ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Το έπαθλο με τα δελφίνια προκάλεσε (δικαίως) αντιδράσεις στο Twitter

Instagram.com/survivorgr

Μία επίσκεψη στο Πάρκο των Δελφινιών στην Punta Cana ήταν το έπαθλο για το αγώνισμα των δύο ομάδων του Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής 9 Μαΐου. Οι παίκτες των δύο ομάδων αναμετρήθηκαν στον στίβο μάχης και οι «Μπλε» κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο.

Οι νικητές του αγωνίσματος επάθλου του Survivor ταξίδεψαν στο Πάρκο των Δελφινιών και κολύμπησαν, χόρεψαν και κολύμπησαν με τα δελφίνια. Τα πλάνα που τους έδειχναν να κρατούν τα δελφίνια από τα πτερύγια και να χορεύουν μαζί τους, ενώ ένας εκπαιδευτής ετοιμαζόταν να επιβραβεύσει τα δελφίνια με φαγητό, ήταν μάλλον αμήχανη. Γιατί αυτά τα δελφίνια, αντί να κολυμπούν ελεύθερα, εκπαιδεύονται για την δική μας διασκέδαση;

Όπως σημείωσε αργότερα ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, τα δελφίνια που βρίσκονται στο πάρκο έχουν γεννηθεί σε καθεστώς αιχμαλωσίας και δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν μόνα τους. Ανέφερε ότι η οργάνωση που διαχειρίζεται το Πάρκο των Δελφινιών φέρνει σε αυτό δελφίνια απ’ όλο τον κόσμο που ζουν σε άσχημες συνθήκες και τους προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Δεν ξέρω αν εσένα οι αμφιβολίες σου διαλύθηκαν με αυτή την εξήγηση, εμένα εξακολουθεί να μου φαίνεται μια αμήχανη στιγμή του Survivor. Πάντως η επιλογή αυτού του επάθλου για τους νικητές του αγωνίσματος της Κυριακής 9 Μαΐου έφερε και τις ανάλογες αντιδράσεις στο Twitter.

Οι στιγμές χαλάρωσης πάντως που πέρασαν οι παίκτες της «Μπλε» ομάδας του Survivor ίσως τους χρησιμεύσουν τις επόμενες ημέρες που οι εντάσεις και πάλι χτυπούν κόκκινο στο παιχνίδι. Όπως φανερώνει το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας 10 Μαΐου, Η Μαριαλένα και ο Σάκης έρχονται σε ρήξη. Η Μαραλένα ακούγεται μάλιστα να λέει ότι «έχει ήδη μπει το μαχαίρι στην πληγή και το στρίβουν και το γρατζουνίζουν για να πονέσει περισσότερο», ενώ ο Σάκης της λέει ότι η συμπεριφορά της απέναντί του είναι λάθος.

Η Καρολίνα έρχεται επίσης σε ένταση με τον Κόρο και την Ελένη. Η Καρολίνα εμφανώς εκνευρισμένη φαίνεται να λέει στους συμπάικτες της στην παραλία την ατάκα «Αυτό το πράγμα κόφτε το!», που εκνευρίζει ιδιαίτερα τον Κόρο και την Ελένη Χαμπέρη. Ο πρώτος φαίνεται σε δηλώσεις του στην κάμερα να είναι άκρως ενοχλημένος με την Καρολίνα, ενώ η Χαμπέρη αποδίδει τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς της στο γεγονός ότι σημειώνει νίκες εναντίον της στα αγωνίσματα. Το Συμβούλιο του Νησιού, δε, φαίνεται να περιέχει μία ακόμα στιγμή έντασης, μεταξύ του Κόρο και του Τριαντάφυλλου αυτή τη φορά.