ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Τι ψιθύρισε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Αλέξη Παππά φεύγοντας;

Instagram.com/eleftheria_elle

Η πιο σημαντική στιγμή του επεισοδίου του Survivor, την Τετάρτη 14 Απριλίου ήταν χωρίς αμφιβολία αυτή της ανακοίνωσης του παίκτη ή της παίκτριας που θα αποχωρούσε από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ανάμεσα στους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό, Κώστα Παπαδόπουλο και Ελευθερία Ελευθερίου, εκείνη που αποχώρησε ήταν η τελευταία.

«Γιώργο, το ένιωθα», ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου για την αποχώρησή της από το Survivor. «Ήταν ο λόγος που δεν είχα αγωνιστεί και στο τελευταίο αγώνισμα, ένιωθα πάρα πολύ γεμάτη και δεν με ενόχλησε καθόλου που βγήκα και υποψήφια. Ήρθα με ένα χαμόγελο στο συμβούλιο κι είπα ότι αν είναι να φύγω εγώ, νιώθω πολύ γεμάτη. Τα δάκρυά μου είναι από συγκίνηση κι από χαρά. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα όσα έχω ζήσει. Θα μου λείψει αυτή η συνήθεια, αυτή η ταλαιπωρία. Είμαι πάρα πολύ καλά», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια τραγούδησε μαζί με τον Τριαντάφυλλο και όλη την «Κόκκινη» ομάδα και χάθηκε στην αγκαλιά των συμπαικτών της. Ανάμεσα σε αυτές τις αγκαλιές ήταν κι εκείνη του Αλέξη Παππά. Ο Αλέξης Παππάς της είπε ότι θα του λείψει πολύ εκείνη συμφώνησε και στη συνέχεια του ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open ήταν εκείνη που ανέλαβε να αποκωδικοποιήσει αυτά που είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Αλέξη Παππά.

Αφού, λοιπόν, τον φίλησε, η Ελευθερία Ελευθερίου, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είπε στον Αλέξη Παππά: «Τέλειωσε τον James». Η Κατερίνα Καινούργιου διευκρίνισε στη συνέχεια ότι επανέλαβαν πολλές φορές τη σκηνή στο μοντάζ για να σιγουρευτούν για τα λεγόμενά της. Η φράση της βέβαια, δεν προκαλεί έντονη εντύπωση, αφού ο ίδιος ο Αλέξης Παππάς έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι το να βγάλει τον James Καφετζή εκτός παιχνιδιού είναι ο στόχος του στο Survivor.

H Ελευθερία Ελευθερίου και η συγγνώμη που δεν ειπώθηκε στο «Συμβούλιο του Νησιού» στο Survivor

Νωρίτερα, στο «Συμβούλιο του Νησιού» του Survivor, η Ελευθερία Ελευθερίου είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη. Οι δύο παίκτες της «Μπλε» ομάδας ανακάλεσαν το συμβάν που η παίκτρια είχε βάλει “χέρι” στις προμήθειες της αντίπαλης ομάδας, ενώ ζήτησαν από την ίδια να απολογηθεί για την τότε συμπεριφορά της. Η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε ότι «συγγνώμη» της χρωστούν οι δύο παίκτες για τη συμπεριφορά τους απέναντί της όσο βρίσκονταν στην ίδια ομάδα.

«Πάρα πολλές φορές μου φώναζαν ακόμα και στους αγώνες», σημείωσε η τραγουδίστρια με εκείνους να της ζητούν να αναφερθεί σε συγκεκριμένα περιστατικά. Η ίδια αν και δεν μιλήσε συγκεκριμένα, ανακάλεσε περιόδους όπου είχαν δημιουργηθεί πολλές εντάσεις στην καλύβα των «Μπλε» κι εκείνη είχε βρεθεί στο στόχαστρο των συμπαικτών της γιατί παρέμενε κοντά στον Αλέξη Παππά, παρόλο που εκείνος την είχε κατηγορήσει δημόσια ότι τον φλέρταρε για να παραμείνει στο παιχνίδι.