ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Το (δίκαιο) ξέσπασμα της Μαριάνθης, οι κακοί του Harry Potter και ο κακός χαμός της «Μπλε» Ομάδας

Instagram.com/survivorgr

Οι χρήστες του Twitter είχαν όπως πάντα κέφια παρακολουθώντας ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor την Τετάρτη 31 Μαρτίου στον ΣΚΑΪ. Το reality επιβίωσης που έχει συμπληρώσει τις 100 μέρες τηλεοπτικής ζωής εξελίσσεται σε στίβο επιβίωσης για τηλεθεατές με γερά νεύρα καθώς η ζωή στον Άγιο Δομίνικο βρίθει συγκρούσεων, εντάσεων και καβγάδων.

Το επεισόδιο της Τετάρτης 31 Μαρτίου στο Survivor, ξεκίνησε με ένα πρωτοφανές ξέσπασμα της Μαριάνθης Κάσδαγλη εναντίον της συμπαίκτριάς της στην «Κόκκινη» ομάδα, Νικολέτας Μαυρίδη. Η τελευταία έκανε μία κίνηση που η Μαριάνθη ένιωσε ότι απευθυνόταν στο πρόσωπό της προκειμένου να ειρωνευτεί τον τρόπο που μιλάει.

«Σε νοιάζει πάλι να κανονίσεις τα ματσαρίσματα στις τέντες για να βγεις έξω να χορέψεις το λατίνικο, αλλά την επόμενη φορά να θυμηθείς πρώτα να τελειώσεις τον στόχο και μετά να χορέψεις! Πριν κάνεις κριτική σε μένα και στο πως μιλάω! Κατάλαβες;», ούρλιαξε (ίσως για πρώτη και σίγουρα τελευταία φορά στο Survivor) η Μαριάνθη Κάσδαγλη. «Χαλάρωσε τα μπουτάκια σου και μην φωνάζεις», απάντησε η Νικολέτα Μαυρίδη ειρωνικά. «Μην φωνάζεις γιατί απλά βαριέμαι! Βαριέμαι! Δεν είσαι καλά», συμπλήρωσε. Ο Τριαντάφυλλος ήταν εκείνος που έσπευσε κοντά στη Μαριάνθη προσπαθώντας να την ηρεμήσει ενώ το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος αλλά και ο Ηλίας Μπόγδανος, στον οποίο η Μαριάνθη δήλωσε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί του.

«Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει με όλα αυτά που κάνεις. Έλα τώρα κουνήσου τώρα. Καθόμουν εδώ μόνη μου και ξεκίνησε να χαρακτηρίζει το πώς μιλάω. Ναι κολλάω, είναι η πρώτη μου φορά, δεν έχω οικειότητα. Η Νικολέτα βγήκε πρώτη να σχολιάσει. Δεν σε ακούω καν, είσαι για γέλια», είπε και πάλι σε υψηλούς τόνους η Μαριάνθη. «Δεν με νοιάζει καν η αποψή σου για την πάρτη μου. Πίστεψέ με» απάντησε η Νικολέττα με την Μαριάνθη να καταλήγει λέγοντας «Γραμμένη σε έχω και σένα και όλους σας. Και δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Είμαι περήφανη για αυτό που είμαι». Ο Αλέξης Παππάς από τους «Μπλε» του Survivor όπως και η Χριστίνα Κεφαλά, μαζί με τον Τριαντάφυλλο προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, ενώ το Twitter πήρε το μέρος της.

 

Η Νικολέτα Μαυρίδη με το ύφος και τη σεξιστική φράση της «Χαλάρωσε τα μπουτάκια σου» έγινε στόχος αρνητικών σχολίων στο Twitter. Τα «ηρέμησε κουκλίτσα μου» και τα «είναι ντόμπρα η κοπέλα» που χρησιμοποιούσε κατά τον καβγά τους έριχναν κι άλλο λάδι στη φωτιά. Αλλά καθώς το πρόγραμμα προχωρούσε, οι παίκτες του έδιναν νέα τροφή για σχόλια.

Οι συγκρούσεις στην «Κόκκινη» ομάδα συνεχίστηκαν και στην καλύβα τους μία ημέρα αργότερα, ενώ η «Μπλε» ομάδα απολάμβανε το έπαθλο επικοινωνίας που είχε κερδίσει. Οι χαμένοι της υπόθεσης νοσταλγούσαν τις οικογένειές τους όταν ο Τριαντάφυλλος θέλησε να τους ρωτήσει αν νιώθουν καλύτερα στην παραλία χωρίς τους «Μπλε». Νιώθοντας ότι η συζήτηση θα ξεφύγει, οι περισσότεροι απομακρύνθηκαν και στη συνέχεια μεταξύ τους άρχισαν να σχολιάζουν τον Τριαντάφυλλο και τον φίλο του, Αλέξη Παππά από την «Μπλε» ομάδα, χαρίζοντάς μας μια υπέροχη κωμική στιγμή. Τη στιγμή αυτή, σχολίασε η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παρομοίασε τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο με τους villains του Harry Potter. Ο Αλέξης Παππάς πήρε τον ρόλο του Voldemort και ο Τριαντάφυλλος του Wormtail και ο μοντέρ του Survivor έκανε τα μαγικά του για να δώσει πνοή στη σκηνή. Το αποτέλεσμα εκτιμήθηκε δεόντως και στα social media.

Φυσικά και η «Μπλε» ομάδα είχε το δικό της μερίδιο στις εντάσεις του επεισοδίου του Survivor την Τετάρτη 31 Μαρτίου. Η ένταση στην πλευρά τους στην παραλία, είχε να κάνει με τη σημαία της ομάδας τους. Ο Σάκης Κατσούλης κι ο Νίκος Μπάρτζης ήρθαν κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής καθώς οι δύο παίκτες διαφωνούσαν για το που πρέπει να μπει η σημαία της «Μπλε» ομάδας.

Ο Νίκος και ο James επέμεναν ότι οι συμπαίκτες του την είχαν ξεχάσει στην παλιά τους παραλία και αδιαφόρησαν γι’ αυτή οπότε μπορεί να μπει όπου οι δυο τους κρίνουν, οι πέντε υπόλοιποι διαφώνησαν. Από τον χαμό δεν έλειψε φυσικά και ο Τριαντάφυλλος που βρήκε τη θέση του στο πλάνο αλλά και στα επικά Tweets της γεμάτης έντασης στιγμής.

Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει στην παραλία των «Μπλε» είναι ότι η πρώην επικρατούσα κλίκα έχει αποδεκατιστεί και δεν δέχεται ότι η νέα κλίκα που δημιουργήθηκε είναι πλέον η «Μπλε» ομάδα. Με τον ίδιο τρόπο που ο Τριαντάφυλλος δεν δέχεται ότι τα 8 άτομα που τον ψηφίζουν από την ομάδα του είναι η ίδια η ομάδα κι αν κάποιος πρέπει να χαρακτηριστεί κλίκα σε αυτή την κατάσταση είναι ο ίδιος. Θα πρόσθετα και τη Μαριάνθη αλλά εκείνη ήταν τελικά που αποχώρησε από το Survivor. Η Μαριάνθη κατάφερε να φύγει αξιοπρεπής και αγαπητή στο κοινό, αλλά όχι τόσο αγαπητή ώστε να παραμείνει. Οι συμπαίκτες της έκαναν δε ένα μεγάλο σφάλμα την ώρα της ανακοίνωσης της αποχώρησής της, καθώς έσπσευσαν να αγκαλιάσουν την παίκτρια που παρέμεινε, την Ελένη Χαμπέρη. Το φάουλ καταγράφηκε κι αυτό στο Twitter και μένει να δούμε αν θα επηρεάσει τη στάση του κοινού για τα μέλη των «Κόκκινων».

Όσο για τον Τριαντάφυλλο, εκείνος κατηγορήθηκε από τον Ηλία Μπόγδανο ότι τον «απείλησε» για το μέλλον του στη μουσική, αλλά επιβίωσε την τέταρτη κατά σειρά ψηφοφορία του κοινού.

Το Twitter προσπαθεί ακόμα να συνέλθει.