ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Δάσκαλος: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γυρίζει τη νέα του σειρά κι αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες

Mega

Στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα θα εξελιχθεί η ιστορία της νέας σειράς που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Mega. Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι γεγονός και θα λάβει χώρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega. Ο Δάσκαλος, όπως τιτλοφορείται η νέα του δουλειά, δεν είναι πια ένα σενάριο τυπωμένο σε χαρτί. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το καινούργιο έργο που έχει δημιουργήσει με τη δυνατή του πένα και την πάντα χαρακτηριστική του σκηνοθετική ματιά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με τίτλο Ο Δάσκαλος, αρχίζει να παίρνει ζωή και το πρώτο γύρισμα έφερε κοντά το δυνατό cast της σειράς. Κι αυτές έιναι οι πρώτες φωτογραφίες αρκετών εκ των ηθοποιών εν δράσει.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Mega

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Mega

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Mega

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Mega

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος και Δημήτρης Κίτσος πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Mega Ο Δάσκαλος και η υπόθεσή της ακολουθεί.

Η υπόθεση της σειράς Ο Δάσκαλος, που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

«Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει», αναφέρει το Δελτίο Τύπου που συνοδεύει τις φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα της σειράς και δεν μπορεί, κάτι μου λέει ότι κι εσύ ανυπομονείς για τη συνέχεια.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Mega

Mega

Η επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega με τη δραματική σειρά Ο Δάσκαλος ανακοινώθηκε επίσημα από τον σταθμό πριν από λίγες ημέρες.

«Το MEGA, 11 χρόνια μετά, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο καταξιωμένος δημιουργός επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην αφετηρία της διαδρομής του. Στο κανάλι, όπου υπέγραψε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τα χρόνια που απείχε από την τηλεόραση κατέκτησε τον κινηματογράφο, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στο ελληνικό box office. Ταξίδεψε με τις ταινίες του σε όλο τον κόσμο και κέρδισε το κοινό και τους κριτικούς με τη δύναμη της τέχνης του. Τώρα, πιο ώριμος και πάντα μοναδικός στην αφήγηση των ιστοριών του, μας δίνει ένα καινούργιο ραντεβού αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη.

Το τηλεοπτικό comeback του πραγματοποιείται με μία δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα, υψηλής αισθητικής, με τίτλο Ο Δάσκαλος. Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί την εποχή της πανδημίας, προκειμένου να στήσει από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής.

Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει», ανέφερε η ανακοίνωση.

Συνολικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει δημιουργήσει 5 τηλεοπτικές σειρές που όλες προβλήθηκαν από το Mega. Το ντεμπούτο του έγινε με τη σειρά Η ζωή μας μια βόλτα… (το 1999) και ακολούθησαν τα σήριαλ Να με προσέχεις (το 2000), Κλείσε τα μάτια (το 2003), Δυο μέρες μόνο (το 2005) και 4 (το 2009).