ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα 3 τηλεοπτικά κανάλια που διεκδικούν τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα»

Μπορεί να μην το συνειδητοποιείς με την πρώτη αλλά η λήξη της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη και της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» με τον ΣΚΑΪ που κατέληξε σε ανταλλαγή εξωδίκων, συνέβη αυτή την τηλεοπτική σεζόν. Είναι ασφαλές να πούμε ότι η ελληνική τηλεόραση κι εμείς μετράμε πλέον τον χρόνο σε περιόδους προ και μετά κορονοϊού και γι’ αυτό όλα φαντάζουν κάπως μακρινά. Τώρα που είμαστε πλέον στην περίοδο του new normal, λοιπόν, έχει έρθει η στιγμή να θυμηθούμε τι έχουμε αφήσει στη μέση. Ένα από αυτά τα θέματα που έμειναν ανοιχτά ήταν το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του, «Ράδιο Αρβύλα» κατά τη διάρκεια της πανδημίας και της καραντίνας που αυτή μας έφερε προβαλλόταν διαδικτυακά. Το ίδιο συνέβαινε και με την εκπομπή της ομάδας «Βινύλιο». Ωστόσο, οι ημέρες του εγκλεισμού παρήλθαν και οι συζητήσεις με τα κανάλια βγήκαν από τον πάγο.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος είχε νέες πληροφορίες να μοιραστεί στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» του Star. Σύμφωνα με όσα είπε, 3 είναι τα κανάλια με τα οποία ο Αντώνης Κανάκης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να ενταχθεί στο νέο τους πρόγραμμα μαζί με την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα».

«Τώρα που έχουμε Ιούλιο θα σας πω με ποια κανάλια έχει ουσιαστικές επαφές ο Αντώνης Κανάκης. Τρία είναι τα κανάλια που έχουν προχωρήσει όχι μόνο σε συζητήσεις αλλά και σε οικονομικές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις περιεχομένου και άρα αυτά είναι και τα πιο πιθανά. Το πρώτο είναι το Open που ήδη από τον Φλεβάρη είχαμε πει ότι είναι και το πιθανότερο τότε, γιατί είχαν επαφές πιο σημαντικές. Το ίδιο μπορώ να πω και τώρα», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η διαφορετική προσέγγιση της ΕΡΤ, ο Alpha και το «σίγουρο καταφύγιο» του διαδικτύου

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή το δεύτερο κανάλι με το οποίο έχει συζητήσει ο Αντώνης Κανάκης είναι η ΕΡΤ. «Υπήρχε και μία διαφοροποίηση εδώ. Η ΕΡΤ δεν ενδιαφερόταν αποκλειστικά για το “Ράδιο Αρβύλα” και το “Βινύλιο” αλλά θα μπορούσε να κρατήσει μόνο το δεύτερο. Είναι μια εκπομπή που ταιριάζει πολύ στο προφίλ της ΕΡΤ», σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Το τελευταίο από τα κανάλια που αναφέρθηκαν ήταν ο Alpha που επίσης έχει μπει στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων με τον Αντώνη Κανάκη. «Το σίγουρο είναι ότι του χρόνου θα δούμε τον Αντώνη Κανάκη διαδικτυακά. Ήταν ένα πείραμα που του άρεσε πολύ και πέτυχε και θέλει να το συνεχίσει και του χρόνου. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με το διαδίκτυο, το Open έχει ένα προβάδισμα. Αν δεν καταλήξει με κάποιο κανάλι, θα το δούμε σίγουρα διαδικτυακά», κατέληξε ο δημοσιογράφος.