CELEBRITIES

Το reunion των πρωταγωνιστών του «Στο Παρά Πέντε» 13 χρόνια μετά

NDP Photo Agency

Η επιστροφή του Mega στις οθόνες μας έγινε πριν από λίγες μέρες. Μαζί με τον κανάλι επέστρεψαν 1,5 χρόνο μετά το «μαύρο» και μερικές από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές του κοινο, όπως η «Στο Παρά Πέντε». Πρόκειται για τη δεύτερη τηλεοπτική δουλειά με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη. Η σειρά, που προβλήθηκε από το 2005 ως το 2007, αποδεικνύει καθημερινά τη διαχρονικότητά της. Καταφέρνει να ανταγωνιστεί σημερινά προγράμματα, νέες σειρές των υπολοίπων καναλιών.

Αγάπη για πέντε «Στο Παρά Πέντε»

Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου η σειρά «Στο Παρά Πέντε» μπορεί να σημείωσε ποσοστό συνολικής τηλεθέασης 8.5% αλλά στο δυναμικό κοινό σημείωσε 11,9%. Αυτό σημαίνει ότι τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κατάταξης της τηλεθέασης των καναλιών σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ του κοινού.

Η σειρά «Στο Παρά Πέντε», έμεινε στο μυαλό μας ως μια τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του Γιώργου Καπουτζίδη. Σε μεγάλο βαθμό αυτή η επιτυχία οφειλόταν και στο cast της σειράς. Η Σμαράγδα Καρύδη, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Αγγελική Λάμπρη ήταν οι πέντε πρωταγωνιστές της σειράς. Για καιρό έγιναν σαν μία οικογένεια. Αγόρασαν κοντινά εξοχικά, περνούσαν τις διακοπές τους μαζί, μοιράζονταν την καθημερινότητά τους. Έπειτα κάπως χάθηκαν, κάποιοι παρεξηγήθηκαν, κάτι άλλαξε μεταξύ τους. Πιθανόν η ίδια η ζωή. Εδώ άλλαξε το Mega, εκείνοι θα έμεναν ίδιοι.

Η επαναλειτουργία του Mega και ο νέος διευρυμένος ρόλος του Γιώργου Καπουτζίδη στο κομμάτι της μυθοπλασίας είναι γεγονότα. Γεγονός είναι επίσης και η νοσταλγική διάθεση που πιάνει τηλεθεατές και συντελεστές όλων αυτών των σειρών. Δεν είναι, λοιπόν, παράξενο, που λίγες μόνο μέρες αφού ξεκίνησε να προβάλλεται ξανά το «Στο Παρά Πέντε» στον «αέρα», οι «πέντε» συναντήθηκαν. Τα ενσταντανέ από το reunion των ηθοποιών της σειράς δημοσιεύθηκαν στο Instagram, μαζί με τα τρυφερά τους συναισθήματα για τη συνάντησή τους.

Οι φωτογραφίες του μεγάλου reunion

«Και κάπως απόψε το βράδυ… Ξαφνικά… Ξανά βρεθήκαμε… Και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα!! Σας αγαπάω ρε!», έγραψε ο Αργύρης Αγγέλου. «Μετά από χρόνια. Μεγάλη χαρά», σημείωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. «Ω ναι! Reunion», η Σμαράγδα Καρύδη. «Επιστρέψαμε», η Αγγελική Λάμπρη.

Μία φωτογραφία από τη συνάντηση, μοιράστηκε και ο τηλεοπτικός «Αλέξης» της σειράς, Μιχάλη Μαρίνος.

Δεδομένου του νέου ρόλου του Γιώργου Καπουτζίδη στο κανάλι δε, δεν αποκλείεται κάτι να δούμε με τους πρωταγωνιστές του «Στο Παρά Πέντε» ξανά στο Mega, έστω και με επετειακή μορφή. Το σίγουρο είναι πώς οι «πέντε» τους βρήκαν τον τρόπο να ξαναέρθουν κοντά. Κι αυτό μόνο όμορφο είναι.

Γιώργος Καπουτζίδης – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η αποκατάσταση των σχέσεων

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε αποκαλύψει στην εκπομπή DoT το 2018 ότι με κάποιους πρωταγωνιστές του «Παρα Πέντε» δεν μιλούσε καν. Αν και δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε συναδέλφους του, ήταν φανερό ότι με πρόσωπα όπως η Σμαράγδα Καρύδη, ο Αργύρης Αγγέλου και η Αγγελική Λάμπρη, μιλούσε ακόμα.

Το 2019 ο δημιουργός της σειράς αναφέρθηκε στην αποκατάσταση των σχέσεών των πρωταγωνιστών του «Παρά Πέντε». Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» στον Alpha. «Περάσαμε τη φουρτούνα μας, αλλά είμαστε καλύτερα τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν. Δεν θέλω όμως να αναφερθώ σε αυτό και στενοχωριέμαι για τις φορές που το έκανα. Ό,τι είναι προσωπικό μπορείς να το λύσεις εκτός τηλεόρασης. Δεν συμφωνώ με αυτό που έκανα. Για να το έκανα βέβαια πάει να πει πως το αισθανόμουν τότε και ήταν αληθινό και δε θα τα κάνω και όλα σωστά στη ζωή μου. Οπότε δεν πειράζει», συνέχισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Οι ωραίες στιγμές

«Είναι ωραίο ξαναγυρνώντας πίσω να δεις ότι οι όμορφες στιγμές που έχεις ζήσει με ανθρώπους, τα συναισθήματα τα ωραία που έχεις νιώσει μένουν και έχουν αξία. Έχουν σημασία. Μπορεί η καθημερινότητα να μην είναι όπως ήταν γιατί οι άνθρωποι έχουν εξελιχθεί αλλιώς κι έχουν πάρει άλλους δρόμους στη ζωή τους. Αλλά είναι πολύ ωραίο τα συναισθήματα που τελικά μένουν είναι όμορφα», σημείωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης ατην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

«Δηλαδή εγώ με την Ελισάβετ που είχαμε και μια σαφέστατη διαφορά, γιατί αυτό ήταν κυρίως, μπορεί να είμαστε ακόμη πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπιόμαστε. Και τώρα που την είδα και στην πρεμιέρα μας, ήταν πολύ ωραία που ξαναβρεθήκαμε, που γελάσαμε και θυμηθήκαμε τα παλιά. Πολύ ωραία. Δηλαδή ήταν από τα πιο όμορφα πράγματα που μου συνέβησαν φέτος μαζί με το θέατρο, αυτές οι συναντήσεις με την Ελισάβετ», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης.