ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Το spoiler του Κώστα Αναγνωστόπουλου για την αποψινή αποχώρηση

Instagram.com/survivorgr

Ίσα που άντεξες λίγες γιορτινές ημέρες χωρίς το Survivor στην οθόνη σου. Το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ επέστρεψε μετά το Πάσχα με επεισόδια γεμάτα από τις εντάσεις, τις κόντρες και τις αλληλοκατηγορίες που είχες συνηθίσει. Στο στόχαστρο όλων, αυτή τη φορά, μπήκαν οι James Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης.

Ο πρώτος αναδείχθηκε υποψήφιος μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας των συμπαικτών του στην «Μπλε» ομάδα του Survivor, αφού αυτή έχασε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Η ατομική ασυλία πέρασε στα χέρια του Γιώργου Κόρομι και ήταν δεδομένο ότι αν οι «Μπλε» έχαναν και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, τότε συνυποψήφιοί του θα ήταν ο καλός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης και ο νεότερος της ομάδας, Παύλος Γαλακτερός. Οι γυναίκες δεν μπορούν να ψηφιστούν όσο το αγώνισμα παραμένει ομαδικό λόγω του μικρού αριθμού τους, οπότε τα τρία αγόρια θα έβγαιναν παρέα στον «τάκο», όπως συνηθίζουν να λένε οι παίκτες του Survivor.

Οι «Κόκκινοι» κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη νίκη και έφτασαν στο «Συμβούλιο του Νησιού» ως παρατηρητές. Ο Νίκος Μπάρτζης αναδείχθηκε υποψήφιος με τις ψήφους των συμπαικτών τους και ο Παύλος Γαλακτερός ήταν ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor, λόγω της ατομικής ασυλίας που προστάτευσε τον συμπαίκτη του, Γιώργο Κόρομι.

Στο Twitter τα polls για το ποιος θα «επιβιώσει» από την ψηφοφορία του κοινού και οι δημοσιεύσεις των υποστηρικτών και των haters των τριών παικτών γέμισαν το hashtag του Survivor. Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν στο hashtag ήταν και ο πρώην παίκτης του πρώτου Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στα Tweets του έκανε το μεγάλο spoiler για τη σημερινή αποχώρηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, από το Survivor θα αποχωρήσει ο Παύλος Γαλακτερός.

Ο Νάσος Γαλακτερός εν τω μεταξύ, ο πατέρας του υποψήφιου προς αποχώρηση από το Survivor, Παύλου Γαλακτερού, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του γιου του, ξεκίνησε να εκφράζει την υποστήριξή του στο πρόσωπό του μέσω των social media. Σε αυτό το πλαίσιο έκανε και κάποιες αναδημοσιεύσεις ιστοριών στο Instagram, ανθρώπων που δήλωναν τη στήριξή τους στον Παύλο Γαλακτερό. Μεταξύ άλλων αναδημοσίευσε ένα Instagram Story στο οποίο περιέχονταν αρνητικοί χαρακτηρισμοί για τους συμπαίκτες του γιου του στο Survivor. Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε τον οδήγησαν να το διαγράψει και να αποκαταστήσει την αλήθεια με ένα νέο Instagram Story του.

«Έχασα τα γυαλιά μου κι έκανα repost ένα story με χαρακτηρισμούς για συμπαίκτη του γιου μου χωρίς να το διαβάσω. Το κατέβασα μόλις συνειδητοποίησα τι έγραφε γιατί δεν εκφράζομαι έτσι. Είμαι και μεγάλος άνθρωπος και δεν βλέπω καλά», σημείωσε ο Νάσος Γαλακτερός. Το συμβάν σχολιάστηκε και από την εκπομπή «Ευτυχείτε».