ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 9 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και η σύνοδος της με τον Άρη δημιουργεί την ανάγκη να κινηθείς δυναμικά σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή καθώς η επιθετικότητα μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη για να επιβληθείς με πλάγιους τρόπους στο επαγγελματικό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη αυξάνει την κυκλοθυμία και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια λόγω των αναμνήσεων που σε πληγώνουν. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σε πληγώσουν.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη σε βοηθά να κινηθείς με δυναμισμό σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις ανασφάλειες και την καχυποψία για πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και το άγχος στην επαγγελματική σου ζωή. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού σε συνεργασίες και προσωπικό επίπεδο.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς σημαντικά σε θέματα επιμόρφωσης και ζητήματα που προέρχονται από το εξωτερικό. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση και απαισιοδοξία που πρέπει να χαλιναγωγήσεις.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε οικονομικά θέματα που σε ενδιαφέρουν. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την αναστάτωση και δημιουργεί έντονες ανασφάλειες και καχυποψία που πρέπει να ελέγξει.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις αμφιβολίες και αυτό είναι αρκετό για να οδηγηθείς πιθανά σε αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν συνεργασίες και προσωπική ζωή.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον λόγω άγχους και αυξημένων υποχρεώσεων. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει εμμονές και ανασφάλειες εντείνοντας τη νευρικότητα ακόμα περισσότερο.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη αυξάνει την ανάγκη και την επιθυμία να δραστηριοποιηθείς σε καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε έντονες ανασφάλειες που θα επηρεάσουν την προσωπική ζωή.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα στο οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα το οικείο περιβάλλον.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις στην επαγγελματικής σου ζωή προκαλώντας παράλληλα υπερένταση. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια φόβους του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν την καλή σου διάθεση.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη δεν αποκλείεται να φέρει έξοδα που πρέπει να τακτοποιήσεις, όμως σε αγχώνουν σημαντικά. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ανασφάλειες που εκδηλώνονται κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.