CELEBRITIES

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Θα σηκώνω τις γειτονιές στο πόδι. Θα είμαι ένα κορίτσι του “δρόμου”»

Μπορεί να μην περίμενε όπως είπε η ίδια να πει το «Ναι» στον Alpha μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά το concept που της πρότειναν δεν μπόρεσε να το αγνοήσει. Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» και μίλησε για τον ρόλο που αναλαμβάνει στην εκπομπή Happy Day.

Λίγες ημέρες αφού κυκλοφόρησε το trailer του real life game show με την Αντελίνα Βαρθακούρη σε ρόλο νέας Sharon Stone, η (νέα) παρουσιάστρια μίλησε για όλα. «Τρελαίνομαι με την ουσιαστική επικοινωνία με τον κόσμο. Κι αυτή είναι ουσιαστική επικοινωνία με τον κόσμο. Να τους βλέπεις απέναντί σου, να σου μιλάνε οι άνθρωποι και να στα λένε όλα. Να παίζεις, να τους τρελαίνεις, να γελάτε, να κερδίζουν. Να σου λένε και τα θέματά τους», είπε ενώ τα πρώτα πλάνα από την εκπομπή την έδειχναν να δοκιμάζει πράγματα όπως το να κάνει twerking στη μέση του δρόμου. Ήδη από το trailer, είχαμε καταλάβει άλλωστε ένα πράγμα. Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να τσαλακώνεται μπροστά στην κάμερα.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη αγαπήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο “Globetrotters” του Star. Λίγο μετά την ολοκλήρωσή του, ο Alpha έσπευσε να την εντάξει στο δυναμικό του καναλιού. Όπως είπε η ίδια είπε το «ναι» μέσα σε δευτερόλεπτα όταν άκουσε το concept της εκπομπής. «Αυτό που με τράβηξε είναι το έξω», σημείωσε η επικοινωνιακή Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη για το περιεχόμενο της εκπομπής «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι»

Όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς θα κάνει στην νέα -και πρώτη της- εκπομπή η Αντελίνα Βαρθακούρη απάντησε αποστομωτικά. «Θα σηκώνω τις γειτονιές στο πόδι. Θα είμαι ένα κορίτσι του “δρόμου”», είπε. Κάπως ατυχής χρήση λέξεων, που παραπέμπουν σε καλά εδραιωμένα στερεότυπα, αν με ρωτάς, αλλά είναι η πρώτη φορά της Αντελίνας Βαρθακούρη στα ηνία μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Κάποια λάθη συγχωρούνται. «Υπόσχομαι ότι θα έχει πάρα πολύ γέλιο. Θα τσαλακώνομαι εντελώς. Γιατί να μην πέφτω στη μέση του δρόμου. Γιατί να μη χορεύω;», είπε στη συνέχεια η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται σε γειτονιές της Αθήνας. «Η Αντελίνα ξεχύνεται σε γειτονιές, δρόμους, οδούς και λεωφόρους και απευθύνει τρελές ερωτήσεις σε περαστικούς γεμάτους όρεξη και διάθεση να κερδίσουν χρήματα. Χτυπάει κουδούνια και αναστατώνει την καθημερινότητα οποιουδήποτε αποφασίζει να της ανοίξει. Με την αμεσότητα και το χιούμορ της, η Αντελίνα «εισβάλει» παντού και δίνει σε όλους την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρήματα απαντώντας σε ερωτήσεις και συμμετέχοντας σε πρωτότυπες δοκιμασίες. Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια. Η Αντελίνα αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει και να μοιράσει χρήματα. Ο αστάθμητος παράγοντας; Ο αυθορμητισμός της. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αν της ανοίξεις την πόρτα. Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”», σημειώνει ο Alpha.

Από το Globetrotters στα σπίτια των Αθηναίων

Το βάπτισμα του πυρός με τον δρόμο άλλωστε, το έχει ήδη πάρει, αφού στο Globetrotters όπως είπε τα είχε κάνει όλα. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε στο παιχνίδι του Star το οποίο κέρδισε μαζί με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη, ήταν διαφορετική η συνθήκη. Ήταν στο εξωτερικό, όπου κανείς δεν την αναγνώριζε σε αντίθεση με την Αθήνα όπου τώρα πραγματοποιεί τα γυρίσματά της. Στο σημείο αυτό να σου πω ότι και ο Χάρης Βαρθακούρης, έχει αξιοποιηθεί τηλεοπτικά. Υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ και το πρώτο project που αναλαμβάνει είναι η παρουσίαση του Big Brother, που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή.

«Οι γυναίκες έρχονται όλες και με καλοδέχονται. Οι άνδρες γιατί καμιά φορά είναι και ζευγαράκια μου λένε “Βρήκε το πρότυπο της, μας κατέστρεψες”. Αυτό φοβάμαι, το πώς θα με βάλουν στα σπίτια τους οι άνδρες», σημείωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη, για να επιστρέψουμε στο θέμα μας. Η ίδια προσκάλεσε όλους τους τηλεθεατές να της ανοίξουν μόλις τους χτυπήσει το κουδούνι και να περάσουν αυτή την εμπειρία μαζί της. «Θα με θυμάστε για πάντα, αυτό είναι σίγουρο», κατέληξε η παρουσιάστρια.