ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το GNTM γέμισε κραυγές την τηλεόραση και το Twitter με αστεία. Ποιο είναι το πρώτο ζευγάρι που προκύπτει από το show;

Instagram.com/gntmgr

Έχεις παρακολουθήσει ποτέ τη δοκιμασία του τοίχου στο MasterChef; Την ίδια ανάγκη να καλύψεις τα αυτιά σου με τα χέρια σου, τα ακουστικά σου, με καρότα, με ό,τι έχεις εύκαιρο βρε αδερφέ, ένιωσες ίσως και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου παρακολουθώντας το GNTM. Το εν λόγω επεισόδιο είχε ως θέμα της δοκιμασίας των υποψήφιων μοντέλων «Μαχητές Παραλίας». Περισσότερο θύμιζε «Κραυγές θαλασσοπουλιών».

Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του GNTM ήταν η Αλεξάνδρα. Η παίκτρια χρειαζόταν να χρησιμοποιήσει μια ξαπλώστρα παραλίας ως prop στη φωτογράφισή της και δυσκολεύτηκε πολύ. Άλλα props που χρησιμοποιήθηκαν από τους συμπαίκτες της ήταν ανανάδες, ρακέτες, ψωμιά, σαλάμια και ομπρέλες θαλάσσης.

Αλλά τα props είχαν μικρή σημασία μπροστά σε αυτό που η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας που ήταν παρόντες στη φωτογράφιση, τους ζήτησαν. Ήθελαν να ακούσουν κραυγές προκειμένου να είναι σίγουροι ότι η ένταση και το πάθος θα αποτυπωθούν στο βαμμένο στα χρώματα του πολέμου πρόσωπο των παικτών.

Και ξαφνικά τα ηχεία της τηλεόρασης γέμισαν με φωνές που έμοιαζαν με κρωξίματα σπάνιων πολύχρωμων πουλιών. Οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να αντισταθούν ούτε στις μνήμες που τους έφεραν αυτές οι πολεμικές ιαχές των παικτών του GNTM, αλλά ούτε και στο να δώσουν πιθανούς λόγους που τους έκαναν όλους να κραυγάζουν.

Και κάπως έτσι, αν έβαζες την τηλεόραση στο mute και έμπαινες στο Twitter, η Δευτέρα 5 Οκτωβρίου κυλούσε ανώδυνα για τα αυτιά σου.

Τα καλύτερα Tweets για την δοκιμασία «Μαχητές Παραλίας» του GNTM

Το πρώτο ζευγάρι που προέκυψε από το GNTM

Μπορεί όλες αυτές οι κραυγές εσένα να σε τάραξαν, αλλά θα σε αφήσω με ένα νέο πιο γλυκό και πιο ρομαντικό. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, στον τρίτο κύκλο του GNTM, στον οποίο συμμετείχαν και αγόρια και κορίτσια, προέκυψε και κάποιο έντονο φλερτ. Ο λόγος για τη Μαρινέλα και τον Σήφη που σύμφωνα με την εκπομπή του Open έχουν έρθει πολύ κοντά.

«Υπάρχει ένα πάρα πολύ έντονο φλερτ που δεν το έχουμε δει ακόμη, ανάμεσα στη 19χρονη Μαρινέλα από το Ρέθυμνο και τον 20χρονο Σήφη από τα Χανιά. Θα το δούμε να αναπτύσσεται στα προσεχή επεισόδια. Η ίντριγκα είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς κάποια στιγμή θα μπει ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. Ένας άνδρας που θα δείξει μια προτίμηση στη συγκεκριμένη κυρία. Θα δούμε αν αυτό συνεχιστεί και έξω από το σπίτι, γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι πια μέσα στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Όπως και να χει θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αλληλεπιδράσουν σε δοκιμασίες που θα πρέπει να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια. Η πρώτη από αυτές τις δοκιμασίες για τους παίκτες του GNTM θα προβληθεί στο επεισόδιο της Τρίτης 6 Οκτωβρίου. Το θέμα της δοκιμασίας είναι «Εναλλακτικοί γάμοι». Ωστόσο σε αυτό το επεισόδιο, η Μαρινέλα θα φωτογραφηθεί με τον Αιμιλιάνο.