ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: To αγώνισμα που θύμιζε άρση βαρών εξόργισε το Twitter κι έκανε τους αντιπάλους να αγκαλιαστούν

Instagram.com/survivor.gr

Άρση βαρών θύμιζε το αγώνισμα στο οποίο συμμετείχαν οι παίκτες του Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής 18 Απριλίου. Οι παίκτες της «Μπλε» και της «Κόκκινης» ομάδας, έπρεπε να βάλουν όλη τη δύναμή τους για να σηκώσουν πολλά κιλά, προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού που προοριζόταν για τους νικητές.

Το Survivor έδειξε στη μικρή οθόνη για άλλη μια φορά τη σκληρή πλευρά του κι αυτή τη φορά αιτία δεν ήταν οι ίντριγκες και οι εντάσεις μεταξύ των παικτών, αλλά η επιλογή του αγωνίσματος και οι συνθήκες διεξαγωγής του. Ο απαιτητικός στίβος μάχης είχε στηθεί από την παραγωγή του reality επιβίωσης για τους παίκτες κι εκείνοι κλήθηκαν να ισορροπήσουν έχοντας μια μπάρα στον αυχένα και την πλάτη τους στην οποία οι συμπαίκτες τους φόρτωναν βάρη.

Στην αρχή η «Κόκκινη» ομάδα προηγήθηκε με 5 διαδοχικές νίκες, ωστόσο οι αντίπαλοί τους, που εν τω μεταξύ «έχαναν» παίκτες, όπως ο James και η Μαριαλένα, από τραυματισμούς, έκαναν την ανατροπή και νίκησαν με σκορ 10- 9. Ο Κόρο αναδείχθηκε στον «παίκτη» της βραδιάς καθώς σήκωσε μέχρι και 170 κιλά στην πλάτη του, χωρίς να σημειώσει ούτε μία ήττα. Στον τελευταίο πόντο έχοντας απέναντί του, ως αντίπαλο, τον καλό του φίλο, Ηλία, ο Κόρο, κέρδισε το αγώνισμα και στη συνέχεια έσπευσε να τον αγκαλιάσει. Σχεδόν όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων βρέθηκαν στο κέντρο του στίβου μάχης για να συγχαρούν ο ένας τον άλλο. Κι αυτή ήταν μια εικόνα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο Survivor.

Το έπαθλο περιλάμβανε γεμιστά, φρέσκα λαχανικά, ανανά και γιαούρτι κι όλο το Twitter αναρωτήθηκε αν ήταν αρκετό για να διακινδυνεύουν οι παίκτες του Survivor την υγεία τους. Χαρακτηρισμοί όπως «Επικίνδυνο», «Απάνθρωπο» και «Απαράδεκτο» συνόδευαν το αγώνισμα επάθλου του Survivor την Κυριακή 18 Απριλίου κι όχι άδικα αν σκεφτούμε τον αριθμό των παικτών που κατέληξαν ικανοί να συνεχίζουν να αγωνίζονται. Απροπόνητοι στην άρση βαρών, πεινασμένοι και χωρίς ζώνη για τη μέση τους οι παίκτες ρίχτηκαν στη δική τους «αρένα» και οι χρήστες του Twitter ρίχτηκαν στη δική τους αρένα των social media κι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους.

To Twitter καταδίκασε το αγώνισμα του Survivor

Το αγώνισμα σχολίασε ως απαράδεκτο και η πρώην παίκτρια του Survivor, Εύη Σαλταφερίδου.

Κατά τα άλλα στο Survivor συνέβη μία από τα ίδια. Η κόντρα του Αλέξη Παππά και του James Καφετζή συνεχίστηκε όταν ο δεύτερος τον ρώτησε αν πήρε το δικό του μήνυμα από την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το παιχνίδι. Ο James ανταπέδωσε με αυτόν τον τρόπο την ερώτηση του Αλέξη Παππά όταν είχε φύγει η δική του στενή φίλη, Άννα Μαρία Βέλλη από το reality επιβίωσης. Κρατώντας δύο πέτρες, η πρώτη μεγάλη κι η δεύτερη μικρή, και μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής ο James σημείωσε: «Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη όταν σκέφτεται όλη ημέρα και σχεδιάζει για το τι θα πει στο Συμβούλιο κι αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη όταν αιφνιδιάζεται και δεν ξέρει τι να απαντήσει».

Ο Αλέξης Παππά επανέλαβε μιλώντας στην παραγωγή ότι ο στόχος του στο Survivor είναι να διώξει τον James από το παιχνίδι και στη συνέχεια σκέφτηκε να τον προκαλέσει την επόμενη φορά που και οι δύο ομάδες χάσουν από ένα αγώνισμα ασυλίας να είναι οι δύο τους που θα βγουν προτεινόμενοι προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες τους. «Αφού πιστεύει ο James ότι η αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου είναι ένα μήνυμα κι άφησε υπονοούμενα, θέλοντας να δείξει ότι έχει απόλυτο δίκιο, του προτείνω αν θέλει στον επόμενο αγώνα που θα χάσουμε κι οι κόκκινοι κι οι μπλε να βγούμε μπροστά οι δυο μας και την απάντηση να τη δώσει ο κόσμος. Έλα να λύσουμε τις διαφορές μας βγαίνοντας στον τάκο κι εγώ κι εσύ.», του είπε. Ο James το σκέφτηκε και συμφώνησε.

Το επεισόδιο έληξε γλυκά για την «Κόκκινη» ομάδα, η οποία κέρδισε το έπαθλο στο quiz ερωτήσεων του reality επιβίωσης. Αυτή τη φορά το παιχνίδι ήταν αρκετά διαφορετικό, συμμετείχαν δύο παίκτες κάθε ομάδας και προσπαθούσαν να περιγράψουν ο ένας στον άλλο λέξεις χωρίς να χρησιμοποιήσουν κάποιες που θα πρόδιδαν αμέσως αυτό που περιγράφουν. Ο Σάκης που άκουσε το όνομα «Μουσολίνι» κι απάντησε «Τουρκία» έγινε ο «αγαπημένος» των σχολιαστών του Twitter που πήραν και πάλι φωτιά.