ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τηλεθέαση: Το “Survivor” αναμετρήθηκε με τις «Άγριες Μέλισσες»

Την πρώτη τους τηλεοπτική «μάχη» έδωσαν το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και η σειρά φαινόμενο του ΑΝΤ1. Το “Survivor” και οι «Άγριες Μέλισσες», αναμετρήθηκαν για την τηλεθέαση και διέγραψαν συνολικά μια πολύ καλή πορεία.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το “Survivor” και οι «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκαν «απέναντι». Κι ενώ στο γενικό σύνολο τηλεθέασης για όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων, δεν φαίνεται να υπάρχει απόλυτος νικητής, την ώρα που συνέπιπταν στο πρόγραμμα των καναλιών, η σειρά του ΑΝΤ1 ήταν κυρίαρχη.

Τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψαν το “Survivor” και οι «Άγριες Μέλισσες»

Αναλυτικά στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης το “Survivor” κατέγραψε ποσοστο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο 30,7% και οι «Άγριες Μέλισσες» 30,6%. Ως προς το δυναμικό κοινό, το “Survivor” σημείωσε τηλεθέαση 31,8% και οι «Άγριες Μέλισσες» 29,6%. Ωστόσο, όπως ανέφερε στον αέρα του «Πρωινού» ο Βαγγέλης Περής την ώρα μετάδοσης της σειράς «Άγριες Μέλισσες» (22.30 ως 23.30) το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ σημείωσε τηλεθέαση δέκα μονάδες χαμηλότερη από τις «Άγριες Μέλισσες» που ήταν ξεκάθαρα το πρώτο πρόγραμμα στη ζώνη του, όπως επεσήμανε και ο Αλέξης Μίχας.

Στο επεισόδιο του “Survivor” οι δύο ομάδες, έδωσαν την πρώτη μάχη για την ασυλία και ανέδειξαν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Η ομάδα που έχασε τον αγώνα ήταν αυτή των «Διασήμων», ενώ υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Αγγελική Λάμπρη μετά την ψηφοφορία των συμπαικτών της. Οι «Άγριες Μέλισσες» από την άλλη επέστρεψαν στις οθόνες μας μετά από μία μικρή απουσία λόγω της περιόδου των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, οι «Άγριες Μέλισσες» σημείωσαν 29,6% στο δυναμικό κοινό ενώ η κορυφαία τηλεθέαση που άγγιξαν ήταν το 31,4%. Το “Survivor” συμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο δημοσιογράφος, σημείωσε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 30,7% ενώ η τηλεθέαση του κορυφώθηκε αργά το βράδυ, αγγίζοντας το 46%.

Πώς τα πήγαν οι νέες σειρές του Mega που είχαν πρεμιέρα

Το Mega το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου, ξεκίνησε να προβάλλει τις δύο νέες σειρές του προγράμματος του, «Έξαψη» και «Σχεδόν Ενήλικες». Η πρώτη σημείωσε ποσοστό 11,6% στο γενικό σύνολο ενώ στο δυναμικό κοινό το ποσοστό τηλεθέασης του ήταν 15,4%.

Όσο για τη σειρά «Σχεδόν Ενήλικες» που ακολούθησε στο πρόγραμμα του Mega, σημείωσε 5,7% στο δυναμικό κοινό και 4,6% στο γενικό σύνολο.