ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το πρώτο trailer και το νέο όνομα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Το MEGA, 11 χρόνια μετά, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο καταξιωμένος δημιουργός επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην αφετηρία της διαδρομής του. Στο κανάλι, όπου υπέγραψε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες».

Αυτή ήταν η ανακοίνωση του MEGΑ για την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο δυναμικό του καναλιού. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός πραγματοποίησε γυρίσματα σε Αθήνα, Παξούς και Κέρκυρα για την πολυαναμενόμενη, τηλεοπτική σειρά του. Και ο καιρός περνούσε και ημερομηνία πρεμιέρας για τον «Δάσκαλο» δεν μαθαίναμε. Και δεν θα μάθουμε. Γιατί; Γιατί ο Δάσκαλος έγινε πια Maestro. Έρχεται στις οθόνες μας τον Οκτώβριο.

Η νέα, τηλεοπτική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – τελικά – ονομάζεται Maestro και το πρώτο τρέιλερ είναι στον αέρα. Είναι ό,τι πιο κινηματογραφικό και «παπακαλιατικό» έχουμε δει ποτέ από τον Χριστόφορο. Τα πλάνα, η μουσική, η φωτογραφία – ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι πιο ώριμος και πιο πολύ ο εαυτός του, από ποτέ.

Δες το trailer της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro

H υπόθεση

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Πρωταγωνιστούν:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης