ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Θανάσης Βισκαδουράκης: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Papadakis Press/ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

Ύστερα από τον χαμό που προκλήθηκε στο Συμβούλιο του νησιού, στο επεισόδιο της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου με τις αποκαλύψεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα σχετικά με την «άλλου επιπέδου» στρατηγική που επέλεξε να ακολουθήσει η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ο υποψήφιος που το κοινό αποφάσισε να στείλει τελικά πίσω στην Ελλάδα. Οι Αθηνά Ευμορφιάδη, Σοφιάνα Αβραμάκη και Ασημίνα Χατζηανδρέου εξασφάλισαν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Έτσι αποφάσισε το κοινό. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε αυτήν την ομάδα. Έμαθα πολλά μαζί τους. Είχαμε όμορφες στιγμές κι ελάχιστες κακές. Δεν μάλωσα με κανέναν. Ήταν ένα όνειρο που πίστεψε η γυναίκα μου. Ήθελε να έρθω εδώ και να ζήσω αυτήν την εμπειρία. Θα γυρίσω πίσω στην κόρη μου και στην γυναίκα μου», ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το Survivor, τη στιγμή που οι συμπαίκτες του είχαν μείνει άναυδοι. Όπως φάνηκε, κανείς δεν περίμενε να ακούσει το όνομα του ηθοποιού.

Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του μετά την αποχώρηση του από το Survivor

Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του, λοιπόν, ακολούθησε την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το Survivor. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Βισκαδουράκη δημοσίευσε στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μία φωτογραφία του ηθοποιού που κρατάει τη δάδα αποχώρησης, ενώ βαδίζει προς την έξοδο από το Συμβούλιο.

Θανάσης Βισκαδουράκης Instagram.com/viskadouraki_katerina

«Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. Το αγόρι μου έρχεται», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Κατερίνα Βισκαδουράκη που ανυπομονεί για την άφιξη του συζύγου και πατέρα του γιου της.

Ύστερα από 1,5 χρόνο σχέσης, ο πρώην παίκτης του Survivor και η σύζυγός του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2015 στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι. Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, το ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο τους, ο οποίος βαφτίστηκε Ιερώνυμος το 2017, στον ίδιο ναό που παντρεύτηκαν.

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Η σύζυγός μου είναι από μια δεμένη οικογένεια, εγώ από μια διαλυμένη»

«Έζησα έναν μοναχικό δρόμο και τώρα πια δεν υπάρχει μοναξιά, υπάρχει μόνο η οικογένεια. Λέω στην Κατερίνα: “Εσύ είχες μια άλλη ζωή, εγώ είχα μια άλλη ζωή”. Η Κατερίνα μιλάει 50 φορές την ημέρα με τις αδελφές της και εγώ μία φορά τον μήνα με τον αδελφό μου. Εκείνη είναι από μια δεμένη οικογένεια, εγώ από μια διαλυμένη οικογένεια. Τα δύο αδέλφια μου είναι κωφά και η αδελφή μου είναι στην Αμερική», είχε αναφέρει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day.