ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Τριαντάφυλλος κάποτε «έκραζε» τον Ντάνο στο Survivor και το «Πρωινό» βρήκε τις αποδείξεις

Instagram.com/survivorgr

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του φετινού Survivor. Έχει βρεθεί στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση 6 φορές, ενώ υπήρξε και περίοδος κατά την οποία είχε απομωνωθεί πλήρως από την ομάδα των «Κόκκινων».

Οι ομηρικοί καυγάδες στους οποίους πρωταγωνιστεί έχουν την τιμητική τους σχεδόν σε κάθε επεισόδιο του Survivor, ενώ αρκετοί συμπαίκτες του υποστηρίζουν ότι ο Τριαντάφυλλος έχει μελετήσει καλά το reality στο οποίο συμμετέχει. Το σίγουρο είναι πάντως πώς ο Τριαντάφυλλος υπήρξε φανατικός τηλεθεατής του Survivor ήδη από την πρώτη του χρονιά.

Στο προφίλ του τραγουδιστή στο Facebook υπάρχουν αναφορές και σχολιασμοί για το Survivor του 2017, τότε που απόλυτος πρωταγωνιστής του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ήταν ο τελικός νικητής του, ο Ντάνος, aka Γιώργος Αγγελόπουλος.

H ανάρτηση όπου ο Τριαντάφυλλος κρίνει αρνητικά τη συμπεριφορά του Ντάνου στο Survivor

Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, έψαξε και βρήκε ένα post του Τριαντάφυλλου στο οποίο ο τραγουδιστής σχολίαζε αρνητικά τη συμπεριφορά του Ντάνου, ψέγοντάς την δημοσίως. Αιτία ήταν η απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου τότε, να μην προτείνει ως υποψήφια προς αποχώρηση την συμπαίκτριά του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ρε Ντάνο αγόρι μου, πάλι φοβήθηκες να ψηφίσεις την Βαλαβάνη που σε όλες της ψηφοφορίες σε έβγαζε για να φύγεις; Εσύ είσαι ο σκληρός άνδρας ο δίκαιος; Εσύ που γνώριζες πως θα είναι προτεινόμενη και πάλι κ@@@@@@; Και τα βάζεις με τον Σπαλιάρα; Δεύτερο φάουλ, το τρίτο πάλι θα σε καταλάβουν όλοι τι είσαι, πόσα πρόσωπα έχεις, κρίμα που σε στήριζα τόσο καιρό», έγραφε ο Τριαντάφυλλος. Το ύφος της ανάρτησής του, δεν απέχει και πολύ από το ύφος που έχει κάθε φορά που μιλά στην κάμερα της παραγωγής του Survivor. Αν μη τι άλλω αν κάτι μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Τριαντάφυλλος είναι σταθερός ως προς τον τρόπο που εκφράζεται.

Πρόσφατα ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, προέβλεψε ότι θα σπάσει το ρεκόρ του Γιώργου Αγγελόπουλου στις φορές που θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Ντάνος μετρούσε 9 υποψηφιότητες, και ο Τριαντάφυλλος τον πλησιάζει ολοταχώς. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή του.