ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το throwback της ημέρας: Οι backstage φωτογραφίες από το Παρά Πέντε, που δεν έχεις ξαναδεί

Papadakis Press Βαγγέλης Γκικόπουλος

Η σειρά Στο Παρά Πέντε προβλήθηκε πρώτη φορά στις 26 Σεπτεμβρίου 2005, στο Mega. Οι πρωταγωνιστές της, Γιώργος Καπουτζίδης, Αγγελική Λάμπρη, Αργύρης Αγγέλου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Σμαράγδα Καρύδη και μαζί τους η Ζέτα Μακρυπούλια ως Αμαλία, η Έφη Παπαθεοδώρου ως Θεοπούλα και η Ειρήνη Κουμαριανού ως γιαγιά Σοφία, έγιναν αγαπημένα μας πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν εκείνος που είχε υπογράψει το σενάριο της σειράς και ο Αντώνης Αγγελόπουλος τη σκηνοθεσία.

Η παρέα της σειράς Στο Παρά Πέντε έγινε και παρέα αληθινή. Οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίζονταν μαζί ανά δυάδες ή τριάδες ή και σε πλήρη απαρτία σε πρεμιέρες και κοσμικές εκδηλώσεις, μέχρι και το 2007 οπότε και ολοκληρώθηκε η σειρά. Η παρέα αυτή γνώρισε μαζί την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία της σειράς και την αναγνωρισιμότητα που έφερε στη ζωή τους. Έζησε μαζί τις εμπειρίες των γυρισμάτων και δημιούργησε μία κωμωδία που έγραψε τη δική της ιστορία στη συνείδηση των τηλεθεατών και στους πίνακες τηλεθέασης.

Τη δική της ιστορία έγραψε η σειρά Στο Παρά Πέντε και στην καρδιά των πρωταγωνιστών της. Οι αναμνήσεις από τα γυρίσματα της σειράς σίγουρα έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό όλων των συντελεστών της σειράς, αλλά ευτυχώς στην περίπτωση του Αργύρη Αγγέλου δεν έμειναν μόνο εκεί. Ο ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Φώτη στην κωμική σειρά του Mega, ανακάλυψε κάποιες από αυτές τις αναμνήσεις σε μορφή backstage φωτογραφιών σε ένα παλιό του laptop.

O Αργύρης Αγγέλου μοιράστηκε τις φωτογραφίες αυτές σε ένα album στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτές, θα δεις τους ηθοποιούς της σειράς Στο Παρα Πέντε σε ταξίδια τους για τις ανάγκες των γυρισμάτων, σε στιγμές λίγο πριν ή λίγο μετά από ένα ακόμα γύρισμα και το κυριότερο θα τους δεις πάντα χαμογελαστούς και πάντα τον ένα κοντά στον άλλο. Όπως ακριβώς ονειρευόμασταν οι τηλεθεατές ότι θα είναι στην πραγματικότητα η παρέα τους.

«Λοιπόν, πάμε για το απόλυτο throwback! Σε ένα ξεχασμένο συρτάρι βρήκα ένα χαλασμένο laptop από το 2005! Παρ’ όλα αυτά κατάφερα και το άνοιξα και μέσα βρήκα ένα “ξεχασμένο θησαυρό”», έγραψε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου.

«Απίστευτο και πολύ υλικό από backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Στο Παρά Πέντε. Κανείς δεν μπορεί να εισπράξει στο 100% τι συνέβαινε όταν δεν έγραφε η κάμερα, αλλά σίγουρα θα πάρετε μία ιδέα», σημείωσε ο ηθοποιός αναρτώντας τις φωτογραφίες του με τους συνάδελφούς του τους οποίους έκανε mention έναν προς έναν.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που αυτές οι αναμνήσεις δεν είναι μόνο χαραγμένες στο μυαλό μου, αλλά υπάρχουν και μέσα σε αυτό το ξεχασμένο laptop σαν ενθύμιο», κατέληξε ο Αργύρης Αγγέλου. Και μας θύμισε μέσα από τις φωτογραφίες τους έναν από τους λόγους που αγαπήσαμε τόσο αυτή τη σειρά.

Δεν ήταν μόνο το σενάριο, δεν ήταν μόνο που αυτοί οι 5 ήρωες προσπαθούσαν να αγωνιστούν για να αποκαλύψουν την αλήθεια και να απαιτήσουν τη δικαιοσύνη. Δεν ήταν μόνο που ήταν οι «καλοί» της υπόθεσης που μας έδιναν μια υπόσχεση ότι το καλό πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να νικήσει. Ήταν η αγάπη που έδειχνε να μοιράζεται αυτό το cast μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Και αυτή την αγάπη θα δεις στις παραπάνω φωτογραφίες.