ΣΙΝΕΜΑ

Το “Scream 5” είναι γεγονός και η Neve Campbell το επιβεβαίωσε. Να περιμένουμε και “Scary Movie”;

Αν κάποιος σε ρωτήσει ποιο είναι το αγαπημένο σου θρίλερ, θα σου έρθουν πολλές απαντήσεις στο μυαλό. «Η Σιωπή των Αμνών» για παράδειγμα, και όλη η τριλογία. Η ιαπωνική «Κατάρα» ή η «Έκτη Αίσθηση». Όσα όμως κι αν σκεφτείς, ένα είναι το θρίλερ που έχει στιγματίσει τη νιότη μας. Το “Scream”.

Πιθανότατα το Scream είναι το αγαπημένο μας θρίλερ για δύο λόγους. Πρώτον, θα συνοδεύεται πάντα από την παρωδία του, τα “Scary Movies” και δεύτερον, έχεις σίγουρα μία μάσκα στο σπίτι που θα είναι πάντα cool τις Απόκριες. Επομένως, μόνο ευτυχία μπορείς να νιώσεις με την επιστροφή της πέμπτης ταινίας.

Η επιβεβαίωση από την πρωταγωνίστρια

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μόνιμα στενοχωρημένο πρόσωπο της Neve Campbell; Με το δίκιο της βέβαια, γιατί κινδύνευε και στα τις 4 ταινίες. Όπως μάθαμε από την ίδια, υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις για το ενδεχόμενο πέμπτης ταινίας . Μετά τον θάνατο του σπουδαίου σκηνοθέτη θρίλερ Wes Craven (2015), την προσέγγισαν δύο σκηνοθέτες που θέλουν να τιμήσουν το έργο τους. Προς το παρόν, δεν ξέρουμε ποιοι είναι.

«Δεν ήμουν σίγουρη για το αν θα γίνει αλλά με προσέγγισαν πριν από 6 εβδομάδες. Αυτή τη στιγμή, το timing είναι κακό. Αν και υπάρχει η πρόθεση, ποιος ξέρει πότε θα μπούμε ξανά σε στούντιο;».

Θέλει κι ο David Arquette

Ο συμπρωταγωνιστής της Neve Campbell και πρώην σύζυγος της Courteney Cox, David Arquette είναι μέσα. «Θα ήταν ό,τι καλύτερο. Μου αρέσει τόσο πολύ να υποδύομαι τον Dewey, οπότε είμαι μέσα όποτε μου το ζητήσουν». Ελπίζουμε να νιώθει έτσι και η Courteney Cox και να δούμε όλο το αρχικό cast.

Το “Scream 5” συζητείται από το 2013

Την τελευταία φορά που είδαμε Scream, ήταν το 2011. Στο cast ήταν και η μικρή τότε Emma Roberts, η Kristen Bell, ο Adam Brody, η Hayden Panettiere και άλλοι πολλοί. Ελπίζουμε ότι η ιδέα αυτή θα υλοποιηθεί και δεν θα παραμείνει ιδέα. Ούτε ότι θα σταθεί εμπόδιο ο κορονοϊός. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε υπομονή.