ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Ελλάδα έχεις ταλέντο επιστρέφει στον ΣΚΑΪ. Οι πρώτες λεπτομέρειες

Ο παρουσιαστής του 5ου και 6ου κύκλου του show, Γιώργος Λιανός Facebook.com/GotTalentGreece

Νόμιζες πώς όσα talent show ήταν να δεις για φέτος τα είδες και πάει πέρασε; Λάθος, λάθος έχεις κάνει το μεγάλο σου λάθος. To «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» επιστρέφει να προσθέσει ένα ακόμα λιθαράκι στην γεμάτη ταλέντα ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» που μετέδωσε την επιστροφή του show, ο νέος κύκλος του talent show θα αποτελείται από 12 επεισόδια. Η επιστροφή της εκπομπής από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ θα γίνει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Στο ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρθηκε ότι θα δούμε ξανά στο τιμόνι της παρουσίασης τον Γιώργο Λιανό, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο μόνος κριτής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» που θα παραμείνει στη θέση του. Είναι άλλωστε γνωστό πως τόσο η Μαρία Μπακοδήμου όσο και ο Γιώργος Καπουτζίδης είχαν αρνηθεί να συνεχίσουν ως κριτές του show. Πλέον για τη Μαρία Μπακοδήμου το να αλλάξει γνώμη φαντάζει αδύνατον αφού ανήκει στο δυναμικό του Open Beyond.

Φυσικά οι συζητήσεις για την ανεύρεση των νέων προσώπων που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» έχουν ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», πρόταση έχει δεχθεί η Βίκυ Σταυροπούλου. Η ηθοποιός μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει ακόμα επίσημα στο αν δέχεται ή όχι να γίνει κριτής του talent show.

Η ιστορία του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» στην ελληνική τηλεόραση

Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», που ως μότο του έχει το εξής: «Ζωή, ελευθερία και το κυνήγι του ταλέντου», είναι ένα talent show με ιστορία για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης. Πρώτη φορά το είδαμε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ήταν 2007 και την παρουσίαση είχε αναλάβει η Σοφία Αλιμπέτη. Στις τρεις θέσεις της κριτικής επιτροπής βρίσκονταν ο Βαγγέλης Περρής, η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Ηλίας Ψινάκης.

Την επόμενη χρονιά ο Χρήστος Φερεντίνος είχε αντικαταστήσει τη Σοφία Αλιμπέρτη και συνέχισε να παρουσιάζει το talent show για τη 2η, την 3η και την 4η σεζόν κατά την οποία προβλήθηκε στον ΑΝΤ1. Στον ΣΚΑΪ η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται τον Δεκέμβριο του 2017. Παρουσιαστής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» στον ΣΚΑΪ ήταν εξαρχής ο Γιώργος Λιανός. Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν σταθερά οι: Γιώργος Καπουτζίδης, Μαρία Μπακοδήμου και Σάκης Τανιμανίδης.

Οι 6 αυτοί κύκλοι του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση είχαν φυσικά και τους ανάλογους νικητές. Ο μικρός Χρήστος Ζαχαρόπουλος ήταν ο πρώτος νικητής του Ελλάδα έχεις ταλέντο, ο οποίος το 2016 έλαβε μέρος και στο X- Factor του ΣΚΑΪ. Πλέον είναι μέλος του συγκροτήματος TAG. Στον δεύτερο κύκλο αναδείχθηκαν νικητές οι Kiss Madiam, στον τρίτο ο Νίκος Γεωργάς και στον τέταρτο ο Στέλιος Λεγάκης. Στον πέμπτο κύκλο του show στον ΣΚΑΪ, νικήτρια αναδείχθηκε η χορευτική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, House of Drama και στον έκτο και πάλι η ομάδα χορού «Εν χορώ».