ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ψύλλοι στ’ αυτιά για πλεκτάνη Κουρεντή- Κατσαούνη. Η αντίδραση του Twitter

Instagram.com/survivorgreece

Μία συζήτηση περί στρατηγικής που ξεκίνησε ο Γιώργος Λιανός, ήταν η αφορμή για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ώστε να ανοίξει ο ασκός του Αιώλου και να γίνουν αποκαλύψεις σχετικές με τη στρατηγική που επέλεξε (ή μάλλον συμφώνησε) να ακολουθήσει η Μυριέλλα Κουρεντή. Να υπενθυμίσουμε πως η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας ήταν αυτή που κέρδισε την ατομική ασυλία και ήταν αυτή που κλήθηκε να υποδείξει ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα της.

«Απόλυτα υπάρχει στρατηγική. Ως ένα βαθμό είναι λογικό και θεμιτό η κάθε ομάδα στο Survivor να χρησιμοποιεί τα όπλα της. Αν μου επιτρέπεις, έχω να αναφέρω μια βόμβα στο σημερινό συμβούλιο. Ενημερώθηκα πριν από λίγο από έναν συμπαίκτη μου για κάτι άσχημο -αν ισχύει- ότι άνθρωποι από την άλλη ομάδα τον πλησίασαν για να του προτείνουν, να τον προτρέψουν..» 

«Ουσιαστικά (αυτό έγινε) για να διώξουν έναν από τους δικούς τους. Και ο τρόπος θα ήταν το συγκεκριμένο αυτό άτομο να υποδείξει έναν δυνατό αντίπαλο ώστε να μην έχει καμία ελπίδα η Σοφιάνα και η Ασημίνα. Το φέρνω εδώ γιατί νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ οποιονδήποτε από από εμάς να θέλει να αποδυναμωθεί η ομάδα του. Η στρατηγική πάει σε άλλο επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά πως δυο άτομα της αντίπαλης ομάδας πλησίασαν τη Μυριέλλα Κουρεντή, ώστε η ίδια να υποδείξει κάποιον δυνατό συμπαίκτη της για χάρη της στρατηγικής τους. Επειδή οι ίδιοι επιθυμούσαν να «ξεφορτωθούν» παίκτη της ομάδας τους.

Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή παραδέχεται την ύπαρξη στρατηγικής, χωρίς περαιτέρω αποκαλύψεις

Με τη σειρά της, η Μυριέλλα Κουρεντή επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του συμπαίκτη της: «Αυτήν τη βόμβα δεν μπορούσα να αναλάβω την ευθύνη να τη ρίξω εγώ γιατί ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά πάνω σε νεύρα και αγανάκτηση και δεν θα επαναλαμβανόταν. Το μοιράστηκα με τον καλύτερο μου φίλο και θέλησε να το πει. Αυτό ισχύει. Με συγχωρείτε κορίτσια που δεν βγήκα μόνη μου να το πω. Δεν θα πω ποιος. Θα μείνω στο το ότι έγινε», παραδέχθηκε η παίκτρια του Survivor.

Ύστερα από αυτές τις συζητήσεις, ένας μικρός πανικός επικράτησε στην ομάδα των Μπλε, με τα δύο κορίτσια που ήταν υποψήφια, τη Σοφιάννα και την Ασημίνα, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες, να ζητούν εξηγήσεις. Ωστόσο, η Μυριέλλα Κουρεντή ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να «δώσει» ονόματα.

Στη συζήτηση ενεπλάκη κι ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος ξεκαθάρισε τη δική του θέση. Ωστόσο, όταν ήρθε η σειρά του Γιώργου Κατσαούνη να πάρει μέρος στη συζήτηση, ο ίδιος μάσησε τα λόγια του, αφήνοντας συμπαίκτες, τηλεοπτικό κοινό του Survivor και χρήστες του Twitter να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Και δεν ήταν καλά – σε αντίθεση με αυτά του Σάββα Κάλφα.

Το Twitter κατακεραυνώνει τη σκευωρία Μυριέλλας Κουρεντή – Γιώργου Κατσαούνη

Όπως αντιλαμβάνεσαι, οι παίκτες της Μπλε ομάδας έγιναν μαλλιά κουβάρια μετά την αποκάλυψη – βόμβα. Παρόμοια κατάσταση επικράτησε και στους κόλπους του Twitter, με αρκετούς χρήστες να αποδοκιμάζουν δίχως αύριο τους δυο παίκτες του Survivor – που άλλος ένας λόγος για τον οποίον ταιριάζουν, είναι «η απίστευτα καλή σχέση που έχουν με το ψέμα».