ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πότε γίνεται ατομικό το Survivor; Η διαδικασία επιλογής των παικτών στους αγώνες και τα μεγάλα έπαθλα

Instagram.com/survivorgreece

Το Survivor σιγά σιγά μπαίνει στην τελική του ευθεία και οι καυγάδες και οι εντάσεις του, μάλλον δεν θα μας λείψουν όταν ολοκληρωθεί. Πριν φτάσουμε όμως στο μεγάλο του φινάλε θα περάσουμε από το στάδιο κατά το οποίο το παιχνίδι θα μετατραπεί από ομαδικό σε ατομικό.

Κι ενώ οι παίκτες του Survivor ήδη συζητούν περί στρατηγικών που θα φέρουν κάποιους παίκτες στο στάδιο του ατομικού παιχνιδιού, η παραγωγή έχει αποφασίσει ότι θα πρέπει να περιμένουν αρκετά ακόμα. Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή «Ευτυχείτε» η αλλαγή του παιχνιδιού θα συμβεί σε 2 με 3 εβδομάδες.

Πιο συγκεκριμένα στο φετινό Survivor η «Κόκκινη» και η «Μπλε» ομάδα θα διαλυθούν όταν μείνουν στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ 8 παίκτες κι όχι 10 όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Στο ατομικό σκέλος του Survivor τα ματσαρίσματα στους αγώνες που έχουν αναχθεί σε επιστήμη μεγάλης σημασίας για τους παίκτες του reality θα καταργηθούν. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τις «κλίκες».

Στο ατομικό σκέλος του Survivor θα παίξουν όλοι εναντίον όλων

«Όταν λέμε ατομικό εννοούμε πως δεν θα υπάρχουν ματσαρίσματα, φιλίες, κλίκες κλπ. Ο καθένας θα αγωνίζεται μόνος του, δηλαδή θα γίνεται κλήρωση και θα δίνονται τέσσερις ζωές στον κάθε παίκτη. Θα παίξουν και απέναντι π.χ. ο Τζέιμς με τον Νίκο ή ο Σάκης με την Μαριαλένα. Θα παίξουν και φίλοι απέναντι και όλοι», σημείωσε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το ατομικό κομμάτι του Survivor.

Οι παίκτες θα αγωνίζονται μέχρι να μείνουν οι δύο τελευταίοι εξ αυτών που θα έχουν διατηρήσει τις «ζωές» τους και μεταξύ τους θα αναδεικνύεται ο νικητής. «Ο νικητής κάθε ατομικού παιχνιδιού θα κερδίζει πάρα πολύ μεγάλα έπαθλα. Πέρα από τα αυτοκίνητα. Ο καθένας θα προσπαθήσει να σώσει το τομάρι του», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυκάρπου.

Το φετινό Survivor έκανε πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου 2020 με 20 παίκτες. Πλέον απομένουν μόνο τρεις αποχωρήσεις για να φτάσουμε στην κατάργηση των ομάδων του.