ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Ναυσικά κατηγορεί τον Μαρτίκα για σεξισμό. Το Twitter αναρωτιέται πού τον είδε

Instagram.com/survivorgreece

Η αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από το ριάλιτι επιβίωσης, η οποία είχε αναδειχθεί υποψήφια προς αποχώρηση, μαζί με τον Απόστολο Ρουβά και τη Τζο Μαριδάκη, δεν ήταν η μόνη αξιοσημείωτη εξέλιξη στις παραλίες του Survivor. Η υπόδειξη της τελευταίας παίκτριας από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που προηγουμένως είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, ήταν η αφορμή για να ακούσουμε την πιο άτοπη και ασυνάρτητη τοποθέτηση από την ίδια.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν ορισμένοι παίκτες της Μπλε ομάδας εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις υποψηφιότητες προς αποχώρηση, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τις αποφάσεις των παικτών της Κόκκινης ομάδας. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε στη συνέχεια τον λόγο στον Σπύρο Μαρτίκα. Ο παίκτης του Survivor μίλησε για την κατάφορη αδικία προς τη Τζο και τα προσωπικά συμφέροντα της Ναυσικάς, ενώ μάλιστα προσφέρθηκε να παραχωρήσει τη θέση του στην πρώτη, σε περίπτωση που ακουστεί το όνομά της.

Ο Μαρτίκας μιλάει για κατάφορη αδικία και τα προσωπικά συμφέροντα της Ναυσικάς

«Αυτήν τη στιγμή, δεν ξέρω αν θα ακουστεί το όνομά μου, στη θέση που είσαι. Αλλά αν ακουστεί το όνομά σου, θέλω να πας να τελειώσεις τις σπουδές σου κορίτσι μου. Σε περιμένει μία θέση καριέρας στην ομάδα μου. Μόλις τελειώσεις να έρθεις να δουλέψεις, να δεις κόσμο που θα σε αγκαλιάσει πραγματικά γιατί αξίζεις τα μέγιστα. Θα νιώσεις περήφανη κι ευτυχισμένη. Γιατί πραγματικά στα 19 σου χρόνια, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι από τους ανθρώπους», ανέφερε στην αρχή ο παίκτης του Survivor απευθυνόμενος προς τη Τζο.

«Θυσιάζεσαι στον βωμό προσωπικών συμφερόντων. Ήταν άσκοπο και άτοπο να εκφραστεί η Ναυσικά με μεγάλη στεναχώρια για το ότι προτείνει τη Τζο. Θα μπορούσε να προτείνει τον Κατσαούνη για παράδειγμα. Αυτήν τη στιγμή, αυτό είναι η μεγάλη αδικία.

Νομίζω ότι η Ναυσικά εξυπηρετεί φιλαρέσκεια και προσωπικά συμφέροντα, γιατί όπως λέει έχει και καριέρα, έχει και λεφτά, έχει και δόξα και φήμη και προσφέρει. Αντί να προσφερθεί στο να απαλλαχτεί από την ατομική ασυλία που τη βάραινε πολύ και να σταυρώσει τη Τζο σε ενδεχόμενη αποχώρησή της», πρόσθεσε, καταλογίζοντας στη Ναυσικά φιλαρέσκεια και προσωπικά συμφέροντα. Στη συνέχεια, ο ίδιος έκανε θερμή παράκληση την παραγωγή να γίνει η επιθυμία του πράξη και μετά να ενταχθεί η Τζο στη Μπλε ομάδα.

«Ίσως να τα θέλει όλα στη ζωή της και να παραμείνει, αδιαφορώντας αν αδικήσει κάποια νέα κοπέλα»

«Ποιο είναι το σχέδιο της Ναυσικάς;», ήταν η ερώτηση του Γιώργου Λιανού. «Ίσως να τα θέλει όλα στη ζωή της και να παραμείνει, αδιαφορώντας αν αδικήσει κάποια νέα κοπέλα. Αδιαφορώντας αν αδικήσει μία τέτοια νέα κοπέλα. Είναι προφανώς η φιλαρέσκειά της. Προφανώς θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι για προσωπικούς λόγους και θυσιάζει ακόμα και τη Τζο για να εξυπηρετήσει αυτούς τους λόγους», εξήγησε ο παίκτης του Survivor.

Survivor: Η (άτοπη και ασυνάρτητη;) απάντηση της Ναυσικάς

Τον λόγο στο συμβούλιο του Survivor πήρε στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης με σκοπό να υπερασπιστεί τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία τον διέκοψε για να υπερασπιστεί τον εαυτό της χωρίς βοήθεια και να απαντήσει κατάλληλα στον Σπύρο Μαρτίκα.

«Καταρχήν πριν από λίγες μέρες, ο Σπύρος με έκανε να νιώσω άβολα που στα 28 μου χρόνια, δεν δίνω ευκαιρία στα νέα παιδιά. Θέλω να πω Σπύρο ότι δεν δέχομαι σεξιστικά σχόλια από κανέναν», ανέφερε στην αρχή η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, κάνοντας λόγο για σεξισμό από την πλευρά του Σπύρου Μαρτίκα.

«Λοιπόν, τα όνειρα που έχει ο κάθε άνθρωπος είναι πηγή ζωής. Δίνουν ενέργεια στον καθένα. Τα όνειρα Σπύρο μου δεν έχουν ηλικία. Μπορείς να είσαι 70 και να έχεις όνειρα. Μπορεί να είσαι 70 και να θες να μπεις στο Survivor. Δεν καταλαβαίνω γιατί καταδικάζεις τους ανθρώπους. Δηλαδή ο Τάκης που είναι 49 δεν θα έπρεπε να είναι εδώ; Εσύ, γιατί βρίσκεσαι εδώ και στερείς αυτήν σου τη θέση. Μία θέση από τις 12, από ένα νέο άτομο; Γιατί;», πρόσθεσε στη συνέχεια η παίκτρια του Survivor.

«Επίσης, επειδή δεν έχω τελειώσει Σπύρο μου, για να σου πω πως είναι τα πράγματα. Δεν έχω καταλάβει αγάπη μου γλυκιά, ποιος σε έχρισε εσένα μαέστρο του Survivor;», ανέφερε στη συνέχεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που σηκώθηκε όρθια. «Για να πεις αν αποχωρήσει η Πελαγία, αν αποχωρήσω εγώ, αν αποχωρήσει η Τζο. Γι’ αυτό είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, για να πάρω την ατομική ασυλία και να υποδείξω όπως σκέφτομαι εγώ και εξέφρασα τη γνώμη μου και είπα επιχειρήματα και είπα για ποιον λόγο ψηφίζω την Τζο», συνέχισε.

«Αυτός ο αλτρουισμός είναι ψεύτικος και θα ήθελα να ζητήσεις μία συγγνώμη»

Έπειτα, μιλώντας για τα παχιά συμβόλαια που έκανε λόγο ο Σπύρος Μαρτίκας, η παίκτρια του Survivor υποστήριξε πως ο καθένας βρίσκεται στο νησί για τους δικούς του, προσωπικούς λόγους και ο ίδιος δεν αποτελεί την εξαίρεση. «Αυτός ο αλτρουισμός είναι ψεύτικος και θα ήθελα να ζητήσεις μία συγγνώμη. Με γούστο μου και καμάρι μου αν έχω εγώ καλό συμβόλαιο».

 

«Δεν είναι δικό σου θέμα. Και επίσης Σπύρο μου για να ξέρεις, εγώ στη ζωή μου έχω δουλέψει πάρα πολύ. Είμαι αυτοδημιούργητη. Η οικογένειά μου πείναγε. Έχω κάνει όλες τις δουλειές. Έχω δουλέψει πωλήτρια ρούχων, σερβιτόρα, promotion, modeling, έχω κάνει πόρτα. Έχω κάνει τα πάντα για να φτάσω εδώ που είμαι και είμαι πάρα πολύ περήφανη γι’ αυτό. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που είμαι εδώ πέρα. Ευχαριστώ πολύ Σπύρο μου», κατέληξε η παίκτρια του Survivor και στη συνέχεια έπεσε το (απροσδόκητο;) χειροκρότημα από συμπαίκτες και αντιπάλους της.

Survivor: Το Twitter επισημαίνει τη λάθος χρήση της λέξης «σεξισμός» στην επιχειρηματολογία της Ναυσικάς

«Δεν αναφέρθηκε κανείς σε κάποιο σεξιστικό σχόλιο. Όλα όσα είπες είναι θεμιτά και τα σέβομαι. Απλά δεν αφορούν το θέμα. Υπάρχει ένα λεπτό σημείο στην υπόθεση. Επέλεξες να θυσιάσεις τη Τζο επειδή ίσως είναι η εύκολη λύση», της απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας που επεσήμανε πως δεν έκανε κάποιο σεξιστικό σχόλιο και το Twitter συμφώνησε μαζί του. Έκρινε, επίσης, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την άτοπη αναφορά στον όρο του σεξισμού.