ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Recap: Η Ελεονώρα Μελέτη για το bullying στον Πρωινό Καφέ και η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

24 Media Creative Team/MEGA TV/Papadakis Press

Έφτασε η Παρασκευή και μαζί της η ώρα για το απαραίτητο TV Recap μας. Κάνουμε την τηλεοπτική ανασκόπηση της εβδομάδας, για να θυμόμαστε όσα απασχόλησαν και σχολιάστηκαν. H Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τον (πικρό) Πρωινό Καφέ που ήπιε.

Κι αφού το ήπιε το καφεδάκι η Ελεονώρα Μελέτη είναι πια σίγουρη για τον εαυτό της και μπορεί να ανατρέχει στο παρελθόν και να συζητά πολύ ανοιχτά για τις δύσκολες επαγγελματικές στιγμές που πέρασε.

Από την Ελεονώρα Μελέτη περνάμε στην Ελένη Τσολάκη κι από εκεί στο έπος Βάσια Τριφύλλη.

Αυτά κι άλλα πολλά, στο TV Recap που ακολουθεί.

Ελεονώρα Μελέτη: «Παρακαλούσα τον Μίνωα Κυριακού να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ»

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν το πρόσωπο που βρέθηκε στο τιμόνι του Πρωινού Καφέ μετά την Ελένη Μενεγάκη. Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα εκείνη την εποχή. Η απόλυτη δόξα; Χρόνια αργότερα θα μάθουμε ότι καμία σχέση δεν είχαν όσα εκείνη αισθανόταν με την απόλυτη δόξα.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει μιλήσει για την εποχή του Πρωινού Καφέ, αλλά και για το πόσο είχε πιεστεί να μπει σε ένα καλούπι που καθόλου δεν της ταίριαζε και δεν της ταίριαξε ποτέ.

Στην εκπομπή Έλεος αναφέρθηκε σε εκείνη την περίοδο και στο bullying που υπέστη από τηλεοπτικές εκπομπές. «Βρισίδια. Υπήρχε μεσημεριανή εκπομπή, η οποία είχε καθημερινή ενότητα 45 λεπτά, το μπιπ της Μελέτη κι έδιναν. Δεν ξέρω.

Πουλούσε; Έκανε νούμερα τότε; Έχω δει τη μητέρα μου να μην μπορεί να αναπνεύσει. Έχω πάει στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού και φωνάζαμε τους καναλάρχες σταματήστε το, δεν θέλουμε άλλο. Τέλος, πάρτε το και δώστε το κάπου αλλού. Δεν το θέλουμε αυτό που συμβαίνει», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε: «Τεράστιος άνθρωπος, μεγάλη προσωπικότητα. Είχα πάει στον Μίνωα Κυριακού, γονυπετής και τον παρακαλούσα να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ.

Ο άνθρωπος κατανοούσε και μου έλεγε κορίτσι μου πρέπει να φανείς δυνατή. Κάνεις μια επιτυχία αυτήν τη στιγμή, είναι λογικό και θα περάσει.

Πατρική φιγούρα. Είχα στήριξη σε αυτό, αλλά το δικό μου κέντρο ελέγχου δεν ήταν δυνατό ακόμα. Μιλώ με όλους αυτούς κανονικά και κάποιοι μου έχουν ζητήσει και δημόσια συγγνώμη. Είναι στο παρελθόν όλα αυτά, 18 χρόνια πριν. Παραγράφονται. Εδώ παραγράφονται εγκλήματα μετά από 15 χρόνια».

«Είχα υποστεί το bullying γιατί ήμουν ένα κορίτσι 27 ετών, που βρέθηκε να αναλαμβάνει τον Πρωινό Καφέ, τον οποίο έκανε πριν η βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη μέχρι τότε κι ουσιαστικά αυτό ενοχλούσε.

Ποια είναι αυτή; Γιατί αυτή κι όχι άλλη; Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Το νέο μέλος της φυλής, που πρέπει να υποστεί το καψόνι. Έπρεπε να πληρωθεί το τίμημα της τύχης αυτής.

Να το παρομοιάσω με κάτι πιο φρέσκο; Δεν θέλω να δανειστώ το όνομά της γιατί είναι πολύ γλυκό κορίτσι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της. Εξήγησέ μου τον λόγο που Ιωάννα Μαλέσκου έχει φάει αυτήν την λάσπη;», αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

Πρωινός καφές, πικρός καφές για την Ελεονώρα Μελέτη.

Να περιμένουμε Βασάλο;

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τις επαγγελματικές προθέσεις της για τη νέα χρονιά που θα ξεκινήσει από Σεπτέμβρη. Να ετοιμαζόμαστε για καθημερινό;

«Όπως έχω ξαναπεί, η πρόθεσή μου δεν είναι να κάνω καθημερινό, δεν έχω τέτοιες αντοχές. Μας αρέσει πολύ και η ζώνη που είμαστε και το κανάλι που είμαστε και η παραγωγή μας, όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι».

Ναι, αλλά μήπως έχουμε αλλαγές στο πάνελ; Μήπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιστρέψει; Άλλο ριάλιτι δεν βλέπω στον ορίζοντα οπότε μπορεί να έρθει.

«Το να γυρίσει ο Κωνσταντίνος στην εκπομπή θα είναι πισωγύρισμα για τον ίδιο. Τώρα πρέπει να πάρει δική του εκπομπή», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Έχει κλείσει εδώ και καιρό η πόρτα για τον Κωνσταντίνο, όταν και αποχώρησε από το Χαμογέλα και πάλι για να συμμετάσχει στο Globetrotters.

Βασάλος επόμενη συμμετοχή

ΨΗΦΙΣΕ

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ελένη Τσολάκη: «Όταν ήσουν σε πάνελ σπαταλήθηκες σε κουτσομπολιό της πλάκας»

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε η Ελένη Τσολάκη. Είπε κι εκείνη, είπε και ο Γρηγόρης (πολλά). Να μην εκφραστεί και ο παρουσιαστής;

Της μίλησε για την παρουσία της σε τηλεοπτικές εκπομπές και εξέφρασε μια προσωπική του διαπίστωση. «Νιώθεις εσύ πολλές φορές ότι είσαι αιχμηρή και μπορεί να πληγώνεις κάποιον με το σχόλιο σου; Ενώ δεν είναι αυτό το στιλ σου. Εσένα σε έχω σαν μια παρουσιάστρια που είσαι, ρε παιδί μου, σαν δροσερό νερό. Στο είχα πει κιόλας.

Επειδή είσαι και μια τόσο όμορφη γυναίκα που αυτοσαρκάζεσαι και το έχουμε τόσο ανάγκη, νομίζω ότι σπαταλήθηκες κάποια στιγμή σε μια διαδικασία κουτσομπολιού της πλάκας.

Μην αρχίσουμε να λέμε, τώρα, πότε. Ενώ είσαι τόσο ωραία παρουσιάστρια, κάνεις ωραίες συνεντεύξεις, κάνεις τα πάντα, όταν μπεις στη διαδικασία να αρχίσεις να σχολιάζεις ή όταν η παρέα είναι λίγο. Τώρα, όμως, όχι. Τώρα είναι αλλιώς.

Όταν όμως ήσουν σε πάνελ, μπορούσες να παρασυρθείς πολύ εύκολα και να γίνεις αιχμηρή ενώ δεν χρειαζόταν εσύ συγκεκριμένα να το κάνεις».

Η Ελένη Τσολάκη απάντησε: «Θα σου πω. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου και να ξέρεις ότι όλα τα χρόνια στο τέλος της ημέρας, το βράδυ που έπεφτα να κοιμηθώ, πάντα είχα στο μυαλό μου αν έχω πειράξει κάποιον ή αν έχω πει κάτι που αυτόν που αφορούσε και το είδε από το σπίτι μπορεί και να αισθάνθηκε άβολα.

Γιατί το έχω νιώσει και εγώ αυτό πάρα πολλές φορές, συνεχίζω και το νιώθω ακόμα και είναι κάτι που δεν θέλω να προκαλώ στους άλλους. Εκείνα τα πρώτα χρόνια, για τα οποία φαντάζομαι ότι μιλάς γιατί τα τελευταία 5 – 6 είμαι σχεδόν μόνη μου, ήταν και λίγο διαφορετικά τα πράγματα στην τηλεόραση».

Του πάτησε τον κάλο. Πάνελ, λέμε. Να πούμε πιο συγκεκριμένα; Να μην πούμε και χαλάσουμε τις καρδιές μας. Θυμήσου πού ήταν η Ελένη Τσολάκη πάνελ. Θυμήσου και ποιον βλέπει ο Γρηγόρης και δεν τρέχει στην αγκαλιά του και θα καταλάβεις. Και λίγη βοήθεια ακόμα.

«Για ποια χρόνια λες; Για ποια εποχή μιλάς γιατί τα τελευταία χρόνια το ίδιο είναι. Εντάξει, έχουν συμβεί πολλά, ωραία. Επειδή θα πρέπει να γίνω συγκεκριμένος και δεν θέλω, αλήθεια σου το λέω, προσπαθώ να μην γίνω. Ίσως ήταν μια κακή περίοδος στη ζωή σου.

Υπάρχει μια κάστα ανθρώπων στην τηλεόραση που μπορούν να γίνονται, δεν θέλω να πω τη λέξη κακοί αν και υπάρχουν κάποιοι που είναι κακοί γιατί είναι κακοί μέσα τους, επί τούτου σκληροί στην κριτική τους αλλά τους πάει και είναι αυτό το μέταλλο τους.

Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία που, για να επιβιώσει στην όλη διαδικασία ενός πάνελ, γίνονται σκληροί αλλά δεν το έχει το κάρμα τους. Δεν το έχει το μέταλλο τους να γίνονται σκληροί κι αυτό χτυπάει πολύ.

Γιατί από τον σκληρό το περιμένεις, αυτή είναι η προσωπικότητά του, από μια κοπέλα όμως δεν το περιμένεις και δεν το θέλεις μπορώ να πω» υπογράμμισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Κατάλαβες; Κατάλαβες.

Δήλωση έπος από Βάσια Τριφύλλη

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Συζήτησαν για τις σχέσεις, τις δύσκολες περιόδους της ζωής της και την τηλεόραση.

Της ζήτησαν να ξεχωρίσει μια Ελληνίδα παρουσιάστρια. Μια Ελληνίδα παρουσιάστρια που πολύ της αρέσει. Η Βάσια Τριφύλλη απάντησε.

«Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη

Έπος. Δήλωση που πλησιάζει το «δεν χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα, ρε μαλάκα».

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου απαντά πρώτη φορά για τη Λάουρα Νάργες

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τη συμμετοχή της στο The Voice.

«Η αλήθεια είναι ότι για το Voice δεν είχα κάνει καμία συζήτηση, δεν ήξερα κανέναν και έτσι απλά χτύπησε το τηλέφωνό μου από τον ΣΚΑΪ και μου είπαν: θα σε ενδιέφερε να σου προτείνουμε; Μετά μίλησα με την Acun Medya και ξαφνικά βρέθηκα εκεί», ανέφερε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Είχα μια επαφή με τον ΣΚΑΪ, είχαμε κάνει ένα ραντεβού αλλά για άλλο πράγμα, πολύ γενικό. Καμία σχέση με το Voice».

Τι απαντά όμως σε όσους έλεγαν ότι «έφαγε τη θέση» της Λάουρας Νάργες; Η Βάλια Χατζηθεοδώρου πήρε ξεκάθαρη θέση.

«Ένιωσα άβολα όταν γράφτηκε ότι έφαγα τη δουλειά από τη Λάουρα Νάργες, ακόμα “ψήνομαι”. Έλεγα: ”μα καλά θα έτρωγα μέσα σε ένα βράδυ τη δουλειά ενός ανθρώπου;” Και ήμουν στο να βγω να πω ότι δεν την έφαγα και ήθελα να ανοίξω και το Instagram να το πω.

Δεν το έκανα, γιατί πιστεύω ότι φαίνονται πώς είναι τα πράγματα. Η κοπέλα είπε ότι έφυγε μόνη της».