ANT1

Τέλος η Δούκισσα Νομικού από τον ΑΝΤ1. Το ραντεβού και η απόφασή της

Η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Δούκισσας Νομικού συνοδεύτηκε από την είδηση της αποχώρησής της από τον ΑΝΤ1, στο δυναμικό του οποίου ανήκε τα τελευταία οκτώ χρόνια. Η αποχώρησή της έρχεται έπειτα από δύο χρόνια τηλεοπτικής αποχής κι ενόσω το συμβόλαιό της ήταν ενεργό.

Το μήνυμα της Δούκισσας Νομικού ήταν το εξής:

«Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του ANT1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς “ευχαριστώ” στον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρή Μ. Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης.»

View this post on Instagram

Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του Αντ1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς ευχαριστώ προσωπικά στον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης. Δούκισσα

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

 

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, δόθηκε το παρασκήνιο της συγκεκριμένης απόφασης.

«Τελείωνε το συμβόλαιό της και ή θα ενεργοποιούσαν το συν ένα μονομερώς ή θα μιλούσαν για ανανέωση. Αυτό που μου είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι ότι από τον ΑΝΤ1 ήθελαν να κάνουν κανονική ανανέωση συμβολαίου 2+1. Υπήρχε μια λίστα με πρόσωπα με τα οποία ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί τους. Η Δούκισσα ήταν στα πλάνα του ΑΝΤ1 και για νέα εκπομπή και για νέο συμβόλαιο. Δεν γνώριζαν όμως στο κανάλι ότι διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Έτσι έγινε ένα ραντεβού, η ίδια είπε ότι για εκείνη πρωταρχικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλωμα του παιδιού της, να αφοσιωθεί στον Σάββα και στο δεύτερο παιδάκι που έχει στην κοιλίτσα της, να ζήσει αυτή την όμορφή περίοδο χαλαρά και όταν με το καλό γεννήσει θα ξανασκεφτεί την επιστροφή της» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η τηλεοπτική πορεία της Δούκισσας Νομικού

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου εξελέγη Σταρ Ελλάς. Το 2008, επιλέχθηκε για το ρόλο της συμπαρουσιάστριας στην ψυχαγωγική εκπομπή του ALTER, ”LifeStyle”, στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη ενώ το 2009 υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι MEGA και ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί» με τους Κατερίνα Καινούργιου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή. Την ίδια χρονιά, έκανε και μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά «Η Πολυκατοικία», στο ίδιο κανάλι. Τη σεζόν 2010-2011 ήταν παρουσιάστρια green room του talent show ”Just The 2 Of Us” ενώ κεντρικός παρουσιαστής ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Το καλοκαίρι του 2011, πήρε μετεγγραφή για το ALTER και λίγο αργότερα, ξεκίνησε να παρουσιάζει ξανά την εκπομπή ”LifeStyle”, αυτή τη φορά χωρίς συμπαρουσιαστή. Τον Ιανουάριο του 2012 μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και παρουσιάζει την εκπομπή ”Laugh Attack” με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Τη σεζόν 2012-2013 βρίσκεται για πρώτη φορά στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, ως συμπαρουσιάστρια, στη σατιρική εκπομπή «Όλα». Η συνεργασία τους συνεχίστηκε για ακόμη πέντε σεζόν, στις εκπομπές «Όλα μπάχαλο φέτος» (2013-2014), «Όλα Μπιπ» (2014-2015), «Όλα πρώτη φορά» (2015-2016) και «Όλα Ξεκόλλα» (2016-2017).

Παράλληλα, από το 2013 μέχρι το 2015 ανέλαβε την παρουσίαση της ελληνικής εκδοχής του show Dancing with the stars (μετά την αποχώρηση της Ζέτας Μακρυπούλια από τον σταθμό). Τον Οκτώβριο του 2015, ξεκίνησε να παρουσιάζει την γυναικεία ψυχαγωγική εκπομπή «Joy» αλλά αποχώρησε στα μισά της σεζόν (αρχές 2016) λόγω προβλημάτων με την παραγωγή. Την άνοιξη του 2017 παρουσίασε το talent show «So You Think You Can Dance».

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/dutchesss_/