ΣΠΙΤΙ

To σπίτι της Kendall Jenner στο Los Angeles μπαίνει στη λίστα με τα ονειρεμένα σπίτια

Getty Images

«Είχα πάντα όνειρο να κάνω ένα τέτοιο αφιέρωμα, καθώς έχω μια τεράστια (κάπως κρυφή) αγάπη για τα ακίνητα και τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Τραβήξαμε αυτές τις φωτογραφίες λίγο πριν την καραντίνα και μοιάζει να έχουν περάσει αιώνες», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram η Kendall Jenner η οποία ανοίγει το υπέροχο σπίτι της στο Los Angeles στο περιοδικό Architectural Digest.

Οι interior designers Kathleen και Tommy Clements που ανέλαβαν τη διακόσμηση στο σπίτι της Kendall Jenner και επιβεβαιώνουν πως η αγάπη του μοντέλου για τη διακόσμηση τους οδήγησε σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

H Kendall Jenner μάς ξεναγεί στο σπίτι της

Το σπίτι της Kendall διαφέρει από όσα μας έχει συνηθίσει η οικογένεια Kardashian-Jenner. «Το γούστο της μας εξέπληξε. Ήταν πιο boho και πιο funky από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Το ύφος που μας περιέγραψε ήταν πολύ προσγειωμένο. Πιστεύαμε πως θα ήθελε κάτι πιο έντονο, πιο πομπώδες» ανέφεραν οι interior designers.

Ζεστές υφές και γήινοι τόνοι σε όλο το σπίτι. Άνετα έπιπλα, ξύλο και μάρμαρο. Vintage επιλογές στα υφάσματα. Έργα τέχνης τοποθετημένα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Τζάκι στη μέση του καθιστικού με μία neon επιγραφή στο πάνω μέρος του σε μία υποδειγματική μείξη του κλασικού με το μοντέρνο.

Το μπάνιο και η κουζίνα είναι ίσως τα δύο πιο ιδιαίτερα δωμάτια του σπιτιού της Kendall Jenner. Τα σμαραγδί πλακάκια με τους χρυσούς αρμούς στο μπάνιο σε συνδυασμό με τον μαρμάρινο νιπτήρα είναι ό,τι πιο όμορφο μπορείς να δημιουργήσεις.

Και μία βόλτα στην κουζίνα θα σε πείσει πως μιλάμε για ένα σπίτι αριστούργημα. Με κεντρική νησίδα στη μέση και βεραμάν ντουλάπια η κουζίνα είναι ταυτόχρονα vintage και funky.