ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Πόσα χρήματα έχει κερδίσει η Acun Medya (μέχρι στιγμής) από την παραμονή του Τριαντάφυλλου

Instagram.com/survivorgreece

Ο Τριαντάφυλλος, ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του φετινού Survivor κατάφερε πρόσφατα να σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου σε υποψηφιότητες και παραμονές, με τον τελευταίο να έχει βγει «στον τάκο» 6 φορές. «Έχεις περάσει τον Ντάνο σε παραμονές στο Survivor. Πλέον, είσαι ισόβαθμος με Ελισάβετ και Ροδάνθη. Αυτό είναι το ρεκόρ, οι 8 παραμονές. Ο Ντάνος είχε 6, στο 9 είσαι πρωταθλητής!”, δήλωσε ο Γιώργος Λιανός, με τον Τριαντάφυλλο να χαίρεται ιδιαίτερα». Βέβαια, ο παίκτης του Survivor δεν έχει σπάσει μόνο το ρεκόρ (και τα ρολόγια), αλλά έχει σπάσει και τα κοντέρ της Acun Medya. Είναι πολλά τα λεφτά, Τριαντάφυλλε.

Ο Τριαντάφυλλος, λοιπόν, είναι ένα σπάνιο φαινόμενο του Survivor 4. Όχι μόνο έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου σε υποψηφιότητες και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Survivor, αλλά λειτουργεί και ως μηχανή χρημάτων για την παραγωγή του reality επιβίωσης, Acun Medya.

Ο Τριαντάφυλλος επιβιώνει ξανά και ξανά στην ψηφοφορία και φέρνει έσοδα

Όσο οι αλλεπάλληλες παραμονές του Τριαντάφυλλου, τον οποίο ο κόσμος κρατάει σταθερά μέσα στο παιχνίδι, δυσαρεστούν τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, άλλο τόσο δεν δυσαρεστούν το κανάλι του ΣΚΑΪ, την Acun Medya αλλά και τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Και ο λόγος φυσικά, δεν είναι άλλος από τα έσοδα που φέρνει στην παραγωγή αυτός ο «χρυσός» παίκτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή “Πρωινό”, σε διάστημα τεσσάρων μηνών, ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο δημοφιλής από όλους τους παίκτες του Survivor, με ποσοστά να ξεκινούν από 15% και φτάνουν στο 40%, ανάλογα με το ποιον είχε αντίπαλο κάθε φορά, έχοντας αποφέρει στα ταμεία από 120.000 μέχρι 320.000 ευρώ.

«Τα τηλεφωνήματα είναι περί τις 50.000 σε αριθμό την εβδομάδα»

«Τα τηλεφωνήματα είναι περί τις 50.000 σε αριθμό την εβδομάδα που μεταφράζεται χονδρικά και κατά προσέγγιση πάντα γύρω στις 100.000 ευρώ εισπράττουν οι τρεις πάροχοι κινητής τηλεφωνίας, η Acun Medya και ο ΣΚΑΪ. Με αυτή τη σειρά που σας τα αναφέρω. Ο Τριαντάφυλλος, μέχρι τώρα, είναι ο δημοφιλέστερος παίκτης. Και τις οκτώ φορές που έχει βγει προτεινόμενος επικράτησε όλων των αντιπάλων του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας.

 

«Το ποσοστό της δημοφιλίας του διαμορφώνεται από 15% έως 40%. Το χαμηλό είναι όταν δεν είναι πολύ πολωτική η κατάσταση και το υψηλό είναι όταν έχει έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Βάσει αυτών των υπολογισμών, στα ταμεία των εταιρειών που σας είπα νωρίτερα, υπολογίστε ότι έχει μπει μόνο από το κοινό που ψήφισε υπέρ του Τριαντάφυλλου 120.000 με 320.000 ευρώ. Και όσο θα πηγαίνουμε προς τον τελικό τόσο αναμένεται αύξηση και των τηλεφωνημάτων και των συμμετοχών φυσικά» κατέληξε ο Αλέξης Μίχας.