ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Το Twitter αποθεώνει την Ευρυδίκη και καταδικάζει την παραμονή του «παλτό»

Instagram.com/survivorgreece

«Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών», ακούμε συχνά να λέει ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός και τα λόγια του έγιναν πράξη σε ακόμα ένα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η ανατροπή σημειώθηκε στο Συμβούλιο του νησιού την Τετάρτη, 6 Απριλίου, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού. Ανάμεσα στους Βρισηίδα Ανδριώτου, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η τελευταία ήταν αυτή που τελικά αποχώρησε από το Survivor. Η παίκτρια που βρέθηκε στην πρώτη παρτίδα των Διασήμων που πάτησαν το πόδι τους στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, είπε οριστικά «αντίο» στους συμπαίκτες της και στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, με την οποία η παίκτρια είχε έρθει πολύ κοντά από την αρχή του Survivor, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Γιατί μου το κάνετε αυτό; Το ένιωθα από χθες ότι θα φύγω. Το Survivor ήταν από τα πιο όμορφα ταξίδια της ζωής μου, ίσως το πιο όμορφο. Νιώθω υπερήφανη που συνυπήρξαμε και περιμένω μετά το παιχνίδι να συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα γιατί αυτό που μοιραστήκαμε είναι μοναδικό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ τον κόσμο για όσες φορές με στήριξε. Στεναχωριέμαι αυτή την στιγμή για την Βρισηίδα και για αυτά τα παιδιά που κλαίνε. Τους είχα πει, αν φύγω δεν θέλω να κλάψετε», ανέφερε η παίκτρια του Survivor μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που έγραφαν το όνομά της.

Το Twitter αποθεώνει την Ευρυδίκη, κατά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Βρισηίδα δεν ήταν η μόνη που πλάνταξε με την αποχώρηση της πολύ καλής της φίλης. Το Twitter «έκλαψε» μαζί της και έπειτα απέδωσε τον μεγαλύτερο φόρο τιμής στην παίκτρια που κατάφερε να αλλάξει τη γνώμη των γύρω της, αλλά και των τηλεθεατών. Ο χαρακτήρας που επέδειξε αυτές τις 100 μέρες που παρέμεινε στο Survivor, καθώς και οι βελτιωμένες επιδόσεις της στους στίβους μάχης, κέρδισαν τη βαθιά υπόκλιση του Twitter. Και κάπως έτσι, το hashtag #Ευρυδικάρα αναδύθηκε μέσα από τους κόλπους του. Παρακάτω διαβάζεις τα καλύτερα tweets.

Το «παλτό» που έμεινε στη θέση της Ευρυδίκης και η οργή του Twitter

Η παραμονή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor, δεν πέρασε – επίσης – απαρατήρητη από τον κόσμο του Twitter.