ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 7 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθάει να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες που θέλεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ταύρος

Ταύρε, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κοινωνικοποιηθείς και να βγεις για να διασκεδάσεις. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και σε οδηγεί στο να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολούν έντονα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις με ιδανικό τρόπο. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκδηλώσεις τις προσωπικές σου ανάγκες επιδιώκοντας να ικανοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε επαγγελματικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο.

Λέων

Λέοντα, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν καθώς οι ευαισθησίες σου εκτοξεύονται στα ύψη. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργώντας έντονη διάθεση για διασκέδαση και κοινωνικές επαφές.

Παρθένος

Παρθένε, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις την παρέα τους. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό ενισχύοντας τον εκνευρισμό και τις ανασφάλειες πού μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

Ζυγός

Ζυγέ, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προβληθείς στο κοινωνικό επίπεδο καθώς για εσένα είναι σημαντική η δημόσια εικόνα σου. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και επιδιώκεις να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και απογειώνει την διάθεσή σου καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις γνωρίζοντας νέα πρόσωπα. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και φέρνει στο προσκήνιο υποθέσεις της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολήσουν

Τοξότης

Τοξότη, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες να έρχονται στην επιφάνεια και να επηρεάζουν την πορεία της σχέσης σου. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και ήρθε η ώρα να φλερτάρεις και να απολαύσεις την έντονη κοινωνική ζωή που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς θέλεις να απολαύσεις στιγμές με τα δικά σου πρόσωπα.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και προσπαθείς να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να ισορροπήσεις σχέσεις που έχουν διαταραχθεί στον εργασιακό χώρο. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και απογειώνει την γοητεία και την ανάγκη να φλερτάρεις καθώς εντυπωσιάζεις και αυτό φέρνει κοντά σου νέα πρόσωπα. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ζητήματα οικονομικής φύσεως μπορεί να σε απασχολούν.