ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα είπε ωραία η Σταυρούλα στο Survivor: «Μπορούμε να επιβιώσουμε, δεν έχουμε ανάγκη τους άντρες»

«Το Survivor είναι αντρική υπόθεση», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας αποχωρώντας κι έδωσε τέσσερα ονόματα που βλέπει να πηγαίνουν στον τελικό. Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Μάριος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος. Σταυρούλα; Ποια Σταυρούλα; Δεν μου λέει κάτι το όνομα.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν άκουσε το όνομά της από τον φίλο της, Σπύρο και έγινε έξαλλη. Όχι μόνο με τον ίδιο, αλλά και με όλες και όλους τους παίκτες που δεν πιστεύουν ότι νικήτρια του All Star Survivor μπορεί να αναδειχθεί μια γυναίκα.

«Ο Σπύρος είπε ότι η τελική τετράδα θα είναι αντρική υπόθεση. Μέχρι πριν λίγες μέρες έβαζε και εμένα στην εξίσωση, τώρα όμως δεν ξέρω τι άλλαξε στις τρεις ημέρες που έλειψα. Με ενόχλησε λίγο αυτό γιατί, όταν είχα έρθει στην μπλε ομάδα, είχε χαρεί πάρα πολύ γιατί ήξερε τι παίκτρια είμαι και όντως είχαμε κερδίσει πολλά έπαθλα σαν ομάδα όλοι μαζί.

«Το Survivor είναι αντρική υπόθεση»

Γενικά δεν με ενόχλησε μόνο του Σπύρου η αντίδραση. Με ενοχλεί όλων των παιδιών που δεν βάζουν μια γυναίκα στην εξίσωση εκτός της Ρίας, που είναι κολλητή φίλη της Στέλλας.

Δεν έχω καταλάβει δηλαδή, οι γυναίκες τι άλλο πρέπει να κάνουν για να μπουν σε αυτή την εξίσωση και για να μπορέσουν να κερδίσουν ένα Survivor All Star; Νομίζω όλες έχουμε δείξει ποσο αγωνιστικά καλές είμαστε, ότι μπορούμε να επιβιώσουμε, δεν έχουμε ανάγκη τους άντρες. Αν νομίζουν ότι τους έχουμε ανάγκη, νομίζω κάνουν λάθος.

Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Μου δείχνει ότι δεν υπάρχει υποστήριξη μεταξύ του γυναικείου φύλου. Επίσης, δεν υπάρχει ισότητα. Πιστεύω ότι οι άντρες θεωρούν ότι είναι ανώτεροι από εμάς και αυτό με ενοχλεί σαν γυναίκα.

Και εννοείται με ενόχλησε και από τον Σπύρο. Δεν με νοιάζει να έλεγε ότι θα το κερδίσω εγώ, συμφωνώ για τον Ηλία είναι ένα θαυμάσιο παιδί. Τουλάχιστον να με είχε βάλει στην εξίσωση αυτή. Υποτίθεται ότι ήταν φίλος μου, ήμασταν πάρα πολύ κοντά, κάναμε παρέα συνέχεια μαζί», ανέφερε η Σταυρούλα.

Λίγο αργότερα ακολούθησε ο αγώνας επάθλου στο Survivor. Έπαθλο; Ένα αυτοκίνητο. Νικήτρια; Η Σταυρούλα. Μια ωραία απάντηση στην «αντρική υπόθεση» του Σπύρου Μαρτίκα.

Το Twitter στηρίζει Σταυρούλα