ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Το viral χαμένο δάχτυλο στην οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του πρίγκιπα William και της Kate Middleton

ⓒ 2023 Chris Floyd/Camera Press/PA via AP/Associated Press

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μοιράστηκαν τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους. Σε αυτή ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, ποζάρουν χαμογελαστοί με τα 3 τους παιδιά, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis σε πρώτο πλάνο. Η φωτογραφία θα ήταν μία ακόμα τρισχαριτωμένη στιγμή της οικογένειας με τα 3 μικρά παιδιά, αν δεν είχε γίνει viral για τον πιο λάθος λόγο. Τι χρειάζεται το photoshop σε μία φωτογραφία μίας νέας και φωτογενούς οικογένειας ευγενών; Ειδικότερα, γιατί να γίνει photoshop στον 5 ετών πρίγκιπα Louis;

Η ασπρόμαυρη εικόνα του πρίγκιπα William και της Kate Middleton που πλαισιώνουν ο 5 ετών πρίγκιπας Louis, η 8χρονη πριγκίπισσα Charlotte και ο 10 ετών πρίγκιπας George, δόθηκε στη δημοσιότητα το περασμένο σαββατοκύριακο (9, 10/12) μέσω του επίσημου λογαριασμού της οικογένειας στο Twitter/X, του επίσημου λογαριασμού τους στο Instagram και φωτογραφικών πρακτορείων. Ένα προσεκτικό βλέμμα σε αυτήν, θα σου αποκαλύψει τον λόγο που έγινε viral. Λείπει ένα δάχτυλο από το αριστερό χέρι του πρίγκιπα Louis.

πρίγκιπας William Kate Middleton Josh Shinner/Kensington Palace via Getty Images/Ideal Image

Οι χρήστες του Twitter/X εντόπισαν το σημείο που το photoshop άφησε τα χνάρια του, καθώς και άλλα παράξενα σημεία στη φωτογραφία. «Πού πήγε το μεσαίο δάχτυλο του Louis;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης ενώ ένας ακόμα έγραψε: «Ξέχνα τα χαμένα κορδόνια των παπουτσιών τους. Με ανησυχεί περισσότερο το χαμένο δάχτυλο του Louis», «O Louis έχασε ένα δάχτυλο. Πρέπει να είναι η χειρότερα φωτοσοπαρισμένη φωτογραφία στην ιστορία», «Ο Louis έχει ένα χαμένο δάχτυλο και το αριστερό χέρι της Charlotte μοιάζει πολύ μακρύ», ήταν μερικά ακόμα σχόλια.

«Αν και είναι μία ωραία οικογενειακή φωτογραφία, από τη στιγμή που την είδα, πρόσεξα το χέρι του Louis. Του λείπει ένα δάχτυλο. Αυτό με έκανε να κοιτάξω πιο προσεκτικά. Το δεξί του πόδι δείχνει πρησμένο. Πού είναι ο γοφός του William; Πού είναι το άλλο πόδι της Kate;», ήταν μερικές από τις απορίες που εκφράστηκαν ακόμα στο Twitter/X.

Τη φωτογραφία τράβηξε ο Josh Shinner. Ο έμπειρος φωτογράφος έχει τραβήξει τις φωτογραφίες προσώπων όπως η Gemma Ckahn, η Elizabeth Olsen και η Vanessa Kirby για το εξώφυλλο του περιοδικού Harper’s Bazaar, ενώ αυτή είναι η 1η χρονιά που τον εμπιστεύτηκαν για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton. Αν θα υπάρξει 2η δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Στη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, τα μέλη της οικογένειας φορούν απλά πουκάμισα και σκούρα παντελόνια (η Kate Middleton και η πριγκίπισσα Charlotte φορούν τζιν παντελόνια).

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μοιάζει να δημοσίευσαν μία φωτογραφία με τόσα πολλά λάθη στο photoshop που 2 τινά μπορεί να συμβαίνουν: Είτε ήθελαν να φτιάξουν ένα χριστουγεννιάτικο quiz για τους fans τους κάνοντάς τους να ψάξουν για οποιεσδήποτε ατέλειες στην οικογενειακή, χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, είτε δημοσίευσαν κάποιο προσχέδιο της ομάδας photoshop του παλατιού και όχι το τελικό αρχείο.

Ευτυχώς, για τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα δεν υπήρξαν αντίστοιχα λάθη. Το ζευγάρι δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη στέψη του, δοκιμασμένη ήδη και δημοσιευμένη, για να ευχηθεί καλές γιορτές στους υπηκόους του και ολόκληρο τον κόσμο.