ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

To twitter εντόπισε το λάθος στο φετινό GNTM χάρη στη Βίκυ Κουλιανού

Instagram.com/gntmgr

Το επεισόδιο της Δευτέρας, 18 Οκτωβρίου έκρυβε αρκετές εκπλήξεις στα διαγωνιζόμενα μοντέλα του GNTM 4. Ανάμεσά τους, και η guest εμφάνιση του θρυλικού μοντέλου των 90s, Βίκυ Κουλιανού. Μία guest εμφάνιση, που μόνο guest δεν θα έπρεπε να είναι, σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Κουλιανού που έχει χαράξει λαμπρή πορεία στον χώρο του modeling, ενώ μάλιστα έχει περπατήσει για γνωστούς οίκους μόδας, ήταν και η δασκάλα των υποψήφιων μοντέλων του τέταrτου κύκλου του GNTM. Στο μάθημα με τίτλο “Iconic catwalks”, λοιπόν, ο κάθε διαγωνιζόμενος είχε την ευκαιρία να κάνει εξάσκηση το catwalk του, να περπατήσει μαζί με τη Βίκυ, αλλά και να λάβει πολύτιμες συμβουλές από την ίδια. Συμβουλές που πηγάζουν από την πολυετή εμπειρία της.

Η Βίκυ Κουλιανού έκανε είσοδο στο πλατό του GNTM. Φρενίτιδα alert

«Το modeling δεν είναι μια δουλειά πανεύκολη, που απλά σε βάφουν και είσαι ωραίος. Είναι μια δουλειά δύσκολη και μια δουλειά που απαιτεί να χτίζεται ισχυρή προσωπικότητα και να δουλεύετε πολύ με τον εαυτό σας. Να πιστεύετε πολύ σε αυτόν γιατί θα σας τον ακυρώσουν άπειρες φορές και θα σας κάνουν να χαρείτε πολλές φορές, αλλά ως επί των πλείστων θα σας ακυρώσουν. Σήμερα το μάθημα το δικό μου πέρα από το catwalk ξεκινά από μια μποέμικη ψυχολογία που οφείλουν να έχουν όλα τα μοντέλα. Τα μοντέλα πρέπει να είναι ταξιδευτές, του σώματος, του πνεύματος, της κίνησης και του βλέμματος», ανέφερε μεταξύ άλλων η Βίκυ Κουλιανού.

Η Βίκυ Κουλιανού, μάλιστα, παρακολούθησε μαζί με την κριτική επιτροπή και τον δεύτερο καλεσμένο, Στέλιο Κουδουνάρη, το fluid catwalk των μοντέλων με δημιουργίες του τελευταίου. Πιο συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να κάνουν πασαρέλα σε δυάδες, φορώντας ακριβώς τα ίδια ρούχα με στόχο την ανάδειξη του gender fluidity στο εν λόγω fashion show. Αμέσως μετά την πασαρέλα, τα μοντέλα πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, με στόχο την ανάδειξη των ρούχων και την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Η λαϊκή απαίτηση του Twitter για την ένταξή της στην κριτική επιτροπή

«Με συγκινήσατε. Είναι πάρα πολύ ωραία αυτή η παραγωγή αλήθεια. Μπράβο σας για όλα κι όλους. Κάνετε υπέροχη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και τα φετινά παιδιά, που εγώ γνώρισα, με ακούγατε τόσο ωραία κι ήσασταν παρέα μαζί μου. Είχαμε γίνει ένα από ένα σημείο και μετά. Σας ευχαριστώ αλήθεια, ήσασταν κούκλοι και κούκλες», ανέφερε η Βίκυ Κουλιανού κατά τη λήξη της δοκιμασίας που σηματοδότησε και την αποχώρηση της από τον διαγωνισμό ως guest εμφανιζόμενη. Ωστόσο, το Twitter είχε άλλη άποψη.

Η εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού στο GNTM 4, λοιπόν, προκάλεσε μία αναστάτωση στους κόλπους του Twitter, με πολλούς χρήστες όχι μόνο να αποθεώνουν την φυσική ομορφιά της και τον αυθορμητισμό της, αλλά να απαιτούν και την ένταξή της στην κριτική επιτροπή.

Ο λαός μίλησε μέσα από τα tweets για τη Βίκυ Κουλιανού