ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα θα προτιμήσεις να δημιουργήσεις στο μυαλό σου την ιδανική ημέρα παρά να ασχοληθείς με την ήδη υπάρχουσα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγεις εδώ και τώρα από σκέψεις που σε αγχώνουν. Οι αποδράσεις του μυαλού θα σε κάνουν αρκετά αφηρημένο/η και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν έχεις στο πρόγραμμα να ασχοληθείς και με ζητήματα της καθημερινότητας. Ακόμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να βρεθούν γύρω σου κόλακες οι οποίοι θα προσπαθήσουν για τους δικούς τους λόγους και με κάθε τρόπο, να τραβήξουν την προσοχή σου.

Ταύρος

Σήμερα θα ασχοληθείς πολύ με συλλογικές δραστηριότητες και επαφές με φίλους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς σου λέει πως θα περάσεις καλύτερα αν είσαι με παρέα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα, καθώς θα ευνοήσει εξαπατήσεις και μεγάλα λόγια που λίγο αργότερα θα σου δημιουργήσουν απογοήτευση. Προσπάθησε να παραμείνεις γειωμένος/η και να μην ακούσεις πράγματα τα οποία θα σου φανούν πολύ καλά για να είναι αληθινά. Επίσης θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να φτάσουν στα αυτιά σου κάποια νέα σχετικά με κάποιο φίλο σου, τα οποία δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις θα σου τραβήξουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεχωρίσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου αλλά και να υποτιμήσεις κάποιες σημαντικές καταστάσεις που συμβαίνουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα για αυτό απόφυγε τα. Προτίμησε να «κρατήσεις σημειώσεις» και να οργανώσεις τις κινήσεις σου καλύτερα, για μία άλλη ημέρα.

Καρκίνος

Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε σου αρέσει για αυτό θα μπεις στη διαδικασία να αφήσεις πίσω υποχρεώσεις που έχεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα τροφοδοτεί τη φαντασία σου και δημιουργεί στο μυαλό σου ιδανικά σενάρια σε ωραία μέρη με ωραίους ανθρώπους! Βέβαια την ίδια στιγμή μπορεί να ωραιοποιήσει καταστάσεις και να εξιδανικεύσει ανθρώπους με αποτέλεσμα να μην πάρεις τις σωστές αποφάσεις σχετικά με αυτούς. Επικαλέσου τη λογική σου σκέψη προκειμένου να σε βοηθήσει καθώς ο Ποσειδώνας θα θολώσει την κρίση σου.

Λέων

Σήμερα τα συναισθήματα σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθώς οτιδήποτε και αν νιώσεις θα είναι στον υπερθετικό βαθμό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τονίζει κρυφές σκέψεις, συναισθήματα αλλά και ανησυχίες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα υπερτονίσει και τη φαντασία σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Απόφυγε οικονομικές αλλά και αισθηματικές επενδύσεις καθώς η θολή σου κρίση δεν θα σε βοηθήσει να πάρει σωστές αποφάσεις. Επίσης αν έχεις στο πρόγραμμα μία επίσκεψη στην τράπεζα, στην εφορία ή σε κάποιο άλλο δημόσιο οργανισμό, πρόσεξε καθώς μπορεί να ξεχάσεις τα χαρτιά που χρειάζεσαι μαζί σου, στο σπίτι.

Παρθένος

Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς δεν θα σου αφήσει περιθώρια για κάτι άλλο. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πιθανόν να επενδύσεις σε ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο που θα αποδειχθούν «άνθρακας» και όχι «χρυσός». Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στην περίπτωση που έχεις κλείσει κάποιο ραντεβού για μία επαγγελματική συζήτηση καθώς μπορεί να ξεφύγουν της προσοχής σου σημαντικές κουβέντες.

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με θέματα ρουτίνας και εργασιακές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δείχνει πως ακόμα και οι πιο απλές δουλειές θα είναι δύσκολο εγχείρημα σήμερα εξαιτίας της αφηρημάδας σου. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις ιδιαίτερα αν πρόκειται για εργασιακές υποχρεώσεις, καθώς αν δεν το κάνεις θα είσαι αναγκασμένος/η να βρες κάποια δικαιολογία! Αν σου μείνει έστω και λίγο ελεύθερος χρόνος προτίμησε να τον επενδύσεις στην ξεκούραση σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να βοηθά τη διάθεσή σου να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε υπερβολές ακόμα και στη διασκέδασή σου. Αν έχεις κάποιες υποχρεώσεις με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανόν να είσαι αφηρημένος/η και αυτό δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Ακόμα απόφυγε να πεις κάτι που δεν ισχύει είτε στο/η σύντροφό σου είτε σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, καθώς υπάρχει περίπτωση αργότερα να εκτεθείς.

Τοξότης

Σήμερα θα είσαι αφηρημένος/η και δεν θα έχεις καμία διάθεση να επικεντρωθείς σε πρακτικές δουλειές και οτιδήποτε απαιτεί προσήλωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δείχνει πως καλό θα είναι να αναζητήσεις χρόνο για να ξεκουραστείς. Η κούραση σου ενδέχεται να σε κάνει να φανείς αδιάφορος/η σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους και αυτό μπορεί να εγείρει αντιδράσεις. Εξήγησε σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν πως έχεις ανάγκη να «κατεβάσεις τις ασφάλειες» για μία ημέρα και βρες χρόνο για τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα αναζητήσεις την παρέα ανθρώπων που βρίσκονται στον περίγυρο σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και να εξάρει την επικοινωνιακή σου διάθεση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μέσα από κουβέντες και συζητήσεις με τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, θα πάρεις και πληροφορίες οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καλό θα ήταν να επιβεβαιώσεις οτιδήποτε φτάσει στα αυτιά σου και σου φανεί περίεργο. Αν έχεις σκοπό να κάνεις μία αγορά σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς μπορεί είτε να είναι ελαττωματική είτε να μην ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου υπενθυμίζει οικονομικές εκκρεμότητες και διευθετήσεις που πρέπει να κάνεις σχετικά με λογαριασμούς, προκειμένου να μπορέσεις να ελαττώσεις την ανησυχία σου για οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει τις «ιδανικές συνθήκες» για λάθη, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην κάνεις υπεραισιόδοξες κινήσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα με τις νέες συμφωνίες και αν αυτές είναι γραπτές βεβαιώσου πως τις έχεις διαβάσει πολύ καλά και έχεις δώσει και ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, η οποία θα ένα νούμερο ένα λόγος για να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους ανθρώπους γύρω σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι ειλικρινείς απέναντί σου, για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι, ιδιαίτερα να ακούσεις κολακείες και φιλοφρονήσεις από εκείνους. Σήμερα θα πρέπει να έχεις το νου σου πως μπορεί να υπάρξουν γεγονότα σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα οποία θα σε αποπροσανατολίσουν και θα σε κάνουν να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;