ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αντελίνα Βαρθακούρη: Στον ΣΚΑΪ με εκπομπή με τον Χάρη Βαρθακούρη. Γέμισε η ζωή τους μεσημέρια αξημέρωτα

www.instagram.com/adelina_varthakouri

Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ φαίνεται πως ανήκει από πια η Αντελίνα Βαρθακούρη μετά το διαζύγιο με τον Alpha. Την είδηση αποκάλυψε η Βάνια στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει μία ψυχαγωγική εκπομπή το σαββατοκύριακο, κατά πάσα πιθανότητα 15:00-17:00. Όπως καταλάβαμε ο Χάρης Βαρθακούρης θα είναι ο πιθανότερος συμπαρουσιαστής. Μετά την επιτυχημένη τους πορεία στο Globetrotters του Star ως δίδυμο.

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και η Άννα Ζηρδέλη συνάντησαν την Αντελίνα Βαρθακούρη κι εκείνη δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την είδηση για τις υπογραφές με τον ΣΚΑΪ.

«Να περιμένουμε το κανάλι, ό,τι έχει να πει; Στο Φάληρο μόνο για υπογραφές πας; Δεν πας για έναν καφέ; Θα μου πεις είναι και κλειστά τα καφέ. Στον δρόμο, να φας μία πάστα. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που ήρθατε μέχρι εδώ.

Πιστεύω πως το 2021 θα είναι μια πολύ ωραία χρονιά. Εύχομαι. Εγώ, θα κάνω τα πάντα για να είναι μία πολύ ωραία χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενη. Να περιμένουμε τη νέα τηλεοπτική οικογένεια, αν υπάρχει, να το πει η ίδια για να είμαστε σωστοί»;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως η παρουσιάστρια υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2022.