ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ταμίλα Κουλίεβα και Τάνια Τσανακλίδου φιλιούνται και γίνονται viral πριν την πρεμιέρα

Γιώργος Καπλανίδης

Νομίζω πως είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Κάτι αρχίζει και αλλάζει στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, προς τη σωστή κατεύθυνση. Παθογένειες, στερεότυπα και προκαταλήψεις που μαστίζουν τη συντηρητική, ελληνική κοινωνία απέναντι στη «διαφορετικότητα» είναι κοινωνικά θέματα με τα οποία καταπιάνονται, πλέον, πολλές σειρές της ελληνικής TV. Να υπενθυμίσουμε δε, πως πριν δύο δεκαετίες είχε υποβληθεί από το ΕΣΡ πρόστιμο 100.000 ευρώ για ένα γκέι φιλί στο Κλείσε τα μάτια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Οι Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη που όπως έχει δηλώσει «τις έγραψε για τα γκέι παιδιά στην επαρχία», το φιλί μεταξύ δύο ανδρών στην Τούρτα της Μαμάς και στις Άγριες Μέλισσες, καθώς και ο (πρόσφατος) έρωτας ανάμεσα σε δύο κολλητούς στο Maestro, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις ελληνικές, τηλεοπτικές στιγμές που μας κάνουν να ελπίζουμε. Σε αυτές, έρχεται να προστεθεί και η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ζωή. Η Ταμίλα Κουλίεβα και η Τάνια Τσανακλίδου θα ενσαρκώσουν ένα γκέι ζευγάρι.

Η Ταμίλα Κουλίεβα και η Τάνια Τσανακλίδου θα ενσαρκώσουν το γκέι ζευγάρι στη νέα σειρά, Ζωή

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία, οι δυο Ελληνίδες ηθοποιοί θα υποδυθούν ένα γκέι ζευγάρι που έχει χάσει το παιδί του και έχει χωρίσει. Μετά από πολλά, τα ξαναβρίσκουν με την παρέμβαση της Μαρίας Καβογιάννη. Το πλάνο με το φιλί που ανταλλάσσουν οι δυο γυναίκες τη στιγμή της επανένωσής τους, μεταδόθηκε στον αέρα της εκπομπής Breakfast@Star. Και όπως φαίνεται, έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις γύρω από αυτήν τη σκηνή.

«Οι δύο κυρίες αυτές δεν είχαν ξανά βρεθεί ποτέ |τηλεοπτικά), η πρώτη τους φορά που βρέθηκαν, η πρώτη φορά που μίλησαν, η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν, είναι σε αυτή σε αυτό το σίριαλ “Ζωή”, που ξεκινάει 7 Απριλίου», ανέφερε η δημοσιογράφος Λιλή Πυράκη.

Βασική πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Μαρία Καβογιάννη, ενώ guest εμφάνιση θα κάνει και ο κριτής του Masterchef, Πάνος Ιωαννίδης. Κι εμείς δεν ξέρουμε για τι απ’ όλα αυτά, ανυπομονούμε περισσότερο!