ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Γιώργος Κοψιδάς ξέσπασε για τον Τριαντάφυλλο: «Ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό»

Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε από το Survivor και ως είθισται παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή “Love It” του ΣΚΑΪ. Στο επίκεντρο των όσων είπε βρέθηκε ο πρώην συμπαίκτης του, Τριαντάφυλλος. Ο Γιώργος Κοψιδάς μάλιστα αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό που οδήγησε τον Κόρο στην απόφασή του να μην μοιράζεται τα ψάρια που πιάνει με τον τραγουδιστή, το οποίο δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

Ο Γιώργος Κοψιδάς κατακεραύνωσε τον Τριαντάφυλλο αποκαλύπτοντας τι έχει συμβεί με τη δωροδοκία του τραγουδιστή, για την οποία τον κατηγόρησαν οι συμπαίκτες του στην «Κόκκινη» ομάδα του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι.

«Όταν αποχώρησα ήμουν σε σοκ. Δεν το περίμενα ούτε εγώ και κανείς από την ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πολλά ατοπήματα, λέει πολλά ψέματα. Επειδή είχε αισθανθεί ότι θα είναι υποψήφιος, τριγυρνούσε και προσπαθούσε να ακούσει τι γίνεται. Ο Κόρο είπε ότι οι πιο αδύναμοι παίκτες είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας. Ο Κώστας προσφέρει στην καλύβα, ο Τριαντάφυλλος λιάζεται όλη μέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κοψιδάς, για την αποχώρησή του και την ψηφοφορία που ανέδειξε πρώτη φορά υποψήφιο τον Τριαντάφυλλο αλλάζοντας τις ισορροπίες στην ομάδα των «Κόκκινων» του Survivor.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει την άποψη πως όταν κάτι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, δεν έχει υπάρξει. Έθεσα τον εαυτό μου υποψήφιο για να φύγει ο Τριαντάφυλλος γιατί για εμένα πρεσβεύουμε τους δύο αντίθετους πόλους της ομάδας. Πρεσβεύω τη χαρά, την ομόνοια και την αγάπη. Ο Τριαντάφυλλος ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό. Έδωσα την ευκαιρία στο κοινό να δείξει τι θέλει να βλέπει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κοψιδάς.

Ο ίδιος πρόσθεσε υπερασπιζόμενος την απόφαση του Κόρο σχετικά με την σίτιση της ομάδας, από τα ψάρια που πιάνει ο ίδιος: «Ο Κόρο δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε δεν θα δώσω φαγητό σε κάποιους. Έγινε ένα περιστατικό και ο Τριαντάφυλλος είπε ότι δεν συμμετείχε σε αυτό επειδή δεν είναι καταγεγραμμένο σε καμία κάμερα».

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε επιπλέον τη φύση του άγνωστου αυτού περιστατικού και το γιατί μετά από αυτό άλλαξε άρδην η σχέση του τραγουδιστή με τους δύο συμπαίκτες του. «Επειδή ένιωθε τύψεις που δεν κάλυψε τους άλλους δύο, τους είπε ότι όταν βγούμε θα σας δώσω από 2.000 ευρώ και τα παιδιά γελούσαν, νόμιζαν ότι έκανε πλάκα. Ο Ασημακόπουλος, ο Κόρο και ο Τριαντάφυλλος βρήκαν φαγητό και ο Τριαντάφυλλος έβγαλε την ουρά του απ’ έξω. Όταν τους έπιασαν δεν παραδέχτηκε ότι ήταν και εκείνος εκεί. Τι βρήκαν και τι έφαγαν και αν έφαγαν δεν το γνωρίζω», σημείωσε ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Εγώ τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη βδομάδα. Έχει μπει στο παιχνίδι με μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική. Έχει μελετήσει τα ριάλιτι προτού μπει, μας το έχει πει. Αυτός και ο Αλέξης Παππάς το έχουν μελετήσει πολύ. Η διαφορά τους είναι ότι ο Αλέξης Παππάς είναι πιο μορφωμένος, ξέρει να μιλήσει, τα λέει ωραία και είναι πιο χειριστικός. Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, τα λέει πιο λαϊκά. Ο Τριαντάφυλλος με το πρόσχημα της φιλίας, επειδή δεν μπορεί να υπάρξει μόνος του – γιατί είναι ετερόφωτος και όχι αυτόφωτος – κολλάει σε άλλους παίκτες για να παραμείνει στο παιχνίδι. Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να λαϊκίζει, να το παίζει θύμα και καημένος και ταπεινός», πρόσθεσε.