμε να γιορτάζουμε τη Φωνή που ερωτευτήκαμε όλοι και θα λατρεύουμε για πάντα», δήλωσε η νύφη και εκπρόσωπός της Pat Houston. Εν αναμονή λοιπόν μίας σπουδαίας ταινίας.