ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Το ξέσπασμα του Ηλία, τα πιστόλια που ξεσκούριασαν και η μονομαχία «Ντάφυ Τσαν»- Ασημακόπουλου

Instagram.com/survivorgr

Με χαρές και πανηγύρια ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor την Κυριακή 11 Απριλίου, καθώς προβλήθηκαν τα μεθεόρτια του τελευταίου «Συμβουλίου Αποχώρησης» στο οποίο ο Τριαντάφυλλος κρίθηκε για 6η φορά από το κοινό και παρέμεινε στο παιχνίδι. Οι εντάσεις όμως στις οποίες μας έχει συνηθίσει το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν έλειψαν από τη συνέχειά του.

Ο Τριαντάφυλλος πανηγύρισε την παραμονή του στο Survivor τραγουδώντας Αντώνη Ρέμο και συγκεκριμένα το «100 φορές κομμάτια» χαρούμενος που παρέμεινε στο παιχνίδι, από το οποίο την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά. Το επόμενο πρωί η κουβέντα για την ψηφοφορία συνεχίστηκε και ο Αλέξης Παππάς ο οποίος επίσης παρέμεινε στο Survivor κατά τη θέληση του τηλεοπτικού κοινού, βρήκε τον νέο του «στόχο» μετά τον James Καφετζή. Το νέο πρόσωπο με το οποίο ετοιμάστηκε να έρθει σε ρήξη ο Αλέξης Παππάς ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Το συμπέρασμα της ψηφοφορίας ήταν ότι ο Αλέξης ο Παππάς είχε για μία ακόμα φορά δίκιο. Φάουλ και κόκκινη κάρτα στον James. Τώρα σειρά έχει ο Ηλίας. Α ρε φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει αγόρι μου», είπε στην κάμερα της παραγωγής του Survivor, ο Αλέξης Παππάς μιλώντας για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο. Ο Ηλίας Μπόγδανος, μέλος της «Κόκκινης» ομάδας του Survivor, μιλώντας του, σημείωσε ότι έχει την αίσθηση πως ο ηθοποιός χρησιμοποιεί την ευφυΐα του για να χειραγωγεί άτομα και να δημιουργεί εντάσεις στο παιχνίδι εξηγώντας του, τους λόγους που τον ψήφισε. Η συζήτησή τους περιλάμβανε πολλές φορές το όνομα “James” ωστόσο έδειχνε να κινείται σε ήρεμους τόνους.

Στο αγώνισμα επάθλου ωστόσο, το ήρεμο αυτό κλιμα έσπασε, και Αλέξης Παππάς και Ηλίας Μπόγδανος τσακώθηκαν έντονα. Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν άντεξε καθώς άκουγε τον Αλέξη Παππά να μεταφέρει τα λεγόμενά του διαφορετικά μπροστά στις δύο ομάδες και τον Γιώργο Λιανό. Ο Ηλίας Μπόγδανος βγήκε εκτός εαυτού και χρειάστηκε η παρέμβαση συμπαικτών του και του παρουσιαστή για να ηρεμήσουν και πάλι τα πνεύματα.

To Twitter μετά τον καυγά Ηλία Μπόγδανου και Αλέξη Παππά στο Survivor πήρε φωτιά.

Στις καλές στιγμές του επεισοδίου ήταν η επιστροφή του Τριαντάφυλλου στα αγωνίσματα μετά από καιρό. Ο Τριαντάφυλλος όχι μόνο έπαιξε αλλά και κέρδισε τον Κώστα Παπαδόπουλο και οι πανηγυρισμοί του ήταν τόσο έντονοι που έμοιαζε να μην πιστεύει και ο ίδιος ότι είχε καταφέρει ξανά να δώσει πόντο στην ομάδα του.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν «υπεύθυνος» και για μία ακόμα στιγμή του επεισοδίου του Survivor το οποίο ωστόσο συνεχίστηκε με ακόμα περισσότερες εντάσεις στην καλύβα της «Κόκκινης» ομάδας της μετά την ήττα τους από τους «Μπλε», με σκορ 10 -6.

Ο Ηλίας Μπόγδανος έμαθε από τον Σάκη Κατσούλη ότι ο Αλέξης Παππάς τον «χρησιμοποιεί» για να χτυπήσει τον James, ενώ μαζί με τους συμπαίκτες του συζήτησε το θέμα που δημιουργήθηκε με την προθέρμανση του Ηλία μαζί με τον αντίπαλο πλέον Κόρο. Η Καρολίνα Καλύβα του εξήγησε ότι θα ήταν καλύτερο οι δυο ομάδες να κάνουν ξεχωριστά προθερμάνσεις. Ο Ηλίας Μπόγδανος έφυγε από τον χώρο και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στον Κώστα Παπαδόπουλο και την κάμερα της παραγωγής.

Τα πνεύματα ηρέμησαν στο παιχνίδι των ερωτήσεων του Survivor. Εκεί τη διασκέδαση των δύο ομάδων ανέλαβε ο Τριαντάφυλλλος μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Οι δύο παίκτες της «Κόκκινης» ομάδας, ανέλαβαν να παίξουν έναν αγώνα κουνγκ φου με βάση όσα είχαν μάθει από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο Ντάφυ Τσαν και ο Ασημακόπουλος Λι, αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλο και ο πρώτος κέρδισε ενώ οι υπόλοιποι γελούσαν. Η «κόκκινη» ομάδα εκτός από τον πόντο του Τριαντάφυλλου κέρδισε και το quiz των ερωτήσεων με 7- 4. Κι άλλο ένα επεισόδιο του Survivor έφτασε στο τέλος του.