ΒΙΒΛΙΑ

Το βιβλίο για μια σεξεργάτρια στο OnlyFans που έγινε τηλεοπτική σειρά πριν καν κυκλοφορήσει

Rufi Thorpe Instagram

Ένα βιβλίο που μπήκε στη λίστα των best sellers των New York Times και θα γίνει σειρά της Apple με πρωταγωνίστριες την Elle Fanning και την Nicole Kidman διηγείται τι συμβαίνει όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια και ανοίγεις ένα διαδικτυακό παράθυρο στη σεξεργασία.

Το βιβλίο λέγεται Margo’s Got Money Troubles και δεν θα μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου. Είναι το 4ο βιβλίο της Rufi Thorpe και θα γίνει σειρά στο Apple Tv σε παραγωγή A24. Κάτι καλό συμβαίνει εδώ. Ποια είναι αυτή η Margo και τι οικονομικά προβλήματα έχει;

Ως παιδί μιας σερβιτόρας των Hooters και ενός πρώην επαγγελματία παλαιστή με εθισμό στα οπιοειδή, η Margo Millet ήξερε πάντα ότι θα έπρεπε να τα καταφέρει μόνη της. Χωρίς βοήθεια από κανένα. Γράφεται σε ένα τοπικό κολέγιο, κάνει μια σύντομη σχέση με τον καθηγητή της και καταλήγει έγκυος. Παρά τις συμβουλές όλων, αποφασίζει να κρατήσει το μωρό, κυρίως από αφέλεια και λαχτάρα για κάτι μεγαλύτερο. Στα 20, μόνη με ένα βρέφος (μετά την άρνηση του πατέρα να αναγνωρίσει το παιδί), άνεργη και στα πρόθυρα της έξωσης πρέπει να κάνει άμεσα κάτι για να επιβιώσει. Η μητρότητα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη πίστα όταν έχεις πενιχρό τραπεζικό λογαριασμό.

Βιβλίο που θα γίνει σειράρα; 

Το Margo’s Got Money Troubles (θα κυκλοφορήσει στις 24/11/24)  είναι μια τρυφερή ιστορία με πρωταγωνίστρια μια ελκυστική νεαρή ηρωίδα που παλεύει για χρήματα και δύναμη από έναν κόσμο που δεν ενδιαφέρεται να της τα δώσει. Τι κάνει μετά τον πανικό και την απόγνωση; Όταν είσαι 20 και έχεις ένα μωρό και δεν έχεις χρήματα, πόσες επιλογές έχεις στη διάθεσή σου;

Ανοίγει OnlyFans ως πείραμα. Και αρχίζει να έχει χρήματα. Πολλά χρήματα. Οι αναρτήσεις της Margo στο OnlyFans μετατρέπονται περιέργως σε ένα είδος τέχνηςΗ Margo είναι έξυπνη, αστεία και εξαιρετικά δημιουργική – στήνει ένα OnlyFans και σύντομα ανακαλύπτει ότι έχει το χάρισμα να γράφει σκηνές που γίνονται viral.

Η Nicole Kidman, μαζί με τις αδελφές Elle και Dakota Fanning, θα είναι επίσης η εκτελεστική παραγωγός της τηλεοπτικής μεταφοράς του πολυαναμενόμενου μυθιστορήματος Margo’s Got Money TroublesΤο βιβλίο και τα δικαιώματά του κατέληξαν στο A24 μετά από έναν πόλεμο προσφορών στον οποίο συμμετείχαν σχεδόν 12 εταιρείες. Δεν βρίσκεις εύκολα καλό σενάριο.

Ο Matthew Tinker της David E. Kelley Productions; Η Elle Fanning, η Dakota Fanning και η Brittany Kahan Ward της Lewellen Pictures και οι Nicole Kidman και Per Saari των Blossom Films θα είναι παραγωγοί μαζί με τη συγγραφέα Rupi Thorpe για το A24.