ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το απίστευτο σχόλιο στο «Πρωινό» για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού»

instagram.com/skaitv.gr

Διανύουμε μία χρονιά κατά την οποία έχουμε ματώσει να μιλάμε για γυναικεία αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη. Κάτι ο καύσωνας, κάτι που τελειώνει η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, όμως, δεν το αποφύγαμε τελικά το ατόπημα. Στο στόχαστρο αυτή τη φορά, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στάθηκε αφορμή για κάποια, το λιγότερο, άκομψα σχόλια που ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό», για την Ιωάννα Μαλέσκου από την Νάνσυ Παραδεισάνου αρχικά, και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στη συνέχεια. Η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε ποιο τραγούδι είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην guest εμφάνισή της στο τελευταίο «Καλό Μεσημεράκι». Τι το ήθελε και ρώτησε; Ακολούθησε ο εξής διάλογος.

Νάνσυ Παραδεισανού: Ένα του Κωνσταντίνου Αργυρού, τυχαία. Τυχαία.
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Γενικά με τον Αργυρό δεν το πουλάει καθόλου.
Φαίη Σκορδά: Τι εννοείς δεν πουλάει;
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ε, δεν είχε ακουστεί ότι κάτι γίνεται; Και του έδωσε βραβείο στα MAD και τραγούδησε.
Νάνσυ Παραδεισανού: Άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού.
Φαίη Σκορδά: Τώρα αυτό που λες Νάνσυ μου, σε παρακαλώ.
Νάνσυ Παραδεισανού: Γιατί; Η άποψή μου.
Φαίη Σκορδά: Η κοπέλα κάνει εκπομπή επιτυχημένη. Τι ήθελα και ρώτησα;
Νάνσυ Παραδεισανού: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει συνδυαστεί με διάφορες παρουσιάστριες στο παρελθόν και στην πορεία πάνε πολύ καλά.
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αν ήθελε να το ξεκόψει και δεν της άρεσαν τα σχόλια, δεν θα το έκανε αυτό.
Φαίη Σκορδά: Άρα είναι γουρλής. Άλλο η μία καριέρα κι άλλο η άλλη καριέρα.

Το τελευταίο σχόλιο της Φαίης Σκορδά ήταν αρκετό για να συμμαζευτεί η κατάσταση και να λήξει ο διάλογος για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Δημοσιεύματα ήθελαν ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να έχει αναπτυχθεί φλερτ. Η Ιώαννα Μαλέσκου είχε διαψεύσει τότε τις φήμες λέγοντας. «Εντάξει, θα τα διαβάζει και θα τα ακούει αυτά ο Κωνσταντίνος, που σίγουρα θα τα έχει ακούσει και θα χαμογελάει ο άνθρωπος. Όχι, δεν υπάρχει κάτι. Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο που ήταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο. Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν. Φυσιογνωμικά ενδεχομένως. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν και κάτι. «Δεν είμαι μόνη μου και δεν ξέρω και αν είναι επίσης μόνος. Δεν παίζει και ρόλο αυτό», είχε πει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το ενδεχόμενο, λοιπόν, να αυτοσαρκάζεται η Ιωάννα Μαλέσκου αναφορικά με τις φήμες αυτές, το έχουμε αποκλείσει. Το ενδεχόμενο να αγαπά τον Κωνσταντίνο Αργυρό σαν καλλιτέχνη, το αποκλείουμε κι αυτό;