ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τατιάνα Στεφανίδου: Επιστροφή στην τηλεόραση σε κανάλι «έκπληξη»

Papadakis Press Παναγιώτης Αξιώτης

Η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν εν μέσω συζητήσεων για τα νούμερα τηλεθέασης, τη διάρκεια και την ώρα προβολής της εκπομπής αλλά και τη θεματολογία. Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε χωρίς τηλεοπτική στέγη και τα ραντεβού πήραν φωτιά.

Οι τελευταίες πληροφορίες που είχαμε ήταν πως η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με το Mega, στο οποίο κάνει εκπομπή και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πάει Alpha;

Ανατροπή στα όσα ξέραμε για τη μεταγραφή της. Η Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται να είναι ένα βήμα πριν υπογράψει με τον Alpha.

Η παρουσιάστρια θα αναλάβει μια νέα εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου, που θα προβάλλεται μεταξύ 15:30 με 17:30 και θα είναι ανάμεσα στο μεσημεριανό δελτίο του σταθμού και πριν το “Deal” με τον Χρήστο Φερεντίνο. Η απομάκρυνση της Ελεονώρας Μελέτη από την πρωινή ζώνη φαίνεται πως κινεί τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα», η Τατιάνα Στεφανίδου δεν φαίνεται να παίρνει τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη, όπως αρχικά ακουγόταν, καθώς η εκπομπή “Alpha Παντού”, που αντικατάστησε προσωρινά την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» τα πάει αρκετά καλά σε νούμερα τηλεθέασης και έτσι, το κανάλι προορίζει την παρουσιάστρια για τη μεσημεριανή – απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Αυτή η επιλογή εξυπηρετεί τον Alpha που δεν θέλει στη ζώνη 11 με 1 να έχει κοινωνικού περιεχομένου εκπομπή, μιας και θα «χτυπούσε» την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, κάτι που οι ιθύνοντες του σταθμού δεν το ήθελαν μιας και τα δύο κανάλια είναι κάτω από την ίδια διοίκηση.