ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Recap: Η Βίκυ Καγιά για το τέλος από το Star και το νέο ειδύλλιο στο Survivor διά στόματος Γιώργου Λιανού

24 Media Creative Team/SKAI/STAR

Έφτασε η Παρασκευή και μαζί της η ώρα για το απαραίτητο TV Recap μας. Κάνουμε την τηλεοπτική ανασκόπηση της εβδομάδας, για να θυμόμαστε όσα απασχόλησαν και σχολιάστηκαν. Βασικό θέμα συζήτησης; Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά φεύγει από το Star. Γιατί; Πού πάει; Ποια θα την αντικαταστήσει; Οι ερωτήσεις πολλές, οι απαντήσεις ελάχιστες (ως προς τα δύο τελευταία ερωτήματα).

Γιατί για το γιατί η Βίκυ Καγιά δίνει τις απαντήσεις της.

Έχουμε και την δεν έχουμε. Φεύγουν, έρχονται, κλείνουν κι ανοίγουν κύκλους.

Αυτά κι άλλα πολλά, στο TV Recap που ακολουθεί.

Η Βίκυ Καγιά για το τέλος από το Star

Η Βίκυ Καγιά μετά από 7 χρόνια στο Star ολοκληρώνει τον κύκλο της. Το συμβόλαιό της λήγει τον Ιούνιο και η ανανέωση δεν ήρθε.

Η Βίκυ Καγιά στάθηκε μπροστά στις κάμερες και μίλησε για το τέλος της συνεργασίας της με το Star αλλά και για το Shopping Star που φέρει πια τη σφραγίδα της.

«Ήταν μία πολύπλοκη χρονιά επαγγελματικά και συναισθηματικά. Μερικές φορές τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Γίνονται τα ραντεβού, μιλάς, ζητάς και καταλήγεις κάπου.

Θέλω να τονίσω ότι δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, δεν υπήρχε κλίμα άσχημο και επιθετικό. Είναι άδικο και για εμένα και για το κανάλι και για τη συνεργασία μας που είμαι 7 χρόνια. Ήταν μία επιτυχημένη και όμορφη συνεργασία. Όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή έχουν μια αρχή κι ένα τέλος, αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Ήταν μία δική μου προσωπική επιλογή το να σταματήσω και να αφήσω ένα πρότζεκτ που αγαπώ πάρα πολύ. Το Shopping Star θα είναι στην καρδιά μου πάντα, σκίζει», πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά αναφερόμενη στο Shopping Star.
Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά δέχθηκε την επόμενη ερώτηση. Τα τηλέφωνα έχουν ήδη ξεκινήσει; Υπάρχουν προτάσεις από άλλα κανάλια;

«Τηλεφωνήματα έχουν υπάρξει, αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή για να συζητήσω κάτι. Θα ήθελα να τελειώσουν τα γυρίσματα, να χαιρετηθώ με τους συνεργάτες μου και όλα τα υπόλοιπα είναι για μετά.

Με το Star κατάλαβα ότι χαιρετηθήκαμε και αποχαιρετηθήκαμε. Δεν έχω καταλάβει ότι θα υπάρξει κάποιο άλλο είδος συζήτησης», είπε ολοκληρώνοντας η Βίκυ Καγιά.

«Διαζύγιο» Βίκυ Καγιά-Star

ΨΗΦΙΣΕ

Κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο

Και μιας και μιλάμε για το μετά. Η Βίκυ Καγιά δέχεται όλα αυτά τα χρόνια προτάσεις από τα άλλα κανάλια όμως παρέμενε στο Star. Τώρα που δεν τη δεσμεύει κανένα συμβόλαιο, λες να μην έσπευσαν; Έσπευσαν. Ένας, ένας παιδιά.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day ανέφερε ότι η Βίκυ Καγιά φέρεται να έχει δεχτεί προτάσεις από Ant1 αλλά και τον ΣΚΑΪ.

«Το διαζύγιο ήρθε γιατί νομίζω ότι η απόφαση του Star να μην συνεχίσει το GNTM ήταν καταλυτική για τη Βίκυ Καγιά, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει. Το συμβόλαιό της είναι μέχρι τον Ιούνιο.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στο Star, δέχεται καταιγισμό προτάσεων. Δύο κανάλια, αυτή τη στιγμή, την έχουν προσεγγίσει.

Το πρώτο ήταν ο ΑΝΤ1, για να παρουσιάσει ένα μεγαλεπήβολο project. Έγινε ένα πρώτο ραντεβού, έγινε μία πρόταση, υπάρχει μία εμπλοκή γιατί τη θέλουν άμεσα.

Επειδή τη θέλουν άμεσα, μπορεί να της δώσουν κάτι άλλο που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα πιο μετά. Η δεύτερη πρόταση έρχεται από τον ΣΚΑΪ».

Ή και όχι;

Μετά τη Βίκυ Καγιά έρχεται η Ζενεβιέβ Μαζαρί;

Όπως καταλαβαίνεις η συζήτηση μεταφέρεται στην αντικατάσταση. Γιατί μπορεί το GNTM να «πάγωσε» όμως το Shopping Star είναι αδύνατο να μην συνεχίσει την πορεία του μιας και στην ώρα προβολής του σαρώνει ανεξαρτήτως ανταγωνισμού.

Η Βίκυ Καγιά φεύγει, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έρχεται; Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» ανέφερε: «Εύχομαι στη Βίκυ Καγιά σε ό,τι κάνει τα καλύτερα. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο First Dates κι έχω βάλει την ενέργειά μου.

Το Shopping Star είναι μία πάρα πολύ επιτυχημένη εκπομπή που την αγαπά ο κόσμος, σε όποιον δοθεί πρόταση θα πρέπει να το σκεφτεί. Δεν μου έγινε πρόταση για το Shopping Star.

Λυπάμαι που το κανάλι παγώνει το GNTM, είναι μία πάρα πολύ ωραία εκπομπή και είναι κρίμα να σταματούν οι εκπομπές. Δεν θέλω να σταματάει καμία εκπομπή».

Μήπως μετά τη Βίκυ Καγιά έρχεται η Έλενα Χριστοπούλου;

«Δεν έχει τεθεί θέμα να αναλάβω το Shopping Star, θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι στον ΣΚΑΪ. Περνάω τέλεια», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου στην ίδια εκπομπή.

Το «μήπως θα αναλάβεις το Shopping Star;» είναι η νέα ερώτηση που μπαίνει στα sos. Η Έλενα Χριστοπούλου ερωτήθηκε και για την απόφαση της Βίκυς Καγια να πει το αντίο.

«Δεν έχω άποψη γι’ αυτό το θέμα, οπότε δεν μπορώ να ξέρω τίποτα. Ο καθένας ό,τι κάνει για τον εαυτό του είναι καλό και η Βίκυ είναι επαγγελματίας και ξέρει πολλά χρόνια τη δουλειά. Νομίζω ότι έκανε για εκείνη την καλύτερη επιλογή».

«Έχουμε νέο ειδύλλιο και δεν το έχουμε δει ακόμα»

Μην μου το χρεώσεις. Δεν τα λέω εγώ, ο Γιώργος Λιανός τα λέει και κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμένα στο Κουκάκι που δεν έχω και καμία επαφή με λόκαλ Αγίου Δομίνικου. Αν θες μια επαφή με λόκαλ Μπραχαμίου, μπορώ να σ’τη δώσω.

Ο Γιώργος Λιανός φέρνει τα νέα. Με τόσους που έχουν αποπεμφθεί, κάτι πρέπει να μας κρατήσει.
Μιλώντας στο Πρωινό μας ανέφερε: «Οι παίκτες που ήρθαν γνωρίζουν τα κατατόπια. Το Survivor δεν είναι οι φυλακές του Αλκατράζ. Ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει να χορτάσει.

Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι από την Ελλάδα έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς είμαστε απέναντι σε όλα αυτά. Ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες οι παίκτες, εγώ στη θέση τους θα έκανα και χειρότερα.

Έχω την εντύπωση πως έχουμε νέο ειδύλλιο στο Survivor και δεν το έχουμε δει ακόμα. Τους έδωσα στεγνά. Το ειδύλλιο συζητιέται στη ζούγκλα, αλλά δεν το έχουμε εξακριβώσει. Αν θέλουν τα παιδιά να εκδηλωθούν, γιατί όχι;

Εμείς εκεί είμαστε. Δεν ξεχωρίζω κανέναν παίκτη και κρατάω και μικρό καλάθι. Ακόμα και τα λεγόμενα φαβορί εγώ δεν τα βλέπω να φτάνουν στον τελικό για κάποιο λόγο. Ίσως θα έχουμε ανατροπές».

Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Είσαι το μέλλον, ήμουν το παρελθόν»

Κάτι πήγε πάρα πολύ καλά εδώ. Η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν προσωπική επιλογή του Γιώργου Παπαδάκη και φαίνεται να δικαιώνεται από τη μεταξύ τους συνεργασία. Ταίριαξαν πολύ.

Στον αποχαιρετισμό λόγω των γιορτών του Πάσχα ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να εκφράσει ξανά τη συμπάθεια και την εκτίμησή του για τη συνεργάτιδά του.

«Γλυκιά μου Μαρία, κοριτσάκι μου, είναι το ωραιότερο Πάσχα που έχω περάσει γιατί είσαι εσύ κοντά. Ειλικρινά το λέω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Σου εύχομαι τα υπόλοιπα Πάσχα να είναι όλα εδώ στον ΑΝΤ1, με ή χωρίς εμένα.

Γιατί το μέλλον είσαι εσύ, εγώ ήμουν το παρελθόν. Και να σου πω κάτι και για ‘μένα, να πάρει η ευχή, 32 χρόνια άντεξα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στη Μαρία Αναστασοπούλου. Και ανταπάντησε με πλατύ χαμόγελο: «Εσύ είσαι το παρόν τόσα χρόνια βρε Γιώργο μου. Ασε μας τώρα κι ας τα αυτά».

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει με το «Ζήσε αλλιώς»

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση. Από τη Δευτέρα 17 Απριλίου και καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1 θα μοιράζεται με τους τηλεθεατές το μότο της ζωής της: Ζήσε αλλιώς.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Αγαπημένη παρουσιάστρια, με εμπειρία, επικοινωνιακό ταλέντο, αμεσότητα, αφοπλιστική ειλικρίνεια και αισιόδοξη ματιά, η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει μετά από 14 χρόνια στην τηλεόραση με μια σύγχρονη εκπομπή στον ΑΝΤ1».

Η Σοφία Αλιμπέρτη δεν θα είναι μόνη της. Μαζί της, ως συμπαρουσιαστής, θα είναι ο χειρουργός-οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες για να αναδεικνύουν μαζί νέους τρόπους αντιμετώπισης ιατρικών θεμάτων.

Ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, Δρ. Κωνσταντίνος Ξένος, θα μοιράζεται καθημερινά χρήσιμες και αποτελεσματικές συμβουλές διατροφής και ευζωίας.

Στην εκπομπή θα συμμετέχει και η Ιωάννα Παλιοσπύρου με μια ξεχωριστή στήλη, στην οποία ανά διαστήματα θα παρουσιάζει θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Πρεμιέρα με Στέλιο Ρόκκο.

Κάτι ξέρει η Φαίη Σκορδά

Στο «Πρωινό μας» η συζήτηση έφτασε στην Ελένη Τσολάκη και το επαγγελματικό της μέλλον. Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε ότι δεν έχει ανανεώσει, μέχρι στιγμής, με το Open η παρουσιάστρια και τότε η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο.

«Θέλετε να τα πούμε όλα; Η Ελένη Τσολάκη έχει κλείσει στο Star», είπε η Φαίη Σκορδά. «Εγώ δεν θα πω ότι η Ελένη Τσολάκη έχει κλείσει στο Star, θα πω ότι δεν έχει κλείσει στο Open.

Έχουμε πει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το Star και την Ελένη Τσολάκη. Λήγει φέτος το συμβόλαιό της (με το Open) και κανένα συμβόλαιο που λήγει – πέρα από αυτά που ανακοινώθηκαν- δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθεί», συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και απάντησε η Φαίη Σκορδά: «Όταν ένα κανάλι καθυστερεί, δίνει τον χρόνο του σε έναν παρουσιαστή να διαπραγματευτεί, μεγαλώνουν και οι πιθανότητες να γίνει μία πρόταση η οποία είναι πιο δελεαστική και να την κρατήσει κοντά».

Η Φαίη Σκορδά χωρίς να ξέρει, δεν μιλάει. Κράτα το αυτό και πάμε παρακάτω.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η τηλεκριτικός και στο βάθος η Ελεονώρα Μελέτη

Κυκλοφόρησε ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το Mega. Ο σταθμός -φυσικά- και διέψευσε όμως η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε κάτι από τα δικά της. Αφορμές να μας δίνονται και ιστορίες έχουμε.

«Πολλές φορές και δεν θα μιλήσω για το συγκεκριμένο κανάλι, αλλά πολλά πράγματα βγαίνουν από τα ίδια τα κανάλια οι διαρροές και μετά έρχονται οι δημοσιογράφοι και λένε “εμείς ποτέ” και ξαφνικά.

Πολλά κανάλια και γραφεία Τύπου -δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο- δυστυχώς κάνουν μόνοι τους τις διαρροές. Θυμάμαι εγώ τηλεκριτικό, πολύ καλή στη δουλειά της, με την οποία είχαμε παρεξηγηθεί παλιά και μου είχε πει “συγγνώμη για αυτά που έγραφα αλλά μου τα δίνουν από το κανάλι σου”.

Κάποιοι στον χώρο μας συμπαθούνε, κάποιοι όχι, κάποιοι μας έχουν φερθεί καλά και όσοι δεν μας έχουν φερθεί καλά για εμένα είναι delete», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ένας κύκλος κλείνει στη Μουρμούρα

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στη Μουρμούρα μετά από 6 χρόνια. Μίλησαν στο Happy Day για την απόφασή τους να αφήσουν πίσω τους τον Άγγελο και τη Βέλη.

«Μετά από έξι χρόνια που είμαστε μαζί με τη Μαρία στη Μουρμούρα, πήραμε την απόφαση να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο. Είναι τρομερά δύσκολο γιατί έχεις χτίσει μία οικογένεια. Κάποια στιγμή όλα τελειώνουν και πρέπει να προχωρήσεις να δεις τι θα κάνεις παρακάτω.

Η Μουρμούρα είναι μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη για την ελληνική τηλεόραση ως σειρά, οι άνθρωποι που το απαρτίζουν, το εργασιακό περιβάλλον και ξαφνικά πρέπει όλα αυτό να ολοκληρωθεί.

Γίνεται για δημιουργικούς λόγους γιατί κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα τέλμα και πρέπει να κλείσει όμορφα ένας κύκλος. Η δουλειά μας είναι τέτοια που έχει πάντα αυτό το ρίσκο. Δεν ξέρεις ακριβώς τι θα γίνει μετά, αλλά είναι στην φύση της δουλειάς μας» είπε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

«Ένιωσα κι εγώ ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό τον κύκλο. Ήμασταν ζευγάρι, παντρευτήκαμε, κάναμε ένα παιδάκι, οπότε έχει ολοκληρωθεί η σχέση. Δεν αφήσαμε κάτι στην μέση και υπάρχει μεγάλη συγκίνηση», ανέφερε η Μαρία Χάνου.