ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Χαμός στο Twitter με τον Ντάφυ Balboa και την εκδίκηση των «παλτών»

Instagram.com/survivorgr

Συνέβη η πολυπόθητη «ένωση» στην παραλία της «Κόκκινης» ομάδας στο Survivor κι όπως θα περίμενες ανέβηκαν οι τόνοι από τα πρώτα μέτρα που βάδισε ο Αλέξης Παππάς στην παραλία. Βασικός του σύμμαχος, στη δημιουργία εντάσεων έγινε ο Τριαντάφυλλος κι αυτό το δίδυμο ίσως χαρίσει μεγάλες στιγμές ίντριγκας, reality και κουτσομπολιού (για να θυμηθώ και τον Γιώργο Κοψιδά) στο κοινό.

Μία πλάκα του Κώστα ήταν αρκετή, αφού ο παίκτης της «Κόκκινης» ομάδας έφτιαξε μια λεκάνη τουαλέτας από άμμο, στο σημείο όπου τις πρώτες ημέρες του Survivor ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος είχαν φτιάξει την προσωπική τους καλύβα. Όπως καταλαβαίνεις η σπίθα στο φιτίλι άναψε και οι τρεις τους ξεκίνησαν να καυγαδίζουν.

Οι εντάσεις έδειξαν να υποχωρούν την ώρα του αγώνα, και αυξήθηκαν και πάλι στο «Συμβούλιο του Νησιού». Παρότι νικητές οι «Μπλε» του Survivor αναλώθηκαν στις γνωστές τους εντάσεις μεταξύ της δυάδας James Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη με τον Αλέξη Παππά αλλά και με τον Σάκη Κατσούλη. Οι «Κόκκινοι» ενόψει της ψηφοφορίας είχαν να διαχειριστούν τις δικές τους εντάσεις με τον Τριαντάφυλλο να βρίσκεται στο επίκεντρο. Τελικά εκείνος ήταν που αναδείχθηκε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν όχι μόνο γιατί αγωνίστηκε ενώ θα μπορούσε να το αποφύγει με εντολή γιατρού, φέρνοντας ήττες στην ομάδα, αλλά και για τον γνωστό λόγο δημιουργίας εντάσεων στη συμβίωση.

«Ήθελα να αγωνιστώ γιατί ένιωσα το πόδι μου καλύτερα. Την στιγμή που πήγα να κάνω ζέσταμα για το πόδι μου με ειρωνεύονταν. Από εκεί και πέρα οκτάδα με ψηφίσατε αλλά θα με κρίνει ο κόσμος για αυτά που έχουν δει και θα αποφασίσουν. Δεν σας φοβάμαι, πάντα έτσι πορεύομαι. Την Τετάρτη θα δούμε το αποτέλεσμα. Θα φύγω όποτε θέλει ο κόσμος κι όχι όποτε θέλει η οκτάδα», σημείωσε ο Τριαντάφυλλος.

Η ώρα που έκανε ζέσταμα ο Τριαντάφυλλος πάντως, εκτός από στιγμές γέλιου στην ομάδα του αλλά και στους «Μπλε», έφερε μοναδικές στιγμές έμπνευσης και δημιουργίας στο Twitter. Σε όλους θύμησε τον Rocky Balboa και κάπως έτσι ο Ντάφυ Balboa γεννήθηκε.

Το Twitter σχολίασε επίσης τις κακές επιδόσεις των καλύτερων με βάση τα στατιστικά παικτών του Survivor στο αγώνισμα, αλλά και τις καλές επιδόσεις των παικτών που μέχρι τώρα δεν έφερναν νίκες στην ομάδα τους, όπως η Ελευθερία Ελευθερίου αλλά και η Χριστίνα Κεφαλά που είχε ψηφιστεί λόγω της μη συμβολής της στα αγωνίσματα, εξαιτίας τραυματισμού την περασμένη εβδομάδα. Το Twitter μίλησε για την εκδίκηση των «παλτών» και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 30 Μαρτίου θα ακολουθήσει ένα δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός που κέρδισε την ατομική ασυλία στο αγώνισμα της Δευτέρας, θα υποδείξει έναν ακόμα συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι εντάσεις φυσικά θα συνεχιστούν, αν κρίνουμε από το trailer του επεισοδίου με τον Ηλία Μπόγδανο να έρχεται σε ρήξη με τον Τριαντάφυλλο.