ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το “MEGA STAR” επιστρέφει με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη

Το “MEGA STAR”, η πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με το μοναδικό ρεκόρ των 22 συνεχόμενων σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 17:40 με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Προσαρμοσμένη στα ακούσματα, τα trends και τις τάσεις της εποχής, η αγαπημένη εκπομπή “MEGA STAR”, θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA και θα μάς θυμίσει τις παλιές καλές στιγμές της εφηβείας μας, τότε που οι μουσικές εκπομπές ήταν πολύ λιγότερες αριθμητικά.

Η μεγάλη πρεμιέρα του “MEGA STAR”

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης υποδέχονται στην πρεμιέρα τους τον STAN Αντιπαριώτη που έρχεται να μας ξεσηκώσει με μία unplugged εμφάνιση. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής συμμετέχει σε ένα ιδιαίτερο challenge έκπληξη, θυμάται τα νεανικά του χρόνια και κάνει ξανά γκράφιτι το λογότυπο του «MEGA STAR». Ακόμα, θα παρακολουθήσουμε μία αποκλειστική συνέντευξη από τον μοναδικό Κωνσταντίνο Αργυρό και φυσικά το ελληνικό TOP10 αγαπημένων επιτυχιών όπως διαμορφώθηκε από τις προτιμήσεις του κοινού.

Το trailer και η αποκλειστική συνέντευξη του Harry Styles

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου ο Harry Styles, ο ανατρεπτικός τραγουδιστής που έχει κατακτήσει την κορυφή στην παγκόσμια μουσική σκηνή, μιλάει αποκλειστικά στο «MEGA STAR».

Θα απολαύσουμε τη συνέχεια της συνέντευξης του STAN Αντιπαριώτη, ενώ η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης θα μας ενημερώσουν για το International TOP10 και για όλα όσα συμβαίνουν και θέλουμε να μάθουμε για τη μουσική που αγαπάμε.