ΤΑΙΝΙΕΣ

Τι Ψυχή θα παραδώσεις μωρή- the movie: Οι πρώτες 3 πρωταγωνίστριες

MEGA TV

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η σειρά Τι Ψυχή θα παραδώσεις μωρή; που πριν από 25 χρόνια προβλήθηκε στο Mega θα μεταφερθεί (και ολοκληρωθεί) σε 2 κινηματογραφικές ταινίες σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα και παραγωγή του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions. Και τώρα που η απορία της κατάληξης της ιστορίας των 4 γυναικών που έψαχναν εκδίκηση από τον κακοποιητή τους, θα λυθεί, η επόμενη απορία είναι ποιες ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν και θα ενσαρκώσουν αυτές τις 4 γυναίκες.

Σύμφωνα με την εκπομπή Fay’s Time, έχουμε ήδη μία πρώτη απάντηση στην ερώτηση. Η σειρά Τι Ψυχή θα παραδώσεις μωρή; θα γίνει οι ταινίες Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή – movie 1 και Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή – movie 2 που θα βρεθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Fay’s Time, ανέφερε ότι η Μαρία Λεκάκη έχει συμφωνήσει για τη συμμετοχή της στην ταινία χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο ρόλος που θα αναλάβει. Στην ίδια εκπομπή σε επόμενο ρεπορτάζ, αναφέρθηκαν και 2 ακόμα πρωταγωνίστριες που είπαν το «ναι» για τη συμμετοχή τους στην ταινία. Πρόκειται για τις Μπέσυ Μάλφα και Βασιλική Ανδρίτσου, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη και τις πληροφορίες του.

Όπως είχε αναφέρει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, ένα ακόμα πρόσωπο έχει προταθεί για να κλείσει το καρέ των πρωταγωνιστριών του Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή – movie 1 και 2. Είναι αυτό της Γιούλης Τσαγκαράκη, που αναδείχθηκε μέσα από τη σειρά Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη την περασμένη τηλεοπτική σεζόν. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η Γιούλη Τσαγκαράκη έχει κάνει συζητήσεις, αλλά η συμμετοχή της ακόμα δεν επιβεβαιώνεται.

Το σενάριο της ταινίας είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Η μαύρη κωμωδία του Mega δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Παρά το γεγονός ότι η σειρά από την αρχή σημείωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα γυρίσματα της σειράς τελικά διακόπηκαν κατά το γύρισμα του 7ου επεισοδίου (το οποίο παρέμεινε και ημιτελές), αφήνοντας την εξέλιξη της υπόθεσης στο πιο ενδιαφέρον της σημείο: στη στιγμή της κατά πρόσωπο αντιπαράθεσης των τεσσάρων πρωταγωνιστριών με τον «εχθρό» τους.

Και έτσι δεν μάθαμε τι απέγιναν τελικά αυτά τα 4 κορίτσια που αφού είχαν κακοποιηθεί στην παιδική τους ηλικία αποφάσισαν κάποια στιγμή να εκδικηθούν τον υπεύθυνο: τον κοινωνικό λειτουργό του ορφανοτροφείου που μεγάλωσαν. Τον άνθρωπο που τις κακοποιούσε σεξουαλικά και που έχει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική ως προστάτης των, ανά τον κόσμο, κακοποιημένων παιδιών. Η Αλέκα, η Ντομινίκ, η Φωφώ και η Πόπη τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε. Και κατέστρωσαν τα σχέδιά τους, που όμως … έμειναν στη μέση.

Η ταινία παρακολουθεί τις ζωές 4 γυναικών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, οι οποίες συναντιούνται αρχικά κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής τους σε ένα ορφανοτροφείο όπου κακοποιούνται σεξουαλικώς και κατ’ εξακολούθηση από έναν κοινωνικό λειτουργό, τον Γεράσιμο Μαντά, και ορκίζονται κάποτε να πάρουν εκδίκηση. Τώρα ξανασυναντιούνται με σκοπό να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους.