ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ιάσων Τριανταφυλλίδης – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο κακός χαμός, ο κακόψυχος και η έλλειψη παιδείας

Papadakis Press

Μία νέα κόντρα; Μια νέα μανούρα; Κάτι νέο γιατί δεν είχαμε και με τι άλλο να ασχοληθούμε; Κάτι που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί; Όπως θέλεις πες το και μέσα θα είσαι. Ιάσων Τριανταφυλλίδης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, εκατέρωθεν δηλώσεις και κάποιος έχασε την μπάλα.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρωινό μας. Ανάμεσα στα πολλά, μίλησε και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σε περίπτωση που το έχεις ξεχάσει, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης είναι τηλεκριτικός. Το λέω γιατί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί και να το έχει ξεχάσει.

«Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, για εμένα όμως δεν έχει σημασία σε ποια ζώνη θα είναι.

Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος και για αυτό φοράνε τιράντες. Όποιος και να έχει μια διαφωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει δίκιο», ανέφερε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Είτε κάνουμε εκπομπή στην τηλεόραση, είτε είμαστε φαρμακοποιοί, είτε έχουμε κατάστημα οπτικών, είτε περνάμε βαφή. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα στην ουσία τους.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου άκουσε τις δηλώσεις και απάντησε: «Μου δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, οπότε όλη αυτή η απογοήτευση δεν με αγγίζει καθόλου.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ούτε καν. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και είναι και πολύ κακόψυχος. Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός.

Οπότε αυτοί οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν μια καλή κουβέντα να πούνε και πάντα ψάχνουν να βρούνε το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια».

Από τη μια «δεν με αγγίζει καθόλου» και από την άλλη «είναι και πολύ κακόψυχος». Γιατί να μην το σταματήσεις στο «δεν με αγγίζει καθόλου» και να πας παρακάτω;

Ιάσων Τριανταφυλλίδης: «Πάντως για τη δουλειά μου δεν μίλησε. Εγώ μίλησα για τη δουλειά του»

Δηλώσεις επί δηλώσεων. Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, μέσω του Happy Day, έδωσε απάντηση στην απάντηση. «Με ρώτησαν και απάντησα. Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων. Δεν έχω προηγούμενα μαζί του, δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά.

Με τη φρασεολογία του, η εικόνα του καλού παιδιού της τηλεόρασης πήγε περίπατο. Μεγαλώνοντας, ή γίνεσαι σοφός ή γίνεσαι ανόητος, προσπαθώ όσο μπορώ να μην γίνω το δεύτερο.

Είναι προφανές ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαθέτει ψυχιατρικές γνώσεις και μπορεί να καταλάβει πώς είναι η ψυχή κάποιου. Δεν ξέρω αν είμαι καλόψυχος ή κακόψυχος, ρωτήστε τη μητέρα μου ή τους φίλους μου.

Πάντως για τη δουλειά μου δεν μίλησε. Εγώ μίλησα για τη δουλειά του».

Να πούμε έχει άδικο; Να μην το πούμε γιατί θα έχουμε άδικο. Αν όμως όλα είχαν σταματήσει στο «δεν με αγγίζει καθόλου»;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έπρεπε να έχει αποδεχθεί ότι δεν αρέσουμε σε όλους»

Μετά την προβολή της απάντησης η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε: «Μιλώντας για την ψυχική του κατάσταση νομίζω ότι εκεί ο Γρηγόρης κάπου λίγο το έχασε.

Θαυμάζω από τη μία που δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο όταν θεωρεί ότι θίγεται, αλλά νομίζω ότι στην απάντησή του έχασε λίγο το μέτρο και αδίκησε και τον εαυτό του.

Όταν μπήκε στη διαδικασία να τον χαρακτηρίσει κακόψυχο, τελικά βρέθηκε ο ίδιος σε θέση να μιλά κακοποιητικά για τον Ιάσονα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έπρεπε να έχει αποδεχθεί ότι δεν αρέσουμε σε όλους. Έτσι είναι η ζωή και γι’ αυτό υπάρχει και το τηλεκοντρόλ».

Δημήτρης Παπανώτας: «Η έλλειψη παιδείας σε οδηγεί σε λάθος διατυπώσεις, σε γενικεύσεις χαζές»

Ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ασχολήθηκε με μια δουλειά, η οποία δεν ήταν η δουλειά του, νομίζω ήταν υδραυλικός και βρέθηκε στον χώρο της showbiz. Είχε την καλοσύνη του απλού λαϊκού παιδιού.

Μετά όμως, όταν ανέβηκε πολύ στην ιεραρχία, έπαθε αυτό που παθαίνουν οι τηλεοπτικοί αστέρες και τα έχασε ο Γρηγόρης. Επειδή το προφίλ του, ευρέως διαδίδεται ότι είναι το καλό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης, έχει πάρει και το καλοσυνόμετρο, το μπήγει όπου βρει και μετράει την καλοσύνη.

Ρε συ Γρηγόρη, ειλικρινά, όποιος έχει άποψη δεν σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος. Η έλλειψη παιδείας σε οδηγεί σε λάθος διατυπώσεις, σε γενικεύσεις χαζές και επειδή ο Ιάσονας είχε μια άποψη, είναι κακόψυχος. Αυτά τα λέει ένας άνθρωπος χωρίς παιδεία».

Σκέψου τώρα να είχε σταματήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την τοποθέτησή του στο «δεν με αγγίζει καθόλου».