ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Ο «βήχας» του Αιμιλιάνο και τα υπονοούμενα που αποκαλύπτουν τα αισθήματά του για τη Μαριαγάπη

Instagram.com/gntmgr

Πέρα απο την δοκιμασία αποχώρησης κάθε επεισόδιο του GNTM περιλαμβάνει και μία δοκιμασία επιβράβευσης για τα μοντέλα που συμμετέχουν. Μία τέτοια δοκιμασία του παιχνιδιού στο επεισόδιο της Τρίτης, 24 Νοεμβρίου ήταν αρκετή για να φανερωθεί ένα από τα πολυσυζητημένα love stories του πρώτου κύκλου του reality μοντέλων του Star στον οποίο συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες. Ο λόγος για το ειδύλλιο μεταξύ του Αιμιλιάνο και της Μαριαγάπης.

Η δοκιμασία επιβράβευσης του GNTM ήταν ένα concept εμπνευσμένο από την Kylie Jenner. Οι παίκτες έπρεπε να φορέσουν μια ολόσωμη φόρμα από latex μέσα σε 2 λεπτά και στη συνέχεια είχαν 10 δευτερόλεπτα για να ποζάρουν και να φωτογραφηθούν. Η Μαριαγάπη διάλεξε τον Αιμιλιάνο και τον Ηρακλή να τη βοηθήσουν με τον πρώτο να είναι εκείνος που θα άπλωνε talk στο σώμα της. Παρόλο που εκείνη δεν τα πήγε καλά, ο Αιμιλιάνο ήταν αυτός που κρίθηκε νικητής της δοκιμασίας από τον Γιώργο Καράβα. Μάντεψε ποια διάλεξε για να μοιραστεί το βραβείο του. Ναι, τη Μαριαγάπη.

Το βραβείο ήταν μια κοινή φωτογράφιση σε ένα μοναδικό set. «Διαλέγω Μαριαγάπη ξεκάθαρα γιατί δεν έχει ξαναβγει, δεν έχω ξαναβγεί, έχουμε πολύ καιρό να περάσουμε έξω, είμαστε δύο πολύ καλοί… φίλοι», είπε ο Αιμιλιάνο και έβηξε γελώντας. Και ξέρεις τι λένε για τον βήχα και τον έρωτα. «Γενικά είναι μια ευχάριστη προσωπικότητα, περνάω χρόνο με τη Μαριαγάπη αρκετά στο σπίτι και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να ξεσκάσουμε και να περάσουμε κάπως διαφορετικά», συμπλήρωσε το μοντέλο που θεωρείται ένα από τα φαβορί του GNTM.

Οι δυο τους αλλά και ο Ηρακλής όπως και η Λία που θα λειτουργούσαν σαν prop στη φωτογράφισή τους, βρέθηκαν σε ένα στούντιο όπου τους περίμενε για να τους φωτογραφίσει ο κριτής του reality μοντέλων, Δημήτρης Σκουλός. Κι εκεί τα υπονοούμενα συνεχίστηκαν.

Το ζευγάρι των παικτών του GNTM απόλαυσε να ποζάρει στον φακό του Δημήτρη Σκουλού ο οποίος κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης σχολίασε: «Ταιριάζατε μαζί» και αυτομάτως ο νικητής της δοκιμασίας επιβράβευσης αποκρίθηκε πώς το γνωρίζουν. Ο Αιμιλιάνο παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής πώς: «Ο κος Σκουλός σχολίασε ότι ταιριάζουμε. Το γνωρίζω κι εγώ το γνωρίζει κι εκείνη. Και γι αυτό την διάλεξα κυρίως να είμαστε μαζί εδώ και δεν το μετάνιωσα στιγμή».

Το τελευταίο σχόλιο επί του θέματος είχε ο Ηρακλής που είπε περισσότερα με το χαμόγελό του παρά με τα λόγια του. «Είναι ωραίο ζευγαράκι, πολύ cute. Ταιριάζουν και στον φακό. Τώρα στην καθημερινότητα, δεν ξέρω» είπε και το χαμόγελο που ζωγραφίστηκε στα χείλη του, έλεγε πολλά περισσότερα.

Σε ό,τι αφορά την κατάληξη του επεισοδίου της Τρίτης, 24 Νοεμβρίου, να σε ενημερώσω ότι η διαμάχη των παικτών με τον coach τους, Γιώργο Καράβα για την επιλογή του Αιμιλιάνο ως νικητή της δοκιμασίας επιβράβευσης, οδήγησε τη Ζενεβιέβ και την υπόλοιπη κριτική επιτροπή να αποφασίσουν ότι τα υποψήφια μοντέλα δεν θα δεχτούν οδηγίες στο set της δοκιμασίας αποχώρησης, ενώ θα διάλεγαν μόνοι τους και τις φωτογραφίες που θα έφταναν τελικά στο πλατό.

Το πάθημα ίσως τους έγινε μάθημα, ίσως και όχι. Πάντως κανείς δεν αποχώρησε από το πλατό, ενώ κανείς δεν πήρε και την καλύτερη φωτογραφία.