ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Αντώνης Κανάκης οδηγεί τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια για το «Ράδιο Αρβύλα»

ANT1

Ο Αντώνης Κανάκης και σύσσωμη η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα

«Είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ (…) Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Θα τα πούμε στα δικαστήρια

Η αναφορά στο «συναλλακτικό ήθος» κουμπώνει εξαιρετικά με την ανακοίνωση της πληρεξουσίου δικηγόρου του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνας Παναγουλέα.

Ξεκαθάρισε πως ο πελάτης της θα ακολουθήσει τη νομική οδό. «Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι αναληθή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι ακριβώς η αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Η πρόταση από το OPEN

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το OPEN έχει επανέλθει με καινούργια πρόταση στους «Ράδιο Αρβύλα» διεκδικώντας μια συνεργασία.

 

Η πρόθεση του OPEN να συνεργαστεί με τον Αντώνη Κανάκη είχε εκφραστεί και πέρσι, μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1. Επίσημα ο Αντώνης Κανάκης δεν έχει τοποθετηθεί, αν και όπως έγινε γνωστό η ομάδα δουλεύει εντατικά για την παραγωγή νέων επεισοδίων.