ΣΕΙΡΕΣ

The Morning Show: Το trailer του 2ου κύκλου που επιστρέφει, σε περίπτωση που σου έλειψε η Jennifer Aniston

Getty Images David Livingston

Αν δεν σου έφτασε η Jennifer Aniston στο reunion των F.R.I.E.N.D.S. ή αν απλώς το The Morning Show είναι η αγαπημένη σου σειρά, τα νέα είναι πολύ καλά.

Η σειρά που ξεκίνησε το 2019 και μάς καθήλωσε, έθιξε το (πάντα διαχρονικό) θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα στον χώρο εργασίας. Ο παρουσιαστής (Steve Carell) απολύεται μετά τις κατηγορίες και τη θέση του παίρνει μία ανερχόμενη ρεπόρτερ, η Bradley (Reese Witherspoon). Μαζί με την Alex Levy (Jennifer Aniston), αναλαμβάνουν τα ηνία του κεντρικού δελτίου και δημιουργούν ένα power duo γυναικών, τη στιγμή που η βιομηχανία είναι έτοιμη να ξεγράψει τις γυναίκες που δεν είναι πια 20 ή 30 χρονών.

Τι θα δούμε στον 2ο κύκλο του “The Morning Show”;

Η πλατφόρμα Apple TV+ πίστεψε εξαρχής σε αυτή τη σειρά, υπογράφοντας συμφωνία για δύο κύκλους. Οι υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy και SAGA μάλλον δικαίωσαν αυτή τους την προτίμηση. Ο 2ος κύκλος θα δείχνει μία νέα τάξη πραγμάτων, ενώ ταυτόχρονα θα προσαρμοστεί στις συνθήκες της πανδημίας. «Υπάρχει ένα χάος και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι σε θέση ισχύος αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχουμε να εξερευνήσουμε τόσα πράγματα», δήλωσε η συμπρωταγωνίστρια Reese Witherspoon.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτού του κύκλου είναι ότι έπρεπε να ξαναγράψουν το μεγαλύτερο μέρος του σεναρίου, προκειμένου να το προσαρμόσουν στην πανδημία αλλά και στις εξελίξεις του κινήματος #MeToo. Μιλάμε, εξάλλου, για σειρά που πηγαίνει χέρι χέρι (και) με τις ειδησεογραφικές εξελίξεις.

Τα νέα πρόσωπα της σειράς

Θεωρούμε δεδομένο ότι θα επιστρέψει ο Steve Carrel, αν και είχε υπογράψει συμβόλαιο μόνο για τον 1ο κύκλο. Η παραγωγή έκανε τα πάντα για να τον φέρει πίσω, και το όνομά του στο trailer μάς επιβεβαιώνει ότι θα επιστρέψει. Οι νέες προσθήκες είναι η Julianna Margulies, ως παρουσιάστρια άλλου δικτύου, η Greta Lee, o Ruairi O’Connor και ο Hasan Minhaj. Ας κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2021.