ΣΕΙΡΕΣ

Το ΗΒΟ ετοιμάζει κι άλλο spinoff του “Game of Thrones”. Όχι ένα, αλλά τρία

Η φαντασία του George R.R. Martin είναι ατελείωτη και το HBO ετοιμάζει όχι ένα, αλλά τρία prequels του Game of Thrones.

Αν είσαι πιστός fan του σύμπαντος του Martin και δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα το τέλος του Game of Thrones, το HBO σου κάνει 3 δώρα με νέα prequels που είναι ήδη στα σκαριά.

Τα 3 prequels του “Game of Thrones”

Το πρώτο project έχει τον τίτλο 9 Voyages και το έχει αναλάβει ο δημιουργός του Rome, Bruno Heller και ακολουθεί τον χαρακτήρα του Lord Corlys Velaryon, γωνστό και ως Sea Snake αλλά και τον Lord of the Tides και κεφαλή του Οίκου Velaryon. Πρόκειται μάλλον για το spin off μία σειράς που ούτε έχει γυριστεί και δεν έχουμε δει ακόμα, το prequel House of the Dragon.

Το δεύτερο prequel, με τίτλο 10.000 Ships, επικεντρώνεται στην πολεμιστή πριγκίπισσα Nymeria, μία πρόγονο του οίκου Martell, και ιδρυτή του βασίλειου του Dorne. η δική της ιστορία εκτυλίσσεται 1000 χρόνια πριν τo Game of Thrones και μάλλον θα αποτελεί το παλαιότερο, ιστορικά, project που θα δούμε σε σειρά και το βασίλειο του Dorne ήταν μέρος του, αφήνοντας αρκετά ερωτηματικά. Το 3ο prequel διαδραματίζεται στην περιοχή Flea Bottom, εκεί όπου μεγάλωσαν οι χαρακτήρες Davos Seaworth και Gendry Baratheon.

g

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του “House of Dragon”;

Η σειρά που έχει ήδη πάρει το πράσινο φως αλλά τα γυρίσματα καθυστέρησαν λόγω της πανδημίας. Τελικά θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο στο Ηνωμένο Βασίλειο με τους: Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Paddy Considine και Matt Smith. Εδώ θα πάμε 300 χρόνια πριν τη σειρά που αγαπήσαμε, τότε που το Westeros διαλύθηκε εξαιτίας του μεγάλου εμφυλίου πολέμου. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022 και έπονται τα 3 μεγαλόπνοα projects.