ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τέλος η Αντελίνα Βαρθακούρη από τον Alpha, πριν καλά καλά χτυπήσει το κουδούνι

Στις αρχές του 2020 ο Alpha ανακοίνωνε ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη ανήκε πλέον στο δυναμικό του. Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη είχε έρθει στη ζωή μας με φόρα μέσω των Globetrotters του Star και απέκτησε κοινό που την αγάπησε. Κάπως έτσι με χαρά ο Alpha ανακοίνωνε τότε ότι «ενισχύει το κομμάτι της ψυχαγωγίας καλωσορίζοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη». Η συνεργασία τους ωστόσο ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Alpha, πήραν σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, «συναινετικό διαζύγιο». Το συμβόλαιο της έληγε το καλοκαίρι του 2021 αλλά ελλείψει κάποιου concept που να ταιριάζει στην Αντελίνα Βαρθακούρη που μόλις πέρσι δοκιμάστηκε πρώτη φορά ως παρουσιάστρια, λύθηκε κοινή συναινέσει.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια, την περσινή τηλεοπτική σεζόν με το τηλεπαιχνίδι «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι». Η εκπομπή ήταν να ξεκινήσει στις 23 Μαρτίου 2020 ωστόσο η καραντίνα είχε άλλα σχέδια. Τελικά ξεκίνησε τη Δευτέρα 1η Ιουνίου ωστόσο, έπεσε θύμα και των συνθηκών καθώς σε εποχές πανδημίας το concept αυτό δεν φαινόταν να δένει και πολύ με την πραγματικότητα την οποία ζούσαμε. Η Αντελίνα Βαρθακούρη με το κέφι και το μπρίο της προσπάθησε για το καλύτερο, ωστόσο η εκπομπή ολοκληρώθηκε, έχοντας σημειώσει σε γενικές γραμμές χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς.

O Χάρης Βαρθακούρης για τη συνεργασία του Alpha με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο σύζυγος της Αντελίνας Βαρθακούρη, Χάρης, δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του ο Alpha αδίκησε την νέα παρουσιάστρια του. «Θεωρώ πως δεν της έχει φερθεί δίκαια, αυτό θα πω. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα αν η εκπομπή έπαιζε την ώρα του “Pop Up”, αλλά ότι έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου και ότι θα μπορούσε να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν, αυτό το πιστεύω. Τώρα στο συγκεκριμένο κόνσεπτ, τη συγκεκριμένη ώρα, στο συγκεκριμένο κανάλι που φέτος εγώ τουλάχιστον ως τηλεθεατής, βλέπω ότι δεν του “κάθονται” πολύ τα πειράματα, δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

H ίδια η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε δηλώσεις για το θέμα της ολοκλήρωσης της συνεργασίας της με τον Alpha.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha

Λίγη ώρα μετά την δημοσίευση της είδησης για τη λήξη της συνεργασίας μεταξύ του Alpha και της παρουσιάστριας, εκδόθηκε και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού. Με ένα λακωνικό μήνυμα έληξε και επισήμως η συνεργασία τους.

«O Alpha και η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησαν σήμερα σε λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας, κοινή συναινέσει. Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.